blantman 5 780 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 ha mam i ja będę grał ..... na ps4. Mam na pc ale sobie sprawiłem wersje na ps4. Spodziewajcie się za 2 tygodnie na pchlim cebuly edyszon następnej. Zaciekawiły mnie dodatkowe misje mam nadzieję że są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 z tego co widze to dodatek stracha na wroble to 3 wyscigi batmobilem, a dodatek harley to 10min gry xD szalone dodatki do day one edition Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Dobrze, że kupiłeś na PS4, bo obecnie wersja na pc jest niemal niegrywalna. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) Gra na PC jest grywalna, prosze o nie wypowiadanie sie jak nawet nie masz PC. NIe jest to spelnienie marzen ale grac sie da, niestety w marnej jakosci. edit: po dluzszym pograniu cofam co mowilem, co to (pipi)a jest? Edytowane 23 czerwca 2015 przez Velius 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Eee nie nie jest grywalna, ludzie z GTX 970 nawet skarżą się na tragiczną wydajność, żeby w miarę pograć trzeba grzebać w plikach konfiguracyjnych. Nie ma PL języka, mimo, że na steam wyraźnie zaznaczono, że jest. Schemat sterowania wyświetla się z pada z playstastion Generalnie jest mega kaszana, ludzie wylewają wiadro pomyj na ten port. W tej chwili w serwisie Steam dostępnych jest ponad 1200 recenzji użytkowników i tylko 36 procent z nich jest pozytywnych. To jeden z najgorszych startów gry wysokobudżetowej w historii platformy Valve. Dziękuję za uwagę i życzę miłej gry konsolowcom, bo oni mogą grać bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 O jezu, pecetowcom chodzi o to, ze gra chodzi w 30 klatkach kiedy powinna u nich w 130. Hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Owszem jest grywalna, jak sie nie bawisz w zdejmowanie fps lock'a, bo gra wtedy zaczyna sie zachowywac dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Niegrywalna oznacza, że nie da się grać. Da się, niestety w konsolowej jakości (30fps), ale się da. Opinie o wersji PC zostawcie osobom z tego forum, które tą wersję widziały na własne oczy. "Problem" u blacharzy wynika z tego, że oni oczekują trochę wyższych framerate'ów jak posiadacze konsol, a developer sztucznie ten framerate ograniczył. Ciężko to jednak nazywać niegrywalnym, gdy pod tym względem gra jest notabene identyczna jak na konsolach. Jednym po prostu przeszkadza, że dostają "tylko" tyle samo, co na konsolach. Nie jest to jednak godne nazywania "niegrywalnym". Spoko by było, gdybyście skupili się na samej grze, a nie na tym, jak gra działa na innych platformach, których nawet nie ogrywacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Pamiętam bekę z czasów Arkham City. Na PC gra wyszła miesiąc po konsolach i też była niegrywalna. Masa osób na oficjalnym forum nie mogła skończyć gry, bo w pewnym momencie gdy trzeba było znokautowć Ra's al Ghula batarangiem, nie dało się go wybrać w menu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 gdyby w PL byla jeszcze poza mna jedna osoba ktora zastanawia sie jak xbone sobie radzi z nowym batmanem to proszz: http://www.gamersyde.com/news_batman_ak_under_the_microscope-16779_en.html Działa świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Jeszcze tylko z 200 godzin w Wieśka 3 i biorę Batka Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) Niegrywalna oznacza, że nie da się grać. Da się, niestety w konsolowej jakości (30fps), ale się da. No ale da się grać w konsolowej jakości już dziś Edytowane 23 czerwca 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 No jeśli to tak wygląda to uchylam fedorę i zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 gdyby w PL byla jeszcze poza mna jedna osoba ktora zastanawia sie jak xbone sobie radzi z nowym batmanem to proszz: http://www.gamersyde.com/news_batman_ak_under_the_microscope-16779_en.html Działa świetnie. Nie no chodzi świetnie. Gra jest na bołnie w 900p czy 1080p? PS. Gamersyde robi testy framerate'u podając średnią FPS z całego materiału = RIP Digital Foundry Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 No jeśli to tak wygląda to uchylam fedorę i zwracam honor Podobno zabezpieczenie antypirackie mocno obciąża gierke, jeżeli tak to niezłe podziękowanie dla osób, które kupiły grę. Może to wygląda jak wojenka, ale serio żal mi graczy (nawet blach), którzy wyczekiwali na Batmana, a dostali takie (pipi) - gorsze niż Unity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 U kazdego chyba inaczej dziala, co nie zmienia faktu ze port skopany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 ponoc na łoniaku 900p, chodzi stabilnie ale troche framerate i screen tearing na tym filmiku z gamersyde w czasie rozwalki batmobilem leci w dol, wydaje mi sie z tego co gram na ps4 ze jest ciut lepiej pod tym wzgledem ale to z osadem poczekam na analize z obu platform w kazdym badz razie obojetnie od platformy konsolowej, batman wyglada i dziala swietnie, rocksteady nie wydalo kaszany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Sprawdzam cenę w MM - 259 zł Poczekam na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 No ja poczekam aż zejdzie tak do 180. Może ktoś będzie sprzedawał na którymś forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) mam wersje pc i musze przyznać że gra daje niezłe dropy xd coś ewidentnie zyebali z optymalizacją, mam gtx 660 gra lata w full hg i max detalach 25-30 klatkach z dropami do 3fps xddd zmieniam efekty na low, to samo xd. ewidentnie coś zyebali z mocą ramu. jak nie grywalna jak grywalna i pykłem już 15% gry efekty deszczu, dymu, światła gacie zrywa, ta fabuła, klimat, system walki znowu im sie udało zrobić dobrego batmana, najbardziej sie bałem o ten batmobil, ale wyszło ok. narazie minus to cyrki z wersją pc i porżnięcie dlc-kami gry, rak branży 100% Edytowane 23 czerwca 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Tak wyglada mniej wiecej team-up W kazdej chwili moge sie miedzy nimi przelaczac i robic team takedown, ale staralem sie zrobic perfect flow z duzym variation do wysokiego ranka wiec tylko pod koniec uzylem tej opcji zeby nie wybic sie z rytmu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Sporo tych DLC widze dla tego batmana. To tylko kosmetyczne zabiegi czy cos powazniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Heh no to cieszę się że wybrałem ps4. Na pc pogram w edycje goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Zainstalowała się wam gra na PS4 od strzału? Bo u mnie stanęło na 38% i kaplica, dalej za chu.ja nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 W tej części też jest coś dla komiksowych nerdów? Okładki? szkice itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi