Skocz do zawartości

Dead Nation: Apocalypse Edition

Gość Kasias

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...
Gość kufir
Opublikowano

Wczoraj znowu zrobiłem rzeź zoombie ale w rankingu Państw spadliśmy z 1 na 6 miejsce :(

Kto nie grał niech zagra i nabijacie punkty :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.02.2019 o 14:03, _daras_ napisał:

Fajnie, że ktoś temat odświeżył, ja pamiętam do tej pory jak platynę zrobiłem, ależ to była masakracja :obama:

Pełen podziw za tą platynę. Pamiętam kiedyś grając z kumplem pomyślałem sobie, kurde jaka fajna ta gra, nie jestem jakimś łowcą platyn, ale może postarałbym się ją wbić?

Sprawdziłem co należy wykonać, uśmiechnąłem się i powiedziałem sobie taaaaa zapomnij :D:D:D:D

Opublikowano

A co jest takiego trudnego tam? W wersji na PS3 w coop platyna była dość średnia jeżeli chodzi o trudność. Samemu o wiele trudniej, bo połowa ekwipunku przy takiej samej ilości przeciwników.

W wersji na PS4 przeszedłem chyba tylko pierwszą misje, może jakaś reaktywacja @triboy?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Poproszę drugą część na start PS5. 

PS. Jednak chyba nie będzie dwójki, bo Finowie obecnie pracują nad dwoma tytulami, Stormdivers i niezapowiedzianym tytułem AAA (ciekawe kto wyłożył kasę ;)). 

Edytowane przez YETI
  • Plusik 4
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Każda gra HMQ to świetny tytuł, ale niestety sprzedają się słabo. Dead Nation na PS3 sprzedało się ok 120k zanim trafiło do Welcome Back. Alienation też ok 100k. Nex Machina ok 70-80k.

Opublikowano

I po co ich kupować? Gierki raczej dla okreslonej grupy odbiorców plus nie stworzyli zadnego duzego tytulu i nie wiadomo jak im moze wyjsc.Hitami sprzedazowymi tez nie sa. Juz lepiej o Remedy pomyslec.

• Haha 1
  • WTF 1
  • Minusik 2
  • 2 lata później...
Opublikowano
W dniu 25.08.2019 o 13:03, Ma_niek napisał:

I po co ich kupować? Gierki raczej dla okreslonej grupy odbiorców plus nie stworzyli zadnego duzego tytulu i nie wiadomo jak im moze wyjsc.Hitami sprzedazowymi tez nie sa. Juz lepiej o Remedy pomyslec.

Nex Machina - gameplayowe 10/10, najlepszy twin stick shooter ever

Resogun - gameplayowe 9/10, mnogość trybów, uzależniające gówno

Super Stardust - taki starszy Resogun, swojego czasu był mega miód

Alienation - takie bardzo odchudzone Diablo, za to nastawione na ultra satysfakcjonujące strzelanie, w coopie zajebista gra

Dead Nation - odchudzony Alienation, izometryczny L4D, w coopie swojego czasu to była super gierka

A po tym poście jeszcze wyszło Returnal, które jest dla mnie 10/10 i TOP5 gier ever.

W Matterfalla niestety nie grałę, ale jest zamówiony i czekam na paczkę. Housemarque to jebane złoto :banderas:

Opublikowano

Dla mnie osobiście Dead Nation było dużo lepsze niż Alienation.

Przy okazji, Dead Nation to jedna z niewielu gier, które nie działają na PS5 (gra crashuje po misji, nie da się z tym nic zrobić). Szkoda, że nie spatchują tej gry i pozostałych pod 60fps.

Opublikowano

Działa, tylko co misję trzeba na nowo uruchamiać grę. Cały postęp się zapisuje, nie wiem jak z wynikami online i czy platyna jest możliwa jeżeli nie ma się trofika za to.

• 5 tygodni później...