Daffy 10 529 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Zainstalowała się wam gra na PS4 od strzału? Bo u mnie stanęło na 38% i kaplica, dalej za chu.ja nie idzie. bez problemu, o dziwo nie liczac patcha co wazy 3,5gb bez problemow technicznych, normalnie jak nie gra z tej generacji xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) To co się dzieję od szóstej minuty - nie mam pytań https://youtu.be/GKy2BEHKeyE?t=5m58s Edytowane 23 czerwca 2015 przez Starh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Zainstalowała się wam gra na PS4 od strzału? Bo u mnie stanęło na 38% i kaplica, dalej za chu.ja nie idzie.bez problemu, o dziwo nie liczac patcha co wazy 3,5gb bez problemow technicznych, normalnie jak nie gra z tej generacji xD No to u mnie coś jest nie halo, bo od ponad godziny stoi w miejscu, jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Sprawdź czy masz wystarczająco miejsca na dysku, anuluj i zacznij od nowa. Zobacz czy płyta nie ma żadnych większych rys czy odprysków. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Ewentualnie płyta fabrycznie jest walnięta, tak miałem poprzedniej generacji ze zero rys na płycie a stawała w połowie instalacji, poszedłem do sklepu i wymienili mi na nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Miejsca jest dość, płyta oki, wywaliłem wszystko zassałem od nowa patcha i ruszyło z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza
robak123 1 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 mi zaś ps4 podczas grania sama wysunęła płytę a potem nie chciała zabrać, pomogło zresetowanie. Wrr czekam aż ściągnie mi się path Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Troche pograłem i póki co nie jest GOTY, ale to w sumie początek dopiero i akcja sie rozkreca, zapewne będą ciekawsze misje W poprzedniego Batmana grałem tylko chwile u kogoś na PC, masa wszystkiego tu jest ulepszeń, combo, dla batmana jak i do auta Textury na PS4 ostre jak żyleta, bardzo fajnie zrobili też włosy, duże lepiej niż w Wieśku, lekki blur na nich by zamaskaować texture Jak pisał Bansai wcześniej - cała gra nie wygląda tak jak na gifach, ale są takie momenty, czasami jest po prostu bardzo dobrze, a czasami fajerwerki ogólnie jest dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 To co się dzieję od szóstej minuty - nie mam pytań https://youtu.be/GKy2BEHKeyE?t=5m58s Masakra jakaś, przecież to aż odechciewa się grać, ja rozumiem pojedyncze spadki raz na ileś tam godzin gry, zdarza się, ale nie takie klatkowanie. Współczuję grającym na PC, póki nie wypuszczą jakiegoś "patcha" to, aż strach to odpalać. Taka wersja gry jest nie do przyjęcia!!! Co prawda nigdy nie wciągnęła mnie przygoda Batmana, sam gram jedynie na ps4, ale nie można dopuścić by na żaden sprzęt coś takiego wychodziło! Dramat i żal tych, którzy zapłacili za preordera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Xenon 73 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Jasny gwint. Najpierw niespodzianka w ACE Chemicals dosłownie zrzuciła mnie z kanapy (świetnie rozegrany fragment, rozgrywka wymaga skupienia na pewnym elemencie a tu FIK coś kompletnie z innej bajki) a później scena dosłownie, perfekcyjnie, wyjęta z "Killing Joke" wywołała mój szczery podziw i głośnie "OżeszKoorwa". Coś wspaniałego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 lol gadam z bansai bo jest dalej w fabule, cos ok 60% gry, a walk z bossami mial: cala jedna czyli ta poczatkowa w fabryce z helikopterem buuuuuu drugie buuuu to dodatki z pudelka - cale 10minutowe atrakcje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Spkojnie, za "grube" dlc jeszcze zdaza was wydoic Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 te 2 kupony co są w pudełku już dodaliście? dają coś ciekawego/ wartego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Meh same śmieci. Pograłem troszkę i gra kozak. Poziom arkham city. Mam tylko jeden minus do tej gry -batmobil. Za dużo ridlera wymaga tego czołgu. Kurcze wolalem jak zagadki skupialy sie na logice a nie małpiej zrecznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) kolejna gra z czcionką do lupy kur#^%$&^$# czy całą tą generacje te litery beda tak małe, że trzeba sie wpatrywać z 2m na 50" jak mnie to drażni jejku!!! zooma używaj przy celowaniu z batmobilu - prezyjne celowanie Edytowane 23 czerwca 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 blantman - ridler ma tez zagadki na logike, np praktycznie caly watek z uwieziona catwomen ma wlasnie takie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 Nie cały bo wyścigi też są jestem już po 5 zagadkach i 2 to były wyścigi a jedna bardzo w(pipi)iajace katapultowanie:p Mi czcionka nie przeszkadza. Może fanek masz wadę wzroku? Ja mam okulary i wszystko widzę idealnie na 50 calach siedząc na kanapie. Ostatnia gra z małą czcionką to był dragon age Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 jezu te katapultowanie z trafieniem w ten guzik to byl dramat xD, godzine sie z tym bawilem, szczegolnie w tym odcinku z tunelem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 No ja właśnie też i tam nie było ani odrobiny zagadki a tylko zręczność Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 (edytowane) mam dobry wzrok, widze co pisze ale musze sie wpatrywać filmy oglądam normalnie na ekranie 110" i tam litery mam na wysokość kilku cm, może dlatego tak sie przyzwyczaiłem ale serio mogły by być znacznie większe, oni to testują na ekranach 30"czy co komuś jeszcze przeszkadzają małe litery? Ficuś dla Ciebie ok czy mogły by być większe? Edytowane 24 czerwca 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 do mnie sa ok btw wlasnie czytam, ze w sumie to w gierce nie ma ani jednej normalnej walki z bossem...alez dupny minus dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 lol gadam z bansai bo jest dalej w fabule, cos ok 60% gry, a walk z bossami mial: cala jedna czyli ta poczatkowa w fabryce z helikopterem buuuuuu drugie buuuu to dodatki z pudelka - cale 10minutowe atrakcje xD kierwa też jestem daleko i własnie tak mnie sie dziwie co tak słabo :< ktoś zrobił zadanie man-batem czyli tym przerośniętym nietoperkiem? nie wiem czy mam buga czy coś źle robie, ide we wskazane miejsce i albo skrypt sie nie załącza albo jestem dałnem Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 co do zadania z spoilera: chodzi ci o sam poczatek zadania? jak mapka ci pokazuje ze masz sie dostac na taki pomost w laczacy dwa budynki? rozejrzyj sie po okolicy albo nadstaw ucha na dzwieki - wampir sobie lata w powietrzu po prostu w tamtej okolicy i musisz go gonic po dachach by ostatecznie naskoczyc na niego w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 co do zadania z spoilera: chodzi ci o sam poczatek zadania? jak mapka ci pokazuje ze masz sie dostac na taki pomost w laczacy dwa budynki? rozejrzyj sie po okolicy albo nadstaw ucha na dzwieki - wampir sobie lata w powietrzu po prostu w tamtej okolicy i musisz go gonic po dachach by ostatecznie naskoczyc na niego w powietrzu nie widze skoorvesyna :[ 45 minut wczoraj latałem przy budynku, tylko słyszałem ze sie drze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 lata nie nad budynkami tylko mniej wiecej w ich 3/4 wysokosci, jak sie drze nie ma czasem w prawym dolnym rogu przez moment strzalki z kierunkiem i odlegloscia skad dobiega dzwiek? bo sa takie infomacje jak slyszymy jak zbiry gadaja przez radio wiec chyba tu tez byla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi