YETI 10 998 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 4 postacie do mortala za polowe gry, teraz season pass za 3/4 premierowej ceny gry - cudowna generacja, czekam na tytuly gdzie za continue bedziemy placic MK i Batman są od tego samego wydawcy, a z tym passem do Batmana tak dowalili, że zastanawiam się czy nie brać używki. 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Poczekaj az bedzie w Plusie. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Info odnośnie Season Passa, będzie prequel z Batgirl. Pierwszym i najważniejszym ogłoszeniem było ujawnienie istnienia Batgirl: A Matter of Family, czyli DLC, w którym poznamy historię damskiej wersji Batmana, które to rozgrywają się przed wydarzeniami z głównej osi fabularnej. Dodatkowo zwiedzimy również nowy sektor miasta. Kolejne rozszerzenia takie jak; The Season of Infamy, Gotham City Stories, Legendary Batmobiles i Crimefighter Challenge Maps, wniosą do rozgrywki jeszcze więcej. Dzięki nim do świata gry wkroczą nowi złoczyńcy z własnymi historiami i misjami, poznamy dzieje Catwoman oraz Nightwinga, a na wyścigowych trasach pośmigamy legendarnymi Batmobilami. Najmniej znaczące DLC dadzą nam nowe wyzwania i skórki do bohaterów. http://www.ppe.pl/news-35519-przepustka_sezonowa_rycerza_arkham_pozwoli_nam_wcielic_sie_w_batgirl.html Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Czyli 3 DLC fabularne. Ciekawe ile będą osobno kosztować. Pewnie tyle co cały season pass. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Czyli 3 DLC fabularne. Ciekawe ile będą osobno kosztować. Pewnie tyle co cały season pass. Bardziej mnie ciekawi co to za DLC beda, czy beda w ogole warte swojej ceny. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 32,99 funty czyli około 180zł, Śmiech na sali kupi się edycje goty w przyszlym roku, nie ma cisnienia Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Ciśnienie to ja mam na samą podstawkę już. Szkoda, że za kompletny zestaw trzeba wyłożyć prawie cztery stówy. Nie dam tyle. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Czyli 3 DLC fabularne. Ciekawe ile będą osobno kosztować. Pewnie tyle co cały season pass. Bardziej mnie ciekawi co to za DLC beda, czy beda w ogole warte swojej ceny. Pomyśl że za taki szmal kupujesz drogie kinder niespodziankę najwyżej zostaniesz wydymany jak my w Destiny gdzie za 75 zł dostaniemy wielkie (pipi) Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Obstawiam jedno DLC fabularne a reszta to pakiet nowych map i grywalnych postaci. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 No nie do końca. „Batgirl: A Matter of Family” – dodatkowa historia tocząca się przed wydarzeniami z „Batman: Arkham Knight”, gdzie w zupełnie nowej lokacji będziemy mogli wcielić się w Batgirl, „The Season of Infamy” – nowe misje dla Batmana z nowymi złoczyńcami i elementami rozgrywki, „Gotham City Stories” – dodatkowe misje, gdzie wcielimy się w współpracowników Batmana oraz poznamy ich losy sprzed i po głównej fabuły gry, do dyspozycji dostaniemy nowe Batmobile pochodzące z różnych epok historii Mrocznego Rycerza – będziemy mogli nimi kierować po nowych trasach, odpowiadającym danemu modelowi samochodu, nowe mapy wyzwań dla Batmana i jego współpracowników, dodatkowe stroje z różnych epok dla Batmana, Nightwinga, Robina i Catwoman. http://www.batcave.com.pl/2015/05/nowe-szczegoly-dotyczace-season-pass-dla-batman-arkham-knight/ Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Co nie zmienia faktu ze chca za to 180zl czyli Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Trochę za dużo. Zwłaszcza, że sama podstawka z wypełnieniem wszystkich aktywności pobocznych zajmie spokojnie 20 godzin. O ile nie przenieśli większości w DLC. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Warner Bros. Interactive Entertainment and DC Entertainment today announced the Season Pass and Premium Edition for Batman™: Arkham Knight, the epic conclusion to the award-winning Arkham trilogy from Rocksteady Studios. Both the Batman™: Arkham Knight Season Pass and Batman™: Arkham Knight Premium Edition are now available for pre-order from parti(pipi)ting retailers. The Season Pass is priced at £32.99 and the Premium Edition, which includes both the Season Pass and the main game, is priced at £87.98 for console, and £67.98 for PC. The Batman™: Arkham Knight Season Pass will deliver regular new content for six months post-launch including new story missions, additional super-villains invading Gotham City, legendary Batmobile skins, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks. The Batman™: Arkham Knight Premium Edition includes the main game and the Season Pass. 32,99 funty czyli około 180zł, Śmiech na sali a jednak wróciły czasy gier... ...kiedy za pełną wersje zapłacimy ok 400zł Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Przez to dlc maja u mnie jak w banku, ze kupie uzywke pare miesiecy po premierze Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Jeszcze kwestia tego co będą sobą przedstawiać te fabularne DLC. Jeśli coś w stylu 3x DLC z Mr Freeze, to można pomyśleć w zależności od ceny. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Mi na razie podstawka wystarczy, później po przejściu gry zdecyduje czy kupić passa Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Jeszcze kwestia tego co będą sobą przedstawiać te fabularne DLC. Jeśli coś w stylu 3x DLC z Mr Freeze, to można pomyśleć w zależności od ceny. Nie ma szans, w stylu Freeze'a będzie tylko podstawowe DLC z Batgirl. Reszta wygląda na zwykłe zadania poboczne. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 No to problem sam by się rozwiązał Kupić DLC z Batgirl, a resztę pominąć milczeniem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Zależy kto czego oczekuje, mnie interesuje wszystko poza skinami Batmobila i strojami dla postaci. Cena jest jednak mocno przesadzona. Mam nadzieję, że szybko wyjdzie edycja GOTY. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 (edytowane) Nie dość, że termin wydania jest beznadziejny to jeszcze ta cena za przepustkę sezonową woła o pomstę do nieba. Edytowane 4 maja 2015 przez Nemesis Cytuj
MEVEK 3 559 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Szczerze to liczyłem na tego batmana. W chwili obecnej kończę AA i szybko chciałem zabrać sie za AC, ale z tego tytułu robię zawarotke i zabieram sie za pierwszego Wieśka, potem dwójeczka i trójeczka. Nie jestem fanem batmana, bo nigdy nie grałem, ale widzę, ze jednak giera ma moc i sie przekonałem do serii. Niestety muszę wyluzować, bo jeszcze dam sie wydy.mac, a tego nikt nie chce. Wolę gdzie indziej zainwestować kase z DLC. Poczekam na opinie innych - fanów serii. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 (edytowane) Gra na pewno nie zawiedzie, to ostatnie dzieło RS z Batmanem w roli głównej, myślę, że podstawka będzie za(pipi)ista i zadowoli każdego Z tym DLC to trochę ich pogieło, a raczej nie ich a wydawcę gry, pazeroty (pipi)ane, no trudno może kiedyś się ogra choć ja osobiście nigdy nie miałem zgrzewy na DLC w Batmanach ograłem podstawkę a z DLC zawsze dawałem sobie spokój. Edytowane 4 maja 2015 przez Soul Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Info,kto bedzie Batgirl Edytowane 5 maja 2015 przez Zaqair Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi