Opublikowano 23 marca 201510 l Tak dalej pójdzie to wezmę jednak tego Batmana w day one ale we wrześniu...
Opublikowano 23 marca 201510 l A ja Wam mówię, że wyjdzie w czerwcu, nie będą też z gęby szmaty robić, jedno przesunięcie wystarczy
Opublikowano 23 marca 201510 l Przecież było już jedno ze stycznia na czerwiec - teraz drugie a jak to mówią - do trzech razy sztuka. Przyznaj, że nawet termin premiery jest bardzo dziwny - lato, rozpoczęcie wakacji i czy w takim okresie pasuje Nietoperz? Nope.
Opublikowano 23 marca 201510 l Nie, to jest pierwsze. To, że gra wyjdzie w Q1 to były czyste spekulacje.
Opublikowano 23 marca 201510 l No termin średnio klimatyczny ale żaluzje w dół plus sezon posuchy wszelakiej mi tam pasuje
Opublikowano 23 marca 201510 l Ok, zwracam honor. Niemniej dla mnie to bardzo dziwny termin. W końcu na jesieni poważną konkurencją wydaje się tylko Phantom Pain. Ale spokojnie mogą wydać Batmana w październiku bo komu się będzie chciało zamiast takiej gry kupować kolejnego CoD'a czy Assassina. Już dużo lepiej w termin wstrzeliło się CDP z Wiedźminem. Edytowane 23 marca 201510 l przez Nemesis
Opublikowano 23 marca 201510 l Nie wszyscy posiadacze PS4/X1 to fani Metala. Gierka wychodzi jeszcze nawet na starsze systemy. Sprzedaż na poziomie 7 mln gwarantowana xD
Opublikowano 23 marca 201510 l Ok, zwracam honor. Niemniej dla mnie to bardzo dziwny termin. W końcu na jesieni poważną konkurencją wydaje się tylko Phantom Pain. Ale spokojnie mogą wydać Batmana w październiku bo komu się będzie chciało zamiast takiej gry kupować kolejnego CoD'a czy Assassina. Już dużo lepiej w termin wstrzeliło się CDP z Wiedźminem. Uwierz, że mnóstwo osób woli Asasyna czy CoD-a, niestety. My to wiadomo, że wolimy Batmana, ale jest masa casuali, którzy Batmanem tylko przegryzają kolejne tasiemce. Aczkolwiek w tym roku ma być podobno World at War II więc tym bardziej nie powinni wydawać Batmana na jesieni. Niech zostanie ten czerwiec.
Opublikowano 23 marca 201510 l Wygląda, jak mod do AC. Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że w czerwcu: wypady rowerowe>zwiedzanie Gotham
Opublikowano 23 marca 201510 l To kup sobie i poczekaj do jesieni Edytowane 23 marca 201510 l przez Wesker
Opublikowano 23 marca 201510 l Jeszcze wyjdzie, ze zdążę ograć remastery, zanim pojawi sie. Jestem na TAK.
Opublikowano 24 marca 201510 l Oni to przesuną na bank. Przecież to oczywiste. Niby po co ? zero konkurencji, nie będzie w co grać, także termin idealny kto ma kupić ten kupi, ja tam się cieszę i kupię na 100%
Opublikowano 24 marca 201510 l sr.acz dogs wyszlo w takim terminie w czasie ogolnej posuchy, prezentowalo sie guwnianie a poszlo ponad 6 baniek, dla nerdow i fanow taki termin czy inny nie przeszkodzi w kupnie Edytowane 24 marca 201510 l przez kermit
Opublikowano 24 marca 201510 l Ajajaj. Trochę mi nie pasi nowy termin. Jeszcze się okaże, że kupię dopiero pod koniec lipca.
Opublikowano 26 marca 201510 l Czy to taki wielki problem dzień spędzać poza domem, a wieczorkiem i w nocy cisnąć w gierki ? Rozumiem, że nie wszyscy mają wakacje, spora część forumka pracuje, ale mimo wszystko pograć jakoś od 20:00 do tej 24:00 spokojnie już można. Ja biorę day one Trzeba wspierać twórców rzeczywiście dobrych gier, a nie ctrl+c, ctrl+v.
Opublikowano 26 marca 201510 l Trzeba wspierać twórców rzeczywiście dobrych gier, a nie ctrl+c, ctrl+v. No to chyba batman jest złym wyborem jesli to masz na mysli :>
Opublikowano 26 marca 201510 l Toć to wygląda, jak mod do AC. Innowacyjnych gier AAA nie ma już od lat.