Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Featured Replies

Opublikowano

Ta "unrealowa" stylistyka staje się powoli bardzo męcząca. I ten strój batmana, okropny.

Nooo, już dość się napatrzyłem w tej generacji na Unreal Engine, więc trochę żal, że w Arkham Knight znowu jadą na tym silniku. Pamiętam swoje rozczarowanie gdy zobaczyłem tą klocowatą animację ruchu Batmanka (tylko walki wręcz robią wrażenie). Normalnie "kołek w tyłku".  A ja głupi zawsze miałem nietoperka z gibkiego gościa. :(

Nie pamiętam w sumie gry, która miałaby wypasioną animację ruchu na tym ułomnym endżajnie. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 162,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Soul
    Gość Soul

Najgorszy Batman ze wszystkich jakie było mi dane ograć, to już nawet wolę AO, tam przynajmniej zachowali starą sprawdzoną formułę gry i był tylko i wyłącznie Batman to był gra o Batmanie a nie wydmus

• idzie zmienic sterowanie batmobilu na hamowanie pod L2 uffff   dla podgrzania hype'u kilka moich fotek, tymczasem znikam na piwko, a batman musi zaczekac na noc albo jutrzejszy poranek  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Znakomity po każdym względem. Mam niespełna osiemdziesiąt procent ukończenia gry po zaliczeniu osi fabularnej. Podczas tych 14 godzin zabawy, dwa, może trzy razy kręciłem nosem. Generalnie jestem za

Opublikowano

Ta "unrealowa" stylistyka staje się powoli bardzo męcząca. I ten strój batmana, okropny.

Nooo, już dość się napatrzyłem w tej generacji na Unreal Engine, więc trochę żal, że w Arkham Knight znowu jadą na tym silniku. Pamiętam swoje rozczarowanie gdy zobaczyłem tą klocowatą animację ruchu Batmanka (tylko walki wręcz robią wrażenie). Normalnie "kołek w tyłku".  A ja głupi zawsze miałem nietoperka z gibkiego gościa. :(

Nie pamiętam w sumie gry, która miałaby wypasioną animację ruchu na tym ułomnym endżajnie

A grałeś w ostatniego Splinter Cell?

Opublikowano

Wiki podaje, że Splinterki to UE 2.5, więc chyba ciągle mam rację. UE 3 to złooo :)

To co jest w Splinterach to, dokładnie rzecz ujmując, znane jest jako LEAD (Modified Unreal Engine 2.5)

Opublikowano

Ten moment gdy batmobil jedzie w tunelu kuhwa :>

Opublikowano

Zauważyliście, że przez większość materiału często pada deszcz? Podwójny efekt.

Opublikowano

Nooo, nie wiem, nie wiem. Trochę ziewałem jak ogladałem ten trailer, 4 raz to samo a i graficznie nie wygląda na nową generację.

Opublikowano

Skąd się takie typy biorą? no skąd??

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście jak wyglądał Batman AC lub AO na kompie, ale nie róznił się zbytnio od tego co na tym trailerze.

Opublikowano

Hello, my tu na konsolach gramy. Wracaj kręcić procka.

Opublikowano

Trailer świetny i cieszy fakt pokazania gameplay'u, choćby w urywkach.

Up... Widocznie nie miałeś doczynienia z generacją (nie nową bo ta już jest, a ps3 jest past genem obecnie) vide infamous czy killzone sf. Do października jest trochę czasu więc stawiam na konkretny tytuł spełniający obecne standardy graficzne :)

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście jak wyglądał Batman AC lub AO na kompie, ale nie róznił się zbytnio od tego co na tym trailerze.

Różnica nie jest może kolosalna, bo to i tak jest ten sam silnik, ale AK wygląda mimo wszystko lepiej. By pokazali normalny gameplay, to łatwiej by się dało porównać (moje screeny z AO):

iY6SfE5KZDd6I.png

imDbxKr07mCwv.png

iChsQJgqdTvpO.png

Opublikowano

No to teraz widzimy, wiem, że to są df vs bullshoty ale ja tam różnicę widzę gołym okiem.

Opublikowano

Bardzo fajny zwiastun, o wiele lepszy o tego CGI sprzed dwoch miesiecy. Pewnie na konferencji Sony pokaza normalny gameplay, czekam.

Opublikowano

Wszystko cacy, tylko że na koniec trailera, po "be the Batman" nie pojawia się już 2014 rok, jak miało to miejsce na marcowej zajawce. Oby naprawdę nie było poślizgu, bo jesień będzie znacznie uboższa.

Opublikowano

Chodzi mi o pierwszy zwiastun Arkham Knight. Tam było "stań się Batmanem w 2014". Tutaj nie ma już daty :(

Opublikowano

Niby w tytule gameplay a urywków z gry całe 2 sekundy (batmobil w tunelu). Na razie hype mam umiarkowany i czekam na jakieś dłuższe fragmenty, zapewne na E3 coś pokażą.

Opublikowano

Poczekamy do E3 i sprawa powinna się wyjaśnić, na razie nikt oficjalnie nic nie wspominał o przesunięciu.

Trochę gifów.

b1oqjtm.gif

b490jx6.gif

b5wkkan.gif

b6y2j38.gif

b7p7jg0.gif

b39tjmy.gif

b2fsk3j.gif

oFHf3q1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

COMiNG 2015 na koncu.

Ciekawe czy powazna obsuwa.

Opublikowano

Oficjalnie można uznać 2014 najchujowszym rokiem od wielu lat. Beka będzie z typowaniem najlepszych gier minionego roku.

Kilka nowych screenów.

1401802722-1.jpg

1401802726-2.jpg

1401802730-3.jpg

1401802724-4.jpg

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Podobno Conroy wspominal ostatnimy czasy ze gra jest skonczona dopiero w 40%. Ludzie wzieli to za glupote, ale bardzo mozliwe ze jednak wiedzial co mowil.

OCTOBER 2015 CONFIRMED

Tylko po co to zapowiadali tak wczesnie?

Opublikowano

Najważniejsze, by gra była w 100% dopracowana.

Tożsamość Arkham Knighta wydaje się być przesądzona, przynajmniej z ostatnich informacji, że AK ma osobisty uraz do Batmana.

Od razu pierwsza myśl to Jason Todd

Oby jednak to nie było tak proste rozwiązanie. Na Arkhamverse ktoś wcześniej wrzucił znacznie ciekawszą teorię, że

Arkham Knight to iluzja Batmana pod wpływem halucynogenów, objawiająca się jego lękiem przed samym sobą, że tak jak inni mógłby się stać przestępcą.