_daras_ 725 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Super! Pisać jak teraz z grą! Cytuj
Gość Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Wreszcie, wcześniej mimo szczerych chęci nie szło w to grać, bo co chwilę error. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Patch dał radę, ale nie do końca. Nic tak nie wkurza jak granie do trzeciego czekpointa w co-opie (~5 misja) i error "wystąpił błąd sieci". I zonk, bo: 1) trzeba grać całą misję od nowa 2) wszystko to, co zostało zebrane/zastrzelone przepada, nie aktualizują się jakiekolwiek statystyki. Powinni zrobić tak, że przy każdym checkpoincie lub nawet na żywo wszelkie statystyki się aktualizują, a nie jak obecnie dopiero po ukończeniu misji. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Na PS3 takie kontynuowanie od checkpointów jest w singlu chyba (doszło z którymś patchem). Na chlebaku też były niekiedy problemy, ale w kampanii nie wkurzają aż tak jak w Road of Devastation, gdzie niekeidy po kilkugodzinnej sesji traciło się połączenie i wyśrubowany wynik przepadał. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Uff. Po 23 godzinach gry i 58k zombiech na liczniku (wszystko w co-opie online prócz momentosów) w końcu wpadła platyna Wszystkie trofea w sumie proste oprócz jednego - dotrwać do 10 fali. W singlu być może jest łatwiej, ale w co-opie - bardzo ciężko. Na to jedno trofeum poświęciliśmy z kolegą 7-8h. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Zaczęliśmy z laską grać po 1-2 misje dziennie. Jest fajnie ale bez kosmosu, czuć że to ewidentny indyk. Nie podoba mi się widok- mam nadzieję że to kwestia przyzwyczajenia- ale ludki są za małe, kamera za wysoko i momentami uja widać (mimo że rozjaśniłem ekran w pocjach gry). Jesteśmy w 5 misji- schematycznie bardzo. No i kto to widział żeby strzał był pod R1- od razu zmieniłem na R2. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 To ustaw sobie jeszcze zmianę broni pod L1/L2 w celu szybszego żąglowania nią. Ja tam osobiście wolę strzał pod R1, a pod R2 rzucajki. Co do widoku to raczej przyzwyczajenie, spędziłem sporo godzin w DN i nie pamiętam abym narzekał na to. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Zaczęliśmy z laską grać po 1-2 misje dziennie. Jest fajnie ale bez kosmosu, czuć że to ewidentny indyk. Nie podoba mi się widok- mam nadzieję że to kwestia przyzwyczajenia- ale ludki są za małe, kamera za wysoko i momentami uja widać (mimo że rozjaśniłem ekran w pocjach gry). Jesteśmy w 5 misji- schematycznie bardzo. No i kto to widział żeby strzał był pod R1- od razu zmieniłem na R2. Ja się przesiadłem po 7 latach z X360, gdzie odpowiednikiem gier z PSN (w które na PS3 nie grałem, bo nie miałem tego sprzętu) były gry Arcade. Za takiego "Indyka" to ja i miliony osób na świecie płaciłyby po ok. 50 zł i cieszyły jak dzieci z fajnie zrobionej wyrzynki zombie. Na prawdę. Ja pamiętam jakie gry wychodziły na początku X360 i zobaczcie sobie filmiki z gry np. Arkadian Warriors. Za to trzeba było płacić, ale nie było nic innego, więc cisnęło się coop i był banan. Teraz w plusie za free taki szpil i jeszcze nie wszyscy zadowoleni.. ech.. 1 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Włącz sobie mojego gamecarda i popatrz jakie gry lubię. Zdecydowanie preferuję AAA i za takie gry mogę wykładać gruby hajs żeby je popierać. Indyków nie trawię (chyba że na Vicie) a więc głosuję portfelem (jak to się ostatnio mawia). Poza tym nie napisałem że jest źle- jeszcze gry nie skończyłem ale (narazie) dla mnie takie typowe 7/10 w sam raz do Plusa, aczkolwiek porównaniu z dużymi grami DN wypada blado i tyle. I jeszcze jedno- skończcie pisać że "za free" bo NIE jest za free. 2 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Dla mnie jest to jedna z lepszych gier arcade, jarałem sie na ps3 i jaram sie teraz na ps4. kot. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Włącz sobie mojego gamecarda i popatrz jakie gry lubię. Zdecydowanie preferuję AAA i za takie gry mogę wykładać gruby hajs żeby je popierać. Indyków nie trawię (chyba że na Vicie) a więc głosuję portfelem (jak to się ostatnio mawia). Poza tym nie napisałem że jest źle- jeszcze gry nie skończyłem ale (narazie) dla mnie takie typowe 7/10 w sam raz do Plusa, aczkolwiek porównaniu z dużymi grami DN wypada blado i tyle. I jeszcze jedno- skończcie pisać że "za free" bo NIE jest za free. Jak nie lubisz grać w indyki to nie graj i ich nie krytykuj na forum, skoro olewasz ten gatunek. Gdybyś grał w nie z chęcią, znał kanon, to Twoje zdanie byłby cenniejsze. A tak to wszystkie Twoje zarzuty do tej gry są bezpodstawne. Do gry, której cena na premierę to ok 30-40% premierowej ceny twoich ukochanych gier AAA. Do gry która, jak już pisałem: "w plusie jest za free". Czego nie rozumiesz w tym zdaniu? Co się nie zgadza? Nie jest za free to za ile? Wracając do DN:AE - to czego się spodziewałeś po indyku? Tłistów fabularnych? Widoku 3d? Mam porównanie to innych gier z tej "półki", nie będącej dumnymi 3a, a często też bez 3d i nie raz grywalnością i funem przewyższały dla mnie nie jeden tytuł o większym budżecie. Na ich tle to DN jest bardzo dobrą grą i pisanie, że jest schematyczna jest IMO bezsensu, bo tytuł jest dobrze zaprojektowany (to wyrzynka hord zombie, a nie gra fabularna) i nie wiem czego oczekiwałeś.. I jeszcze raz, dla mnie jako abonenta PS+ JEST za free. Ja kupiłem plusa, żeby grać po sieci, korzystać z chmury itp, a że dostaję też gry - to wartość dodana i są one za free, bo nic nie płacę w momencie pobierania, a NIEPLUSY (minusy?) muszą płacić.. Za DN dałbym 50 zł na premierę spokojnie, bo ten tytuł jest wart zakupu wg mnie a nie tylko pobrania w plusie. Sorry ale ja nie lubię krytyki, która nie jest konstruktywna i jeszcze wg mnie niezasłużona. Nothing personal Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 O jeeeeezu gdzie ja piszę że gra jest zła? Wręcz przeciwnie, dobrze się bawię Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 OK, odniosłem inne wrażenie. Miłej zabawy życzę Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Na premierę Dead Nation kosztowało 47 PLN z tego co pamiętam, więc wychodzi ok 25% ceny "pełnego" pudełkowego szpila. Świetny deal, a dla kogoś kogo kręci wykręcanie coraz lepszych wyników i rywalizacja z całym światem (kapitalny ranking państw) DN starczy na dziesiątki czy też setki godzin. Od strony technicznej nie można dziełu Housemarque nic zarzucić, gameplay to czysty miód, czego chcieć więcej? Cytuj
DieseL 7 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 czego chcieć więcej? Wiem, czepiam się ale 60 fps zdało by sie Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Kto ma tak jak ja, gdy wychodzę po skończonej misji do menu głównego i chcę wyłączyć aplikację- zawiesza mi się PS4 (a co ciekawe gdy nie wyjdę do menu tylko od razu wyłączę po ukończonej misji jest ok) ręka do góry! Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Ja też m.in. tak wychodzę z gry i nie mam zwiech.. w sumie to ani razu ps4 mi się nie zawiesiło ani ześwirowało, a gram codzienne wieczorem.. Może zrób to odbudowę danych/tabeli czy jak to się nazywa, albo wykasuj i pobierz ponownie grę. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Jeszcze takie pytanko: czy żeby zebrać wszystko na 100% mogę wrócić do danej misji po skończeniu kampanii (z poziomu opcji w grze solowej) i wtedy jeszcze raz spróbować zebrać wszystko, czy muszę od początku zaczynać? Właśnie na koniec drugiej misji miałem 98% czyli widocznie czegoś zapomniałem. I nie chodzi mi o mementa, bo to wiem że trzeba zebrać wszystkie podczas jednej kampanii. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Mozesz włączyć pojedynczą misje i zebrać cały towar. 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 marca 2018 Opublikowano 29 marca 2018 Splatynowałem grę na PS3 teraz gram na PS4 i ciągle jest MEGA Poezja W przecenie do kupienia za 16 zł. A taka ciekawostka, mamy 1 miejsce w rankingu państw, zaraz za USA i Niemcami Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 marca 2018 Opublikowano 29 marca 2018 25 minut temu, kufir napisał: A taka ciekawostka, mamy 1 miejsce w rankingu państw, zaraz za USA i Niemcami To pierwsze miejsce, czy trzecie? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 marca 2018 Opublikowano 29 marca 2018 2 minuty temu, Square napisał: To pierwsze miejsce, czy trzecie? Zajmujemy 1 miejsce. Napisałem "masło maślane" Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 29 marca 2018 Opublikowano 29 marca 2018 To jednak ZA czy PRZED tymi USA i Niemcami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi