Hubert249 4 277 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 No to jest Mroczny Rycerz! Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Przecież ta gra nie może tak wyglądać...na konsoli z procesorem z tableta? Żarty jakieś. Jakbym tego cosplayowca zobaczył w ciemnym kącie uwierzyłbym Ponadto chciałbym pozdrowić Warner Bros. za cenę z PSN - 289 zł? Wow. To pewnie kara za ojców założycieli, że musieli uciekać z ojczyzny... Edytowane 22 czerwca 2015 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Ale tak wyglada. Oczejbne w cholere. Znaczy nie poziom U4 ale to trzeba zobaczyc samemu. Byl jakis news o remasterze poprzednich Batkow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 I kolejny rekord swiata pobity Zobaczymy na jak dlugo skoro jutro premiera xD Dodawajcie mnie do znajomych jesli chcecie rzucic mi wyzwanie @suteq Niestety bardziej w stylu AC. Znajdzki w AA byly i dalej wg mnie sa najlepszymi znajdzkami w grach wideo ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Różnica jest taka, że w AA wystarczyło je znaleźć i zebrać, w AC trzeba było bardziej pokombinować z użyciem gadżetów. Do zrobienia kompletu, trzeba było używać wszystkich nabytych w grze zdolności. Dla mnie drugie rozwiązanie jest lepsze. A jeśli chodzi o zagadki słowne ze skanowaniem czegoś w otoczeniu, to tak samo występują, po rozpoczęciu najlepszego zadania pobocznego w grze, z odbijaniem zakładników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Remaster będzie choć myślałem, że mi się zdawało, że czytałem taki news. Po AK będę miał ochotę ponownie zagrać, szkoda tylko, że nie będzie Origin. Bez sensu, że nie wydadzą trylogii. Wiem, że nie domagała ale nie dokończyłem całej. Głupi ruch. Winni dać trylogię jak ND zrobiło z U. Raczek się domaga. Ależ ta gierka jest dobra. Co chwilę cisnę fabułę bo odkrywają się co chwilę kolejne zadania poboczne, co też sugeruję robić a nie szukać bez ciśnięcia wątku głównego bo szkoda czasu na początku. tropienie porwania Wyroczni to cusik pięknego, klimat, badanie śladów w tym siąpiącym deszczu z pięknym oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Ja swoją gre dostanę dopiero w środę, bo sklep jej jeszcze nie wysłał , dopiero jutro Edytowane 22 czerwca 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Patrzcie na ten cosplay: Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Ktoś się orientuje gdzie dziś można zakupić grę w warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 sprawdzaj małe sklepiki z grami. Przecież tego pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 przed chwilą smsa dostałem, że gra do odebrania jutro w Media Expert daje info dla innych jakby co, ale jutro i tak już wszędzie będzie w sklepach tym razem ME sie nie popisał, do tej pory było dzień przed Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 No ja tez jutro najprawdopodobniej biore gierke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Jakby ktoś miał wersję cyfrową na Steam, to gra odblokuje się za jakieś niecałe 4 godziny. Początkowo miało to nastąpić jutro o 19. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 O co chodzi z tym co-opem, ze razem z batmanem moze walczyc przydupas? To jest jakis osobny tryb czy chodzi o przechodzenie fabuly we dwoch? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 W walce możesz przyzywać chłopa do oklepywania. Nie wiem jak to dokładnie działa, bo nie mam gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 O co chodzi z tym co-opem, ze razem z batmanem moze walczyc przydupas? To jest jakis osobny tryb czy chodzi o przechodzenie fabuly we dwoch? Miejscami w fabule/misjach pobocznych robi sie swoisty team-up 2 super bohaterow, dochodzi np team-takedown i mozna sie dynamicznie miedzy nimi przelaczac i walczyc kim chcesz. Bardzo mozliwe ze pozniej bedzie mozna ich przyzywac podczas swobodnej eksploracji, ale poki co jest to ograniczone tylko do fabuly, a mam juz jakies 40% za soba wiec predko (jesli w ogole) sie tego nie odblokowuje chyba. Kolejny rekord swiata pobity Ciesze sie poki moge [czyli pewnie do jutra xD], ale wystarczy mi jesli wy nie dacie rady pobic @Zwyrodnialec W AA tez miejscami trzeba bylo kombinowac, ale glowny powod przez ktory sa to moje ulubione znajdzki to tasmy. Genialnie nakreslaja charakter wielu super-villainow, az chcialo sie cos takiego zbierac, a w AC/Origins czy AK to po prostu latasz jak pacan za tymi trofeami, nie mam zadnej motywacji zeby to zbierac, bardzo mozliwe ze przez to nie bede miec platyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 W Arkham City też były taśmy do odsłuchu w niektórych profilach postaci. Na pewno były u Jokera, na pewno Two Face, Zsasz, Pingwin... Znajdźki odblokowywały masę contentu, trójwymiarowe modele postaci, galerie, szkice koncepcyjne, mapy do trybów wyzwań, krótkie historie związane z daną lokacją i postaciami (np to czemu Pingwin miał wbite wieko butelki w oko) itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 ja dzis 2,5h robilem side quest enigmy zwiazany z uwiezieniem pewnej postaci catwomen przetrzymywana w sierocincu fajne zadania na zrecznosc i umysl, do tego co pewien czas walki tagteamowe, ciekawe co sie stanie jak wypelnie calego questa, co fajne co etap wpada pucharek wiec jest dodatkowa motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 widze, ze dodatki mozna juz pobrac, hmm ale o ile ten fabularny od harley widac w menu to gdzie sie skryl ten od stracha na wroble? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Może ujawni się w trakcie postępu w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 ok znalazlem, harley ma misje w zakladce "epizody" , strach na wroble w "wyzwaniach RR" Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 O co chodzi z tym co-opem, ze razem z batmanem moze walczyc przydupas? To jest jakis osobny tryb czy chodzi o przechodzenie fabuly we dwoch? Miejscami w fabule/misjach pobocznych robi sie swoisty team-up 2 super bohaterow, dochodzi np team-takedown i mozna sie dynamicznie miedzy nimi przelaczac i walczyc kim chcesz. Bardzo mozliwe ze pozniej bedzie mozna ich przyzywac podczas swobodnej eksploracji, ale poki co jest to ograniczone tylko do fabuly, a mam juz jakies 40% za soba wiec predko (jesli w ogole) sie tego nie odblokowuje chyba. Czyli tak czy siak gra sie samemu? Myslalem, ze to dziala na zasadzie, ze z kims po necie mozna smigac. Ok teraz jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 z funcji sieciowych masz tylko rankingi w wyzwaniach RR Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Dzieki bogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 gdyby w PL byla jeszcze poza mna jedna osoba ktora zastanawia sie jak xbone sobie radzi z nowym batmanem to proszz: http://www.gamersyde.com/news_batman_ak_under_the_microscope-16779_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi