Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie, mam nadzieję że skrzętnie ukrywają jeszcze powrót Marka Hamila jako wiadomo kogo, i będzie cudowne zwieńczenie serii. :banderas:

Po co mieliby

wskrzeszać Jokera?

Przecież na tym etapie to niczemu nie służy.

Opublikowano

Dla mnie Batman bez tej postaci to nie Batman ;)

Z resztą, nie muszą od razu

wskrzeszać. Istnieją również teorie, że J.wcale nie zginął w AC.

Ale nawet jeśli będzie to jakaś retrospekcja, to byłbym zadowolony.

Gość suteq
Opublikowano

Nie, ta droga jest już zamknięta. 4 raz tego już bym chyba nie przeżył, to już jest nudne. 

Opublikowano

Dla mnie Batman bez tej postaci to nie Batman ;)

Z resztą, nie muszą od razu

wskrzeszać. Istnieją również teorie, że J.wcale nie zginął w AC.

Ale nawet jeśli będzie to jakaś retrospekcja, to byłbym zadowolony.

Teorie jakichś matołów, co nie doczytali fabuły post-arkham city.

http://batman.wikia.com/wiki/The_Joker_%28Batman:_Arkham_City%29

Nie ma za co.

Opublikowano

W ogole nie sledze informacji o nowym Batmanie. Czy to bedzie wiecej tego samego, czy szykuja sie jakies rewolucyjne zmiany?

AA i AC byly mega fajnymi grami, ale AO nawet nie skonczylem. Czy bedziemy mieli tu do czynienia z przeskokiem AA->AC, czy bardziej AC->AO?

Pytam oczywiscie o wasze zdanie.

Gość suteq
Opublikowano

Jak widzę to AK to będzie bardziej takie AC 2.5. Nie widzę totalnie tego przeskoku jaki był między AA-->AC.

A zmianą będzie taka, że będzie czołg. :kaz:

Gość Soul
Opublikowano (edytowane)

Wszystko przez to, że wyszedł ten mizerny AO, gdy by nie to, AK można by było prawilnie nazwać kolejną świetną częścią, tak faktycznie może wyjść z tego taki AC 2.5. Choć ja osobiście wierzę, że dostaniemy coś dużego coś co  godnie zasłuży na miano swojego podtytułu i ludzie nie będą zarzucać tej produkcji, że to nic innego jak AC 2.5 Batmobil to mega fajna nowość, nigdy wcześniej nie było dane nam sprawdzić tego pojazdu w akcji, myślę, że w ruchu sprawdzi się za(pipi)iście, reszta to nowa mechanika poruszania się, walki wręcz i skradania się. O fabułę się nie martwię, misje poboczne już w AC było za(pipi)iste także,  ja tam jestem dobrej myśli, będzie sztos

:banderas:

Edytowane przez Soul
Opublikowano

W tej walce na początku gacek napier.dala jak Segal w swoim prime time (to samo tyczy się oponentów ;) )

Co do "czołgu" to wygląda na kozacką nowość.

Opublikowano

Dvpy mi nie urwało, ale Batmobil jako nowość niespecjalnie mnie zajarał. Całość prezentuje się gameplayowo jak poprzednie Batmany, a technicznie wygląda godnie jak na nextgeny i przy tym ciągle ten niepowtarzalny komiksowy charakter.