Opublikowano 21 czerwca 20159 l Mało mnie obchodzi jak to jest zrealizowane, po prostu śmieszy mnie, że nie mogli odejść od tego elementu skoro wyraźnie go usunęli w poprzedniej części. No c'mon, ileż można.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Niby mam kodzik na gierkę od NVidii za zakup GPU, ale idzie w cholerę na pewnym serwisie aukcyjnym i czekam na edycję GOTY z wypasioną okładką pełną cytatów z szanowanym pism branżowych.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Mnie malo obchodza zdania jutubowcow. Tak bardzo boli dupa. @Voytec No oczywiście, że tak. Nie da się tego w żaden sposób ukryć. Poza tym chyba każdy podświadomie wiedział, że Rocksteady nie ma jaj, żeby to porzucić.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Beka w ch,uj z tym spoilerem. W kolejnej części wszczepią go do mózgu batmana. Edytowane 21 czerwca 20159 l przez ragus
Opublikowano 21 czerwca 20159 l maly blad mi sie wkradl w spoiler nie zarazono innych toksynami tylko oczywiscie krwia kiedy byl chory i w tych 5 osobach rozsprzestrzenia sie jego choroba
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Mnie malo obchodza zdania jutubowcow. Tak bardzo boli dupa. @Voytec No oczywiście, że tak. Nie da się tego w żaden sposób ukryć. Poza tym chyba każdy podświadomie wiedział, że Rocksteady nie ma jaj, żeby to porzucić. boli? nie, jojczenie jest słabe.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l xD nie dość że gameplayowo to samo to jeszcze fabularnie sobie beke kręcą z ludzi.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l odnosnie tego o czym gadamy w spoilerach daleko nie jestem wiec nie wiem ile w tym sie potwierdzi ale ten jeden z pieciu co juz wygladal jak joker i gadal jak joker pojawia sie na doslownie 5minut i ginie w eksplozji, potem dzieki oparom stracha na wroble batman widzi jokera tak jakby swoje sumienie w niektorych scenach i joker w swoj sposob komentuje sytuacje, gdzies w tle przejdzie obok postaci itp - taki demon z przeszlosci batmana, ktory za nim podaza, wbrew pozorom fajnie jest to zrealizowane
Opublikowano 21 czerwca 20159 l A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil. Wiem, ze bym je zrobil ale do tego guwna obesranego trzeba miec jeszcze motywacje, ktorej nie mam
Opublikowano 21 czerwca 20159 l odnosnie tego o czym gadamy w spoilerach daleko nie jestem wiec nie wiem ile w tym sie potwierdzi ale ten jeden z pieciu co juz wygladal jak joker i gadal jak joker pojawia sie na doslownie 5minut i ginie w eksplozji, potem dzieki oparom stracha na wroble batman widzi jokera tak jakby swoje sumienie w niektorych scenach i joker w swoj sposob komentuje sytuacje, gdzies w tle przejdzie obok postaci itp - taki demon z przeszlosci batmana, ktory za nim podaza, wbrew pozorom fajnie jest to zrealizowane Czyli potwierdziło się to o czym już tutaj jakiś czas temu pisałem. Była to zbyt ważna część historii, żeby to na dobre porzucono. A halucynacje to najłatwiejszy sposób na powrót klauna. Joker ma głos Hamilla, czy Bakera? A jeszcze co do tożsamości AK i tu leci mocny spoiler to Rocksteady też zbytnio się nie wysilili, jak już dawno przewidywano, za maską kryje się Jason Todd, drugi Robin
Opublikowano 21 czerwca 20159 l A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil. Wiem, ze bym je zrobil ale do tego guwna obesranego trzeba miec jeszcze motywacje, ktorej nie mam Voytec, to może ja też to dokończę - odpalimy tą padakę, pogadamy na Skype i będzie raźniej Edytowane 21 czerwca 20159 l przez WrednyPL
Opublikowano 21 czerwca 20159 l czolgi sa bezzalogowe jakby ktos sie pytal czemu tyle ich batman rozwala mimo kodeksu, ze nie zabija
Opublikowano 21 czerwca 20159 l O tych czołgach to już było mówione podczas pierwszej zapowiedzi gry czy tam pierwszego gameplayu z czołgiem. Gdyby czołgi były załogowe to by to było bez sensu, bo normalnie ogłusza, ale w czołgach zabija? Nah.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l A jak to jest z tym potrącaniem zbirów? Na gifach widać, że Batmobil nieźle ich masakruje. Wstają jeszcze?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ty byś wstał? Myślę, że są "połamani" bo przecież nie mogą zginąć. To wbrew zasadom Gacka