yaczes 14 471 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Niestety widac, ze kroi sie wiecej tego samego Nie o takiego batmana walczylem;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Niestety widac, ze kroi sie wiecej tego samego :confused: Nie o takiego batmana walczylem;/ Dlatego wolałbym żeby zrobili najpierw nowe IP a potem dopiero kolejnego gacka , ale jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Wydaje się Wam, że będzie dokładnie to samo przez Arkham Origins - choć to bardzo dobra gra - jednak powoduje, że ludzie zaczynają postrzegać współczesne gierki z Nietoperzem jak tasiemiec. To Rocksteady i jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Bym chcial, zeby zrobili z tej czesci Sleeping Dogs w Gotham City. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ja chcę zabójczego Batka i GTAV w Gotham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Lol, na co wy sie nastawiacie? Napewno sie tego nie doczekacie. To bedzie sandbox nastawiony na liniowa fabule jak poprzednie gry i po wymaksowaniu singla tak jak w poprzednich czesciach i inFamousach majac wymaksowana postac nie bedzie juz nic wiecej do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 No to mogliby to wlasnie przelamac i zrobic cos w stylu chociazby SD (bo GTAV to jednak za duzy kaliber). Po wymaksowaniu gry jezdzic sobie batmobilem i rozbijac jakies drobne grupki bandziorow. Bo po skonczeniu GTA na 100% to niby co jest do roboty? Jezdzenie taksowka i sprzedawanie lodow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 No to mogliby to wlasnie przelamac i zrobic cos w stylu chociazby SD (bo GTAV to jednak za duzy kaliber). Po wymaksowaniu gry jezdzic sobie batmobilem i rozbijac jakies drobne grupki bandziorow. Bo po skonczeniu GTA na 100% to niby co jest do roboty? Jezdzenie taksowka i sprzedawanie lodow. Tyle to na pewno będzie, przy czym nie ma szans by rozjeżdżać zbirów Batmobilem z wiadomego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Rozbijac w sensie wyskakiwac z auta i spuszczac im wpie.rdol manualnie. Ewentualnie unieruchamiac ich pojazdy po poscigu. Wiadomo przeciez, ze batman nie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Każdy Batman od RS był epicki i w tym przypadku będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2014 (edytowane) Oświetlenie mega. Dla mnie póki co numer jeden na który czekam. Edytowane 17 kwietnia 2014 przez Jakim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Chodzą ploty, że gra zostanie przesunięta na 2015r. From Bleeding Cool: The audience was also shown a trailer for the next Arkham game, featuring the voiceover by Thomas Wayne of his “last will and testament” . He asks that Bruce “honors the Wayne family legacy” and urges him to “commit yourself to the improvement of gotham city”. There were some humorous moments, like when Thomas advises Bruce“do not be frivolous”, and don’t waste money on “fast cars”, and a destructive lifestyle while images of the Batmobile and car chases were being shown. The trailer featured a prominent role for Two-Face and plenty of car chase scenes, ending in a fiery exploding bat symbol. This is no longer as 2014 project, they reminded the audience, but a 2015 project. From ComicBookResources: The panel then played a second video game trailer for the new Batman game, “Batman: Arkham Knight,” the trailer featuring a voiceover with Thomas Wayne asking his son to look after Gotham over images of gameplay as Batman faces Two-Face and his gas-masked goons.Cunningham said the game will come out in 2015... http://www.bleedingcool.com/2014/04/18/getting-dc-all-access-at-wondercon-from-jim-lee-to-shelly-bond/ http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=52252 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Nie będę ukrywał, że jeśli tak się stanie, to się w.(pipi)ie, bo to mój nr 1 nie tylko na ten rok, ale w ogóle. No nic, trzeba czekać na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 (edytowane) 2 screeny z niemieckiego magazynu Gamestar, prosto z gameplayu i misji związanej z Riddlerem, gdzie Batmanowi służy Batmobil. Jakość jak na razie porażająca (pewnie edycja z Xbona w 360p), dlatego jak pojawi się coś lepszego, to podmienię. Edytowane 22 kwietnia 2014 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Jakoś nie chcę mi się wierzyć w przesunięcie premiery, batmany zawsze wychodzą na jesieni. Rocksteady miało pełne 3 lata na zrobienie tego więc raczej komfortowa sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Wygląda na to, że jednak gra wyjdzie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 (edytowane) Przykro mi Hela byłem pierwszy Edytowane 21 maja 2014 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Gameplay trailer: Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Noo w sumie nic konkretnego nie pokazali a i tak się nahajpowałem Widać, że gra będzie rozbudowana i nie odkryję Hameryki, że zdecydowanie bliżej do AC niż AA. Osobiście stawiam na równi AA i AC (AO nie grałem), więc jestem pozytywnie nastawiony. Na E3 może pokażą prawdziwy gamepley i więcej faktów odnośnie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Wygląda za(pipi)iście, gdzie Ci co głosili herezje na temat screenów wrzucanych parę tygodni temu ? że bullshoty itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Pięknie to wygląda, zwłaszcza ujęcie z tyłu na Batmobil i ulice Gotham. Wygląda lepiej niż się spodziewałem. GOTY!!!!!!!!!!!1111oneone Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Wygląda dobrze, nie przeczę... ale jak fabuła będzie tak bzdurna i chaotyczna jak w AC to nie wiem czy "wytrzymię". I błagam, tylko bez Jokera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Ta "unrealowa" stylistyka staje się powoli bardzo męcząca. I ten strój batmana, okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Graficznie może wreszcie zacznie generacje. Szkoda, że na razie same urywki. Czekam do E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi