Opublikowano 12 stycznia 20223 l Podobno nie da się wbić trofika za coop na PS5 przez to crashowanie, w razie jakby ktoś chciał platynę wbijać (tak pisali na necie, sam nie sprawdzałem).
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Tak crashuje na PS5 po ukończeniu chaptera, ale postęp się zapisuje. Na Ps4 nie ma problemów
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Postęp tak, ale wyniki online już niekoniecznie, a jest trofik za to. Tak jak pisałem wcześniej, jak się nie ma tego pucharka to platyna na PS5 może być niemożliwa i trzeba grę odpalić na PS4. Nie sprawdzaliśmy tego przypadkiem i po misji nie dostałeś tego? Coś tam mogę pograć, w tej wersji tylko pierwszą misje przeszedłem. Na PS3 robiło się rekordy z @triboy
Opublikowano 12 stycznia 20223 l 2 godziny temu, Square napisał: Na PS3 robiło się rekordy To były czasy, Panie... Tośmy ich wtedy cała populację Ziemi wybili
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Ano, samemu miało się więcej ubitych zombiaków niż niejedno całe państwo.
Opublikowano 12 stycznia 20223 l To co ? Ktoś coś ? Niechże ktoś pozwoli poczuć mi ten klimat zombie.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Ja gram z synem i mamy problem na PS5. Co każdy poziom wywala krytyczny błąd, grę można kontynuować punkty się zapisują ale pucharki związane z coop się nie zapisują.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Pucharki inne typu: przeżyj do 5 rundy tez nie wpadają … Ehh szkoda. Może reinstall ?
Opublikowano 19 lutego 20223 l Pomimo wywalania zazwyczaj po każdej mapie można na Ps5 zrobić platynę. Koryguje swoj poprzedni wpis. Edytowane 19 lutego 20223 l przez RIfuk
Opublikowano 19 lutego 20223 l Jak nie masz pucharka za wysłanie wyniku to platyny nie wbijesz, chyba, że teraz to wpada.
Opublikowano 19 lutego 20223 l 6 godzin temu, Square napisał: Jak nie masz pucharka za wysłanie wyniku to platyny nie wbijesz, chyba, że teraz to wpada. Wpadło bez problemu