Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Analiza trailera + rozwiązanie zagadki z zaszyfrowanymi wiadomościami. Więcej tutaj http://www.arkhamverse.com/news/2015/02/gotham-is-mine-trailer-screencaps-secret-code-hunt/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ciekawe jakich złoczyńców przed nami ukrywają. Ucieszyłbym się z Clayface Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Mr freeze, Bane, Killer Croc, Joker? i może jeszcze deathstroke. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Scarecrow najlepsza postać z Arkham Asylum, więc on jako główny antagonista w AK to super wiadomość dla mnie. Oby Jokera wywalili na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No Joker nie żyje i jeśli go wskrzeszą to będzie to niewiarygodnie głupie Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 sorrki za moja ignorancje (postac batmana jest mi znana tylko z filmow i ostatniej serii gier, komiksow nie czytalem) ale czy np Lazarus Pits nie mogly by miec wplywu na przywrocenie tej postaci w przyszlosci serii tudziez chocby w Arkham Knight? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Teoretycznie nie bo Lazarus Pit nie wskrzesza tylko leczy ciezko rannych Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 maj i czerwiec bedzie zabojczy, niech jeszcze kojima wreszcie rzuci data Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jest też zupełnie inna opcja Joker powróci w koszmarach Batmana, pod wpływem gazu Scarecrowa. Po finale z Arkham City i dodatku z Harley Quinn, widać, że na nim dalej ciąży to piętno i czuł się odpowiedzialny za śmierć klauna. To ostatnia część i moim zdaniem Rocksteady na pewno powróci do tego tematu, tylko można się zastanawiać w jakiej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 wg mnie wiecej niz bardzo prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dobry trop. Zwłaszcza gdy fani chcą zobaczyć go ponownie. Oczekujmy przecieków n.t. pojawienia się nazwiska Hamila wśród przyszłych newsów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Taki wariant dawalby ogromne mozliwosci w kreacji swiata. Balansowanie Batmana pomiedzy koszmarem i rzeczywistoscia, kurcze jaram sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kurde no wystarczy tego dzołkera ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 reklama tv Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No fajnie ale kaj tam czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No tak , w czerwcu to mi się tak chce odpalać konsolę że ja pierdziu. Pewno na jesień ogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A ja właśnie na bank będę ogrywał Gacka. Zwykle jak coś w wakacje odpalam to jakieś zaległości a to będzie w końcu jakaś wakacyjna nowość. Oczywiście obok platynowanego Wiedźmina Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Voytec ale czy ty juz czasami nie pracujesz? Jak tak to juz nie masz wakacji a jedynie urlop Ja nie mam ochoty w ogóle łapać pada na wiosnę/lato, jakoś tak podświadomie. W tym roku i tak będę musiał ostro pograć w maju, wiadomo w co. Żeby nie było na Gacka czekam, bankowo ogram ale raczej nie blisko premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 W sumie pora dziwna jak na wydanie Nietoperza - od zawsze ukazywał się tak na jesieni - z wyjątkiem Arkham Asylum na sierpień '09. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Lato to chuyowy termin wydania. Na grę czekam ale o zagraniu w okolicach premiery, mowy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Tak bo w polsce wiecznie słońce i palemki jak w akapulko. Ch.ujowej pogody z deszczem nie zabraknie żeby gierke ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Beka i tyle, nie ma o czym w ogóle rozmawiać, Batmana pobieram DAY ONE , odpalam i jadę z tematem ile fabryka da, ziomuś jest beta testerem i już łupię, mówi, że gacie zerwane Także fajnych wycieczek rowerowych wam życzę a ja tym czasem zwiedzam Gotham! Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jaki ból dupy o kaszankę i grilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jaki ból dupy ? człowiek grzecznie i miło życzy chłopakom fajnych wypadów rowerowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Amazon zdradził czym będzie dodatek z Harley. For the first time in the Arkham series take on the role of Joker’s psychotic side-kick Harley Quinn and wreak havoc inside the Blüdhaven Police Department. With this exclusive Story Pack experience events in the lead-up to Arkham Knight as you infiltrate Blüdhaven to rescue your partner in crime: Poison Ivy. Delve deep into Harley’s demented nature and utilize her devastating baseball bat to smash, crash and bash your way to a friend very much in need. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi