eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Nie gralem, nadrobie zaleglosci. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 "In Dead Nation: Apocalypse Edition (PS4), your streaming viewers can influence the difficulty of the game, appearing as named zombies :D" - Yoshida. Dobre! Grę już dawno temu skończyłem lokalnie w coopie. Dobra zabawa. Szkoda z braku 60fpsów. Muzyka z menusów do dzisiaj brzęczy mi w uszach. Polecam tym, którzy nie grali! Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 "In Dead Nation: Apocalypse Edition (PS4), your streaming viewers can influence the difficulty of the game, appearing as named zombies :D" - Yoshida. Dobre! Grę już dawno temu skończyłem lokalnie w coopie. Dobra zabawa. Szkoda z braku 60fpsów. Muzyka z menusów do dzisiaj brzęczy mi w uszach. Polecam tym, którzy nie grali! Ok nie grałem na ps3 więc kolejna fajna gra dochodzi na PS4. Cytuj
killdante 5 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Dosyc długo ogrywałem DN na PS3 a w szczególności genialny dodatek ROD który przedłuza rozgrywke o dziesiątki godzin dobrej zabawy.Dlatego ubolewam ze nie będzie to DN2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Ta gra już wyszła? Dziś patrzę i ktoś już streamuje grę. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Wie ktoś o której będzie gierka? Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 juz od paru h? jest. Opcja 'wyszukaj' pss. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Czy osoby posiadające DN na PS3, mogą liczyć na jakieś bonusy, czy trzeba wyłożyć pełną kasę jak się nie ma PS+? Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 spoko gierka w coopie, lubie takie klimaty także jest okejowo jest fajny myk z interakcją przez twitch, jak wpiszecie #A - więcej flar dla gracza #B - więcej zombie jest też zakładka interactive stream w live from PlayStation i można obadać interkatywne streamy (broadcast+ to się nazywa) Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Sprawdzał ktoś, czy jest już dostępna apka do gry na androida. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Pograłem trochę i już przypomniałem sobie dlaczego na PS3 już tak szybko odinstalowałem JA CO CHWILĘ TAM GINĘ kompletnie nie umiem grać w tą grę Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Nie mielście problemów z pobraniem tego? Jak dodaję to długo mieli, że przygotowuje do pobierania po czym po ok 2-3 min wywala że nie moźna pobrać zawartości. Błàd NW-31485-1 - nie można nawiązać połączenia z internetem. Z tym że net mam, znajomych widzi, pss działa, nigdy wcześniej nie było problemów z pobieraniem. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Ludzie się rzucili i średnio to działa na razie Ja grałem 2 misje w co-opie. Szło wszystko OK. Nagle gre mi wywaliło (jakiś błąd na blue screenie, nie pamiętam dokładnie jaki). Ponowne uruchomienie gry i już grać nie mogę. Łączenie z serwerami... Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Nie mielście problemów z pobraniem tego? Jak dodaję to długo mieli, że przygotowuje do pobierania po czym po ok 2-3 min wywala że nie moźna pobrać zawartości. Błàd NW-31485-1 - nie można nawiązać połączenia z internetem. Z tym że net mam, znajomych widzi, pss działa, nigdy wcześniej nie było problemów z pobieraniem. Dobra mam następny problem. Gra się pobrała zainstalowała. Teraz jak jak chcę odpalić jest kłódka i wyskakuje,że nie można uruchomić aplikacji bo PS4 nie ma połączenia z internetem. Sęk w tym, że internet jest,znajomi są, , powiadomienia też bez problemu wchodzę do sklepiku. Wie ktoś OCB ? edit: Tak mam teraz patrzę ze wszystkimi grami i demami ściągniętymi z PSS PL, dema z USA chodzą i tak na każdym koncie. Edytowane 6 marca 2014 przez balon Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Fajna opcja z tym interaktywnym streamem. Nareszcie jest jakiś większy sens oglądania jak ktoś gra. Wczoraj z godzinę poświęciłem na oglądaniu i głosowaniu w Dead Nation. Mam nadzieję, że deweloperzy będą to częściej wykorzystywać, bo to naprawdę świetna opcja jest. Cytuj
Makot 5 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Powiem tylko tyle, niby gra popierdółka a wciągnęła mnie bardziej niż inne obecne "hity" z PS4.Thief leży w pudełku a Dead Nation ukończony raz i kolejne podejście będę robił ,prosta i gienialna zabawa wciąga jak bagno (Mam 13 Miejsce w Polsce ;p) Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Też właśnie ściągnąłem i będę robić podejście pierwsze Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Ranking krajów jest osobny dla PS4? Mogli się pokusić o porównanie z PS3. Cytuj
Makot 5 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Ktoś ma ochotę zobaczyć rozgrywkę to zapraszam "Come and Relax DEAD NATION" stremuję właśnie Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Jak grałem na PS3 to Polska w rankingu była na pierwszym miejscu. Teraz jesteśmy na jedenastym. Ruscy są chyba na ósmym. Panowie tak nie może być, weźmy się w garść i dokopmy im . Cytuj
grykom 283 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 W chwili obecnej gra w co-opie nie ma żadnego sensu. Ciężko w ogóle zacząć grać razem bo mimo gry prywatnej podłączają się jacyć obcy ludzie. A jak się już uda zacząć, to po chwili (któtszej lub dłuższej) wywala błąd sieci lub bluescreen. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 @anarom: aktualnie na ps3 POLSKA jest na 1 miejecu, 2 jest meksyk, a trzecia francja ; p Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) Na PS4 jesteśmy aktualnie na miejscu 10. Rosja na 9. Także zwycięstwo w zasięgu ręki Edytowane 7 marca 2014 przez anarom_pl Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Nie wiem czemu ale gra zdalna powoduje że gra lepiej wygląda na Vicie niż na PS4 + Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi