Skocz do zawartości

Dead Nation: Apocalypse Edition

Gość Kasias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"In Dead Nation: Apocalypse Edition (PS4), your streaming viewers can influence the difficulty of the game, appearing as named zombies :D" - Yoshida.

Dobre!

Grę już dawno temu skończyłem lokalnie w coopie. Dobra zabawa. Szkoda z braku 60fpsów. Muzyka z menusów do dzisiaj brzęczy mi w uszach. Polecam tym, którzy nie grali!

Opublikowano

"In Dead Nation: Apocalypse Edition (PS4), your streaming viewers can influence the difficulty of the game, appearing as named zombies :D" - Yoshida.

Dobre!

Grę już dawno temu skończyłem lokalnie w coopie. Dobra zabawa. Szkoda z braku 60fpsów. Muzyka z menusów do dzisiaj brzęczy mi w uszach. Polecam tym, którzy nie grali!

Ok nie grałem na ps3 więc kolejna fajna gra dochodzi na PS4.

Opublikowano

spoko gierka w coopie, lubie takie klimaty także jest okejowo

jest fajny myk z interakcją przez twitch, jak wpiszecie

#A - więcej flar dla gracza

#B - więcej zombie :)

jest też zakładka interactive stream w live from PlayStation i można obadać interkatywne streamy (broadcast+ to się nazywa)

Opublikowano

Nie mielście problemów z pobraniem tego? Jak dodaję to długo mieli, że przygotowuje do pobierania po czym po ok 2-3 min wywala że nie moźna pobrać zawartości. Błàd NW-31485-1 - nie można nawiązać połączenia z internetem. Z tym że net mam, znajomych widzi, pss działa, nigdy wcześniej nie było problemów z pobieraniem.

Opublikowano

Ludzie się rzucili i średnio to działa na razie :)

Ja grałem 2 misje w co-opie. Szło wszystko OK. Nagle gre mi wywaliło (jakiś błąd na blue screenie, nie pamiętam dokładnie jaki).

Ponowne uruchomienie gry i już grać nie mogę. Łączenie z serwerami...

Opublikowano (edytowane)

Nie mielście problemów z pobraniem tego? Jak dodaję to długo mieli, że przygotowuje do pobierania po czym po ok 2-3 min wywala że nie moźna pobrać zawartości. Błàd NW-31485-1 - nie można nawiązać połączenia z internetem. Z tym że net mam, znajomych widzi, pss działa, nigdy wcześniej nie było problemów z pobieraniem.

Dobra mam następny problem. Gra się pobrała zainstalowała. Teraz jak jak chcę odpalić jest kłódka i wyskakuje,że nie można uruchomić aplikacji bo PS4 nie ma połączenia z internetem. Sęk w tym, że internet jest,znajomi są, , powiadomienia też  bez problemu wchodzę do sklepiku.

Wie ktoś OCB ?

edit: Tak mam teraz patrzę ze wszystkimi grami i demami ściągniętymi z PSS PL, dema z USA chodzą i tak na każdym koncie.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Fajna opcja z tym interaktywnym streamem. Nareszcie jest jakiś większy sens oglądania jak ktoś gra. Wczoraj z godzinę poświęciłem na oglądaniu i głosowaniu w Dead Nation. Mam nadzieję, że deweloperzy będą to częściej wykorzystywać, bo to naprawdę świetna opcja jest.

Opublikowano

Powiem tylko tyle, niby gra popierdółka a wciągnęła mnie bardziej niż inne obecne "hity" z PS4.Thief leży w pudełku a Dead Nation ukończony raz i kolejne podejście będę robił ,prosta i gienialna zabawa wciąga jak bagno :D (Mam 13 Miejsce w Polsce ;p)

Opublikowano

Jak grałem na PS3 to Polska w rankingu była na pierwszym miejscu. Teraz jesteśmy na jedenastym. Ruscy są chyba na ósmym.

Panowie tak nie może być, weźmy się w garść i dokopmy im :starwars: .

Opublikowano

W chwili obecnej gra w co-opie nie ma żadnego sensu.

Ciężko w ogóle zacząć grać razem bo mimo gry prywatnej podłączają się jacyć obcy ludzie. A jak się już uda zacząć, to po chwili (któtszej lub dłuższej) wywala błąd sieci lub bluescreen.