Opublikowano 24 lutego 201510 l Gra dostała kategorię M, będzie mroczna, ale w graniach zdrowego rozsądku nie interesuje ich masa odbiorców, tylko kochani fani, RS takie dobre
Opublikowano 24 lutego 201510 l Warner naciskał by wyjebali kilka kluczowych scen, przez które gra dostała wyższy rating, na szczęście się nie ugięli. Teraz tym bardziej liczę na mocne pierdolnięcie, którego długo się nie zapomni.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Chyba czas już kupić Arkham Origins Lepiej kup sobie coś do jedzenia i pól litra wódki. ;x
Opublikowano 24 lutego 201510 l W sumie teraz już dajcie sobie spokój. Ja nie ruszam żadnej części do Arkham Knight.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Jeżeli nie naprawili tego niesławnego buga przez którego można utknąć w grze <póki się nie poczyta internetów i nie pomęczy pewnej rury wentylacyjnej> nawet do tego szajsu jakim jest Arkham Origins bym nie podchodził, a znając życie pewnie dupa nic nie naprawili bo DLC'ki były ważniejsze. Lepiej poczekać sobie cierpliwie na AK i ewentualnie poczytać jakieś komiksy (co zresztą robiłem co każdą część Arkham).
Opublikowano 24 lutego 201510 l origins nie bylo takie zle. gorsze od obu czesci RS, ale i tak gralo sie ok. wkur,wiala tylko rwaca animacja czasem.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Prezentacja Gotham , ale Ivy przeszła jakąś nieudaną operację plastyczną.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Może trochę wyjdę na gracza-janusza ale...Czy Batman AA to prequel do AC? Gdzie w chronologii jest AO?Ponieważ chce ograć wszystkie części Nietoperza w kolejności fabularnej...
Opublikowano 25 lutego 201510 l Lepiej graj tak jak wychodziły. W AA Batman nie ma nawet połowy gadżetów i umiejętności nabytych w kolejnych częściach.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Kolejność chronologiczna: Arkham Origins -> Arkham Asylum -> Arkham City -> Arkham Knight
Opublikowano 25 lutego 201510 l Poison Ivy wygląda jak paszczur za to niezła dupa z Harley <jaranie się video-dupami>
Opublikowano 25 lutego 201510 l te video imo sporo lepsze niż poprzednie, nie ma laserów i wygląda dobrze, nie bede odstawiał jeszcze tego tytułu, bo te pierwsze mnie zraziły
Opublikowano 25 lutego 201510 l Poison Ivy wygląda jak paszczur za to niezła dupa z Harley <jaranie się video-dupami> Harley :s159: Klimat wylewa sie z ekranu, ogladajac ten trailer mialem to uczucie "bigger and better", jeszcze Rated M, no strasznie ciekaw jestem co Rocksteady wymodzilo ze taki rating gra otrzymala.
Opublikowano 25 lutego 201510 l No zwiastun świetny, klimatyczny i ten styl graficzny odmienny od poprzedniego komiksowego imo na duuuży plus jak dla mnie co raz bliżej do premiery