Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Nie grałeś w Origins? Polecam. Choć nie wiem jak się ją odbierze po nextgenowym Arkham Knight, skoro od Arkham City jest brzydszy graficznie, ale cała reszta daje w tej grze radę. Poza multi, ale tam nawet nie musisz zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Przecież Origins to co najwyżej średniak jest. Powtarzalny, bez pomysłu, w dodatku zbugowany. Dobre są walki z bossami to fakt, ale jak się nie grało to nic się nie traci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 dla mnie origins mial jedna wade - framerate. gdyby nie to to bardzo spoko gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) tez uwazam ze nie jest ale mi sie super podoba, jak pisalem odbior tej gry zalezy od tego czy sie zakceptuje batmobil i tryb bojowy, procz tego jest top topow serii, jedyny minus niezaleznie od wszystkiego to wypranie gry z walk z bossami Ficuś mi też się giera podoba, bo ma parę za(pipi)istych rozwiązań i za nie trzeba RS pochwalić, mi prócz bossów i world of tank przeszkadza jeszcze jedna rzecz, praktycznie wszystko dzieje się na "powietrzu" nie wiem jak wy ale ja lubiłem się snucie po jakiś budynkach(muzeum, stara stacja metra itp) tu mi tego bardzo brakuje. Miło, że misje poboczne o tym pamiętaj bo tak to była by kaplica. Edytowane 1 lipca 2015 przez Soul 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 daleko jestes? bo mi sie wydaje ze o ile na poczatku sa misje na powietrzu to pozniej sporo czesciej wchodzimy do lokacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 perfekcyjna gra? powiedzcie to blantmanowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 daleko jestes? bo mi sie wydaje ze o ile na poczatku sa misje na powietrzu to pozniej sporo czesciej wchodzimy do lokacji Fabuła jakiś 55-60% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 ja tego gurewstwa nie skonczylem, sprzedalem bo mi sie nie chcialo w to grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 perfekcyjna gra? powiedzcie to blantmanowi Ja już się nie piekle spoko gra 6 /10 bardzo mocne. Super zakończenie na youtube do obejrzenia bez zagadek ridlera. Grę właśnie pakuje w kopertę babelkowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Gralem w Origins ale nie dokonczylem, bo byla juz przesiadka na na xOne. Mam teraz inne podejscie do Gacka. Znowu na mocy Sutek gralem w o wiele wieksze sredniaki. Ac Unity, GTAV czy Lordsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Ale z tym GTA to skończcie już prowokować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Ja chetnie odkupie Batka w dobrej cenie od kogos ️ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 550 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 10 za grafikę, 9 audio, 9 grywalność, 9+ ocena Bata w cda.Podobno na 4ro gigowym R Dziewięc czasami tylko dropi z 30 na 24, a Na i5 4670K z 16 GB jest stałe 30, a wersja MR jest ujma tylko z tytułu braku ultra, bonusu Harlej i wymagań wyższych niz przedstawione.To ciekawe przyrównując do tego o czym aż huczy net.Podobno już da się odblokować klatki na 60. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Co z tego skoro gra i tak dziala od 0-25. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) A wiecie kiedy będę mógł dotrzeć batmobilem na 3 wyspę? W meny wyboru misji przy głównym wątku mam 54%. Pytam się bo z chęcią już bym uwolnił kociaka Edytowane 1 lipca 2015 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 spokojnie w fabule gdzieś w okolicy 60 % Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Dokładnie 57% właśnie Alfread mi opuścił most. Edytowane 1 lipca 2015 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Pograłem parę godzin i nie podoba mi się ten batmobil. Czasem mam wrażenie, że jest wręcz obciążeniem. Wjedź batmobilem tu, zrób batmobilowi rampę tam, wejdź do batmobilu, bo musisz rozwalić czołgi. A same walki z czołgami są strasznie słabe w porównaniu z walką wręcz. Po mieście może jeździ szybciej, ale sam zawsze lubiłem sobie poszybować, co było też pozwalało w krótkim czasie dotrzeć w każdy punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 Przeciez szybowac dalej mozna. Ale stekania.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 Nie grałeś w Origins? Polecam. Origins nadal przede mna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 Przeciez szybowac dalej mozna. Ale stekania.. No można, ale przeważnie każą Ci korzystać z Batmobil'a, jest go zwyczajnie za dużo w tej grze i deal with that. Ej czemu wy się tak grzejecie tą fabułą ? bo Batman ma jazdy ??? I kolejna rzecz wczoraj miałem misję podczas której całe miasto za(pipi)ały toksyny "stracha na wróble" i nagle gra zaczęła wyglądać jak gra z PS3 czyli tragicznie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 Przeszedłem. IMO AC>AA>AK>AO, co nie oznacza, że Knight jest słaby - jest w chooy dobry, ale AA niszczyło klimatem, AC było znacznie ciekawsze jeśli chodzi o misje poboczne. Batmobil jednak później drażni, misje poboczne w AK są słabiutkie, brak konkretnych boss fightów też troszeczkę boli. Fabułę w AK ratuje i robi dla mnie pewien znany bohater i schizy z nim związane (G E N I A L N I E to RockSteady zrobiło). Tożsamość Arkham Knight'a szybko staję się bardzo oczywista do odgadnięcia i w sumie nie wiem dlaczego zrobiono z tej postaci taką ważną personę. Zagrać bankowo trzeba, bo latem nic lepszego nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 HELP !! ci duzi kolesie z miniganami, nie mam pojecia o co chodzi, tyle combno w ich wkladam, nawet zamrazalem i wale i nie moge znowu goscia zabic wczesniejszego w koncu ubilem wybuchem beczki czy to jest jakies zbugowane po patchu czy cos zle robie? tylko kwadrat i kolko czy jest jakis cios konczacy? przed chwila combo 50hit zrobilem i typ dalej stoi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 (edytowane) xd bijesz na chama, gdy pojawiają sie błyskawice robisz kontratak i potem jeszcze raz i tak 3-4 razy. jak sie zakradniesz od tyłu odrazu powinieneś wymusić pierwszy kontraatak. trójkątem sie robi kontry xd Edytowane 2 lipca 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 (edytowane) ohhh lol, a ja w tym momencie miotałem go pelerna - kolko, teraz z trojkatem i padl za pierwszym razem dzieki Orzeszek! edit: nie no cały czas z kontrami, w czasie ataku trojkat i łamanie gościa ale całkowicie zapomniałem teraz o tym i machałem peleryną nie pomyślałem, że z kontry go trzeba lać no Bansai - nie mam na to tyle czasu co Ty, gdy w gacka grałeś po 12h + dziennie Edytowane 2 lipca 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi