Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaję, że przy poprzednich częściach był większy hype?

Sam czekam na pierwsze recenzje i wtedy zdecyduje- tak w ogóle, to kiedy mija embargo?

Opublikowano (edytowane)

ktoś widział taniej niż 215zł + przesyłka?

właśnie kiedy mają być recki wiadomo?

do zainteresowanych tytułem - robicie preorder czy ze sklepu zgarniacie po premierze?

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 3
Opublikowano

do zainteresowanych tytułem - robicie preorder czy ze sklepu zgarniacie po premierze?

ch.uj w dupe Warnerowi, lepiej poczekąc na wersje goty

Opublikowano (edytowane)

Zero ciśnienia, ogra się za pół roku. Te prezesury do miliona rożnych preorderow są obrzydliwe. Teraz i tak wychodzi dużo ciekawych gierek

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Co niby takiego wychodzi? :cool:

Na xboxie pewnie nic.

Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie. :cool:

Opublikowano

Wiadomo, że Wiedźmina nie przebije ale mocne 9 dostanie wszędzie.  Jestem teraz w niezłej du,pie bo Nietoperz przyjdzie za dwa tygodnie a jeszcze Wiedźmin nie ruszony w ogóle. Moje PS4 ma wrócić dopiero w przyszłym tygodniu. 

Opublikowano (edytowane)

graficznie to coś jak Infamous tylko jest bardziej mroczno i lepsze uniwersum

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

yeti, Ty jesteś fanboyem Batmana bo nie wiem czy czekać na Twoją relację. Wolałbym jakiejś osoby, która na trzeźwo podejdzie do gry, bo nie wiem czy brać teraz czy jest to naprawdę AC 2.5 i czekać aż zejdzie do stówki. 

Opublikowano

Brac tylko w wersji goty, chyba ze nie macie juz nic ogrywania na wakacje.

Skladanie preorderow :yao: Boicie sie, ze zabraknie w sklepach jak wszystkiego w prlu?