Opublikowano 2 czerwca 20159 l dokładnie, AK do kupienia ale w przyszłym roku jakaś goty/complete edition
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Mnie te dodatki w ogóle nie rajcują, mnie interesuje tylko Batman, ten tag team też mogli sobie darować, mam nadzieje, że w Fabule nie będę musiał z tego korzystać.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Pomyśleć, że tak wyglądalby Wiedźmin, gdyby CDPR było tak zależne od WB Games jak jest Rocksteady. Pre order now to finish the game and visit Skellige Island!
Opublikowano 5 czerwca 20159 l było nie było? nie wiem, ale mega mrocznie to wygląda dużo osób kupuje? chyba sie skusze na premiere, gdzie najtaniej na PS4 ? premiera 23 czerwca Edytowane 5 czerwca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ja kupuje bankowo, to wiecej niz pewne tylko raczej nie w premiere a tuz po w wakacje.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l A wiadomo kiedy pierwsze recenzje się pojawią ? Ja byłbym chętny, ale musiałbym się zapoznać wcześniej ze wstępnymi opiniami zanim bym nabył grę.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l To Rocksteady, więc średnia to minimum 90%. Byłbym w stanie w to uwierzyć gdyby nie to, że tak naprawdę to AC 2.5 i nie widać tam jakiegoś wielkiego skoku, który by robił jakieś ogromne wrażenie.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Nie wierzę w oceny na poziomie AC (tam znacznie bardziej dopakowali gameplay - walka, latanie, zadania poboczne, kombinowanie przy zbieraniu znajdziek, więcej postaci do grania itd), ale średnia na poziomie 9-tki jest spokojnie w zasięgu tej gry. Wszystko zależy od tego, jak mocny finał zaserwują Brytyjczycy. W AK widać przede wszystkim usprawnienia w systemie walki co mnie bardzo cieszy i dodali Batmobila, co na pewno pozytywnie odświeży rozgrywkę.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Na pewno bedzie 90%, branza ma jakies dziwne zamilowanie do sequeli nawet jak nie sa wcale lepsze, przyklad uncharted(2 i 3 bardzo podobne oceny) i wielu innych gier. Edytowane 5 czerwca 20159 l przez Copper
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Ja będę zadowolony jeśli ulepszą znaną już formułę (dobra fabuła, zestaw zadań pobocznych i zagadek Riddlera), a wierzę, że im się uda. Że godnie zakończą trylogię. Batman nie wychodzi tak często żeby czuć przesyt, nawet Origins sprawił mi sporo dobrej zabawy.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Bonusowo nowy gameplay. https://www.youtube.com/watch?v=ffQrFevUtu4 Nawet na yt graficznie robi świetne wrażenie, a jak to będzie wyglądać w full hd na tv. Zapowiada się jedna z ważniejszych gier. Problem jest taki, ze do premiery zapewne nie uda mi sie skończyć W3.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Będą przynajmniej trzy zakończenia, tak wynika z oficjalnego poradnika do gry. Zakończenia będą uzależnione od wyborów jakie dokonamy w misjach.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Była bonusowa scena z ręką wciągającą skrzynkę z tytanem do wody - w zależności od zebranych zagadek - byli to Scarecrow, Killer Croc i Bane ale to zaledwie drobny detal. Sam pomysł z kilkoma zakończeniami w ogóle mi się nie podoba i dotyczy to wszystkich gier. Takie zagrania jasno wskazuje, że sami twórcy nie wiedzą jak zakończyć historię i co ma być kanoniczne.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Przesadzasz. Sa gry gdzie kilka zakończeń to mus. Mi się nie podoba kilka zakończeń w takiej grze jak batman bo chcę mieć świetną spójną historie. Interaktywny film (nie nie porównuje batmana do the order a do uncharted). W przypadku rpg tylko jedno zakończenie to duży minus w takiej grze sami kształtujemy historię.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l No w rpg wiele zakonczen to jeden z glownych plusow gry tylko zeby byly fajnie zaprojektowane a nie jak w me3.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l To chyba nawet Warner rozpowszechnił dodawanie DLC dla różnych sieci sklepów, przy premierze Mortal Kombat (klasyczne stroje i fatality).
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Wersja Limitowana PS4 z Arkham Knight oficjalnie w Polsce http://www.saturn.pl/konsola-sony-playstation-4-500-gb-batman-arkham-knight-edycja-limitowana,id-1074339
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Przypomnienie tego co wydarzyło się w poprzednich częściach. I nowa reklama. Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Zwyrodnialec