Gość Rozi Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Fanek, czego znowu nie umiesz przejść? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Pewno szczelanie w te yebane czolgi. Taranowal zamiast szczelac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 piszesz o słabej jakości oprawy pomijając wyraźny skok jakości detali (vide cytat Ficka) no to go wskazuje. to czy ci podeszła najmniej mnie akurat interesi. jezuchryste, pownnieneś miec bana na wypowiadanie się o grach, których nie widziałeś na oczy, pisałem o graficzce ogólnie, że nie wygląda jakoś powalająco, to nadal ten sam ułomny ue 3,5, który powoduje, że wszystko się swieci i wygląda jakby było stworzone z plasteliny a do tego deszcz zakłóca czystość obrazu i dużo rzeczy maskuje tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Co Ci ten deszcz tam maskuje? na czym grasz? na crt czy na jakimś niedoyebanym tiviku za parę zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 oddychaj delfin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Panowie nowy Batman wygląda dobrze, ale ma takie momenty, że widać gołym okiem, że to silnik ze starej generacji i uwierzcie mi jest tych momentów trochę. W budynkach nie ma się do czego przyczepić na zewnątrz już tak, osobiście Wiesiek IMO wygląda lepiej, a przynajmniej trzyma w miarę jednakowy poziom, w Batmanie parę razy mamy do czynienia z oprawą na poziomie starej generacji, po za tym (pipi) z tego, że grafikę do(pipi)ali jak grywalność spadła na łeb na szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Wiesiek wygląda lepiej XDDDDDDDDDDDDDDDDDD To nie wiem, czy graliśmy w te same gry. Co wygląda lepiej? Ta kartonowa trawa? Czy spadające klatki przy deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 bluber ale wiesz, ze jakby AK chodzil nawet na ue8.0 to pewnie dalej akcja by sie dziala w nocy i podczas deszczu bo taka specyfika mrocznego rycerza (szczegolnie noc). Porownania jakiekolwiek do W3 tez chybione wg mnie bo wiesiek to przede wszystkim plener i drzewka, a batman to stal i budynki do mnie oprawa AK jest swietna, ani przez sekunde nie czulem sie nia zawiedziony, poziom przywiazania do detali miazdzy, nie jest to gra-wyznacznik mocy tej generacji itp ale podobnie jak swego czasu z FC4(tez niby stary engine) bardzo podoba mi sie to co widze i jak to przede wszystkim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Jako całość IMO wygląda lepiej większe zróżnicowanie, efekty pogodowe, większy teren działań, cudowne w wschody i zachody słońca, czy mam wymieniać więcej ? Nie wiem gram na ONE i mi nic nie chrupie jak pada deszcz, także ten tego wnusiu próbuj dalej. Masz dwa pierwsze lepsze screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Nie graficzka jest ok, tylko mówie, że dziwie się postom, które gloryfikują nowego batka jako najlepiej wyglądającą grę tej generacji obok the order a, że w ordera nie grałem to oceniam tylko AK i moim zdaniem jeśli to jest najlepiej wyglądająca gra na konsolach to jest żałosnie słabo. Arkham Night wygląda tylko troche lepiej od Originsa na PC. anyway porównywanie W3 I Batmana to zły pomysł, totalnie inna skala, inny design, inna kolorystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) Potwierdzam, wygląda momentami za(pipi)iście, ale, żeby z niej robić jakieś mesjasza, to trochę bekowe. dla tego EOT Wiesiek VS Batman. Zresztą niech sobie ma tą super duper grafikę, ja w grafikę nie gram, gram w grę a ta zawiodła mnie fana Batmana. Edytowane 7 lipca 2015 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Soul blagam nie brnij xD przeciez nigdy gra o batmanie nie bedzie miala takiego teranu dzialan, zroznicowania, batman nie bedzie biegac po lasach i polach itp - tego nie da sie porownywac przeciez, Batman od zawsze i na zawsze to przeciez miasto i noc - taka specyfika tego super bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Tak jak pisze Ficus. Dla porownania ograjcie sobie jakas gre ze Spider-Manem, ktorego terenem dzialan jest miasto jak w GTA i pora dnia raczej dzienna. Nie przypominam sobie wybitnego tytulu z tym bohaterem, a juz tym bardziej serii takiej jak Arkham. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) Nie graficzka jest ok, tylko mówie, że dziwie się postom, które gloryfikują nowego batka jako najlepiej wyglądającą grę tej generacji obok the order a, że w ordera nie grałem to oceniam tylko AK i moim zdaniem jeśli to jest najlepiej wyglądająca gra na konsolach to jest żałosnie słabo. Arkham Night wygląda tylko troche lepiej od Originsa na PC. anyway porównywanie W3 I Batmana to zły pomysł, totalnie inna skala, inny design, inna kolorystyka. Serio z tym Night czy nie wiesz w ogóle w co grasz? No ciebie Soul zawiodła a mnie ni cholerę. Co z tym zrobimy? masz lepszy gust, to na pewno a poza tym? Batmana porównują do Wieśka, czemu nie od razu do GTA V przeciez to wyznacznik wszystkiego. Edytowane 7 lipca 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) Spiderman miał jedną fajną grę na PSXie, no ale raczej miasta takiej wielkości jak w GTA tam nie było xD Temat panowie już zakończony więc zostawmy go w spokoju, Batman to wybitna seria i to jest fakt, widocznie zrobili za dobre AC i nie byli wstanie tego przebić. Bo gra w sama w sobie nie jest zła, lecz na tle poprzednich odsłon najsłabsza, może i ma klimatyczną, piękną grafikę, lecz nie o to się zawsze rozchodziło w tej serii. Więc dla mnie grafika to żaden argument, który pomógł by uratować w moich oczach tą część. @Kobik przecież ja Ciebie w żaden sposób się nie czepiam, podoba Ci się ta część? spoko to Twoja sprawa, ja to szanuje, więc co Ty chcesz z tym robić ? Obie gry to open world, w obu mamy super bohatera i każdy z nich ma swój pojazd do poruszania, więc siłą rzeczy w pewnym stopniu te gry są do siebie podobne. Dla mnie GTA V to dobra gra a nie wyznacznik wszystkiego, widać, że moją opinie podziela parę osób na tym forum, cieszy mnie ten fakt, że nie jestem sam. pozdrawiam. Edytowane 7 lipca 2015 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Kobik uspokoisz się czy kur.wa co xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Soul - zgadzam sie z Toba w 100% odnośnie batmana grafika w pierwszym kontakcie robiła wrażenie, grając ciągle myślałem, że bedzie lepiej o kwestie gameplayu, ale mam już 85% i ciągle jest to samo niektórym widać gra sie podoba, różne gusta spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) To odnośnie tego, jak to by Batman źle wyglądał w dzień, no cóż wygląda tak samo dobrze jak w nocy Edytowane 8 lipca 2015 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 Dziewczyny o co chodzi z tym wykonywaniem zadań pobocznych a zakończeniem? Chce się za nie zabrać bo za szybko idzie mi główny wątek. Ledwo chwilę pograłem i wskaźnik wskazuje 26% głównego zadania (bo rozumiem to jest wyznacznik ile ma się przegranego głównego wątku). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 Jeżeli chcesz zobaczyć pełne zakończenie musisz wykonać większość zadania, chodzi o to, żeby każdy złoczyńca pod koniec gry siedział za kratkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 Tylko broń boże nie rób więcej jak 12 sidequestow bo gra ci fucka pokaże. Chybe że chcesz marnować czas na wszystkie znajdźki ridlera to wtedy 14 /14 zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 Jak jest z uwolnieniem catwoman,trzeba zrobic wszystkie poboczne misje czlowieka zagadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 trailer pierwszego platnego dodatku z story: wyglad harley mistrzostwo swiata - zaraz przypomina mi sie bajka z polsatu z mlodosci ciekawe jak z dlugoscia, mam nadzieje, ze nie odwala fuszery jak z bezplatnym dodatkiem dokladanym do plyty co ciekawe cena nawet fajna - 7 euro, co pozytywnie zaskakuje (ale i rodzi obawy co do dlugosci), majac na uwadze fakt, ze cale te polroczne wspieranie gry ma zawierac jedynie 3 dodatki fabularne(czyli procz tego dostaniemy tylko jeszcze dwa) a reszta to skiny do postaci, nowe trasy do batmobila czy wyzwania wychodzi na to, ze jak ktos chce same miesko czyli fabularne dlc to wyjdzie mu o wiele taniej kupowac je osobno niz placic chora cene za season pass (podobnie jest z mkx gdzie cene seaon pass podbijaja stroje do postaci, a sami nowi fajterzy kosztuja taniej osobno) Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 Jak jest z uwolnieniem catwoman,trzeba zrobic wszystkie poboczne misje czlowieka zagadki ? Tak. Bez trofików (?) ofc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 Warto sprawdzić. Ostatni batman ukazał się jakiś czas temu. O zmęczeniu materiału nie ma mowy. Ja gram w niego niemal w każdy dzień i jestem oczarowany dla przykładu. Jak to jest, ze ogrywasz gre od paru dni a wczoraj pochwaliles sie zakupem w zakupach growych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi