Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Featured Replies

Opublikowano

After Arkham Knight, Batman has been perfected — and the end result is the best game of this console generation. - Polygon

A tak kończą ci co pisali o jakimś mission packu.

tvNANVs.gif

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 162,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Soul
    Gość Soul

Najgorszy Batman ze wszystkich jakie było mi dane ograć, to już nawet wolę AO, tam przynajmniej zachowali starą sprawdzoną formułę gry i był tylko i wyłącznie Batman to był gra o Batmanie a nie wydmus

• idzie zmienic sterowanie batmobilu na hamowanie pod L2 uffff   dla podgrzania hype'u kilka moich fotek, tymczasem znikam na piwko, a batman musi zaczekac na noc albo jutrzejszy poranek  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Znakomity po każdym względem. Mam niespełna osiemdziesiąt procent ukończenia gry po zaliczeniu osi fabularnej. Podczas tych 14 godzin zabawy, dwa, może trzy razy kręciłem nosem. Generalnie jestem za

Opublikowano

Gamespot narzeka na walki z bossami. Standard w serii:(

Opublikowano

Opłacało się przekładać datę wydania, szkoda, że nie będę mógł ograć Batmana teraz, do końca Wieśka droga daleka, a od lipca do września prawie w domu mnie nie będzie.

Damn, będę musiał jakoś pod koniec lipca ograć.

Opublikowano

Oby były tak słabe jak ta z Freezem w Arkham City, albo Deathstroke z Origins.

Opublikowano

Polygon 10/10 Batman więc chyba jest jakaś czarna postać, azjata i nie ma przemocy wobec kobiet, a Harley nie świeci cyckami RIGHT?

Opublikowano

B:AA na PS4 jest już dziś do kupienia w niektórych sklepach :P

Kupiłbym, gdyby nie chrzaniony preorder (i Wiedźmin, który nie pozwala na granie w cokolwiek innego)...

Opublikowano

Oby były tak słabe jak ta z Freezem w Arkham City, albo Deathstroke z Origins.

Niech po prostu będą lepsze niż 100 wariacji boss+wy,srywanie przez niego miliona minionów.

Opublikowano

UK IGN/US 9.2

Polygon 10

Gamespot 7

gamesradar 4/5

GameReactor UK 9

Game Informer 9.5

VideoGamer 10

USGamer 4/5

Video games zone (Germany) 87%

Gaming With Character 9.7234723741 /10

Gry-Online 8.5

AusGamers 10

God is a Geek 10

Multiplayer.it 95/100

Ja to bierę  :banderas:

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

:obama:       premiera we wtorek 5 tygodni po Wiedźminie. Przypadek? Nie sądzę. Chyba biorę day one. Nie chcem ale muszem :P

Opublikowano

Czyli ogólnie jeszcze raz to samo, co wcześniej, a przy tym równie dobrze, jak nie lepiej. Opłacało się zamawiać grę  :banderas:

Opublikowano

Czyli ogólnie jeszcze raz to samo, co wcześniej, a przy tym równie dobrze, jak nie lepiej. Opłacało się zamawiać grę  :banderas:

Z której powycinali x contentu, bo tak im kazał wydawca.

Wspierajcie raka branży dalej.

Opublikowano

Wyszło mnie to grosze, poniżej stówki, więc spoko ;)

Opublikowano

After Arkham Knight, Batman has been perfected — and the end result is the best game of this console generation. - Polygon

Best game i batman xddddd
Opublikowano

Wyszło mnie to grosze, poniżej stówki, więc spoko ;)

A to w sumie niezły deal, winszuje. 

Opublikowano

Polygon

Wiesiek - 8/10 "złe traktowanie kobiet"

Batman - 10/10 "Batmobil jest czarny"

Opublikowano

świetne oceny zbiera i fajnie. trzeba będzie samemu się przekonać, póki co niby narzekania są na delikatną wtórność itp. tu podchodzę z dystansem bo np jednego roku wyszły Gearsy 3, Uncharted 3 i Arkham City bodaj i mimo że i tak z tych gier Batman był najbardziej rozbudowany i świeży to dostał z nich największe cięgi za wtórność, a pozostałe otarły się o perfekcyjne noty (tak było w Psx Extreme).

Drugi mega hicior po Wiedźminie się szykuje w 2015 i miejmy nadzieje że po wakacjach uderzy trzeci w postaci MGS. To może być dobry rok dla graczy

Opublikowano

Polygon XD

Gry teraz nie bede bral, poniewaz mam spory backlog i niestety brak czasu w tym momencie. "Wakacje" tez odpadaja.. Jak zyc ?

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Główna wątek fabularny zajmuje ~12 godzin.

Opublikowano

Dodaj do tych 12 godzin misje poboczne i wyjdzie ladny wynik.

Opublikowano

Dodaj do tych 12 godzin misje poboczne i wyjdzie ladny wynik.

No w sumie prawda, gdzieś z 16 będzie.

Opublikowano

o dziwo w katowicach juz mozna wyrwac wiec zagotowalem sie, podjechalem wehikulem i tak oto sciaga juz mi sie na konsoli 3,5gb patcha i zaczynamy przygode