Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 162,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Soul
    Gość Soul

Najgorszy Batman ze wszystkich jakie było mi dane ograć, to już nawet wolę AO, tam przynajmniej zachowali starą sprawdzoną formułę gry i był tylko i wyłącznie Batman to był gra o Batmanie a nie wydmus

• idzie zmienic sterowanie batmobilu na hamowanie pod L2 uffff   dla podgrzania hype'u kilka moich fotek, tymczasem znikam na piwko, a batman musi zaczekac na noc albo jutrzejszy poranek  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Znakomity po każdym względem. Mam niespełna osiemdziesiąt procent ukończenia gry po zaliczeniu osi fabularnej. Podczas tych 14 godzin zabawy, dwa, może trzy razy kręciłem nosem. Generalnie jestem za

Opublikowano

Mało mnie obchodzi jak to jest zrealizowane, po prostu śmieszy mnie, że nie mogli odejść od tego elementu skoro wyraźnie go usunęli w poprzedniej części. 

No c'mon, ileż można. 

Opublikowano

Niby mam kodzik na gierkę od NVidii za zakup GPU, ale idzie w cholerę na pewnym serwisie aukcyjnym i czekam na edycję GOTY z wypasioną okładką pełną cytatów z szanowanym pism branżowych.

Opublikowano

Mnie malo obchodza zdania jutubowcow.

Tak bardzo boli dupa. :banderas: 

@Voytec

No oczywiście, że tak. Nie da się tego w żaden sposób ukryć. Poza tym chyba każdy podświadomie wiedział, że Rocksteady nie ma jaj, żeby to porzucić. 

Opublikowano

Beka w ch,uj z tym spoilerem. W kolejnej części wszczepią go do mózgu batmana.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

maly blad mi sie wkradl w spoiler

nie zarazono innych toksynami tylko oczywiscie krwia kiedy byl chory i w tych 5 osobach rozsprzestrzenia sie jego choroba

Opublikowano

Mnie malo obchodza zdania jutubowcow.

Tak bardzo boli dupa. :banderas:

@Voytec

No oczywiście, że tak. Nie da się tego w żaden sposób ukryć. Poza tym chyba każdy podświadomie wiedział, że Rocksteady nie ma jaj, żeby to porzucić. 

boli? nie, jojczenie jest słabe. 

Opublikowano

xD nie dość że gameplayowo to samo to jeszcze fabularnie sobie beke kręcą z ludzi.  :kaz:

Opublikowano

odnosnie tego o czym gadamy w spoilerach

daleko nie jestem wiec nie wiem ile w tym sie potwierdzi ale ten jeden z pieciu co juz wygladal jak joker i gadal jak joker pojawia sie na doslownie 5minut i ginie w eksplozji, potem dzieki oparom stracha na wroble batman widzi jokera tak jakby swoje sumienie w niektorych scenach i joker w swoj sposob komentuje sytuacje, gdzies w tle przejdzie obok postaci itp - taki demon z przeszlosci batmana, ktory za nim podaza, wbrew pozorom fajnie jest to zrealizowane

Opublikowano

Batman: A to był jednak on!

Spring 2018

Opublikowano
A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany :D

Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil.

Opublikowano

A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany :D

Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil.

Wiem, ze bym je zrobil ale do tego guwna obesranego trzeba miec jeszcze motywacje, ktorej nie mam :D

Opublikowano

odnosnie tego o czym gadamy w spoilerach

daleko nie jestem wiec nie wiem ile w tym sie potwierdzi ale ten jeden z pieciu co juz wygladal jak joker i gadal jak joker pojawia sie na doslownie 5minut i ginie w eksplozji, potem dzieki oparom stracha na wroble batman widzi jokera tak jakby swoje sumienie w niektorych scenach i joker w swoj sposob komentuje sytuacje, gdzies w tle przejdzie obok postaci itp - taki demon z przeszlosci batmana, ktory za nim podaza, wbrew pozorom fajnie jest to zrealizowane

Czyli potwierdziło się to o czym już tutaj jakiś czas temu pisałem. Była to zbyt ważna część historii, żeby to na dobre porzucono.

A halucynacje to najłatwiejszy sposób na powrót klauna. Joker ma głos Hamilla, czy Bakera?

A jeszcze co do tożsamości AK i tu leci mocny spoiler

to Rocksteady też zbytnio się nie wysilili, jak już dawno przewidywano, za maską kryje się Jason Todd, drugi Robin

Opublikowano

Wiem, ze bym je zrobil ale do tego guwna obesranego trzeba miec jeszcze motywacje, ktorej nie mam :D

Voytec, to może ja też to dokończę - odpalimy tą padakę, pogadamy na Skype i będzie raźniej :P

Edytowane przez WrednyPL

Opublikowano

czolgi sa bezzalogowe jakby ktos sie pytal czemu tyle ich batman rozwala mimo kodeksu, ze nie zabija

Opublikowano

O tych czołgach to już było mówione podczas pierwszej zapowiedzi gry czy tam pierwszego gameplayu z czołgiem.

Gdyby czołgi były załogowe to by to było bez sensu, bo normalnie ogłusza, ale w czołgach zabija? Nah. 

Opublikowano

A jak to jest z tym potrącaniem zbirów? Na gifach widać, że Batmobil nieźle ich masakruje. Wstają jeszcze?

Opublikowano

Ty byś wstał? :D

Myślę, że są "połamani" bo przecież nie mogą zginąć. To wbrew zasadom Gacka :)

Opublikowano

To nie pasuje do faceta w lateksowych gaciach. 

Opublikowano

a czemu batman nie zabija

Jest hipsterem, idzie pod prad.