Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ja tam za nimi po prostu jezdziłem i pakowałem w dupala zero rozkminy. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Zapewne reszte misji mogę skończyć po głôwnym wątku ? Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Dobra przeszedłem wątek główny. Faktycznie pod koniec za dużo tych czołgów szczególnie ta akcje pod GPDA, nawet powtarzałem z 4 razy. Ogólnie jak przez całą grę miałem luzik tak pod koniec były z 2-3 momenty co rączki się trochę spociły. Tak czy owak nowy Batek to dla mnie jeden z trudniejszych sandboxów aaa w ostatnich czasach. Teraz kilka pytań odnośnie końca. Pokonałem strach i teraz muszę aresztować 7 typów, którzy to ? Zagadka, Pingwin, Dwie Twarze i kto jeszcze ? No i jak mam to zrobić, robiąc te misje z ich facjatami typu konwoje broni czy napady na bank ? Mam też pytanie odnośnie mordercy z opery. Jak go odszukać. Mam niby wsłuchiwać się muzyki ale nie chce mi się latać po Gotham z nastawionymi uszami. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Masz w menu pod startem wyszczególnione kogo masz złapać do endingu. Napady na bank tak bo tam złapiesz dwie twarze. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Wydawało mi się, że tam jest napisane tylko żeby aresztować 7 przestępców ale nie było info kogo dokładnie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 chodzi o to menu 7/14 na 100% jest potrzebne do endingu a żeby dostać true ending musisz wszystko zrobić na 100% w tym zagadki riddlera Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Czyli 7 wyvranych aktywności z tego menu kolowego tak ? W każdym będzie jakiś przestępca. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Znaczy tak, ale najważniejsze to 4 przestępców złapać i wsadzić do paki. Cytuj
artex 28 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 czy jak odpalę upadek batmana to będę mógł potem rozwiązywać zagadki riddlera ? Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 To chyba jest tak, że musisz zapuszkować Riddlera, tym samym zebrać wszystkie jego duperele, by odpalić Knightfall Protocol. Natomiast po aktywacji protokołu eksploracja jest dalej możliwa i można sobie biegać po mieście. Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Ja nie rozumiem negatywnych opinii o Batmbilu. Przecież to czysta moc. Ogrywam teraz Batmana i jestem pod wrażeniem tego jak fajnie Rockteady przeniosło pojazd w świat cyfrowy. Do tego ta grafa, muza, nowy strój Nietoperza i głos Conroya - ta gra jest mega! 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Na początku Batmobil spoko, potem jest jego za dużo, sam zobaczysz. Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 No wiem, praktycznie każda z misji głównych jest z nim związana. Tak samo jak wyzwania Riddlera ale czy to źle? Z drugiej strony nikt nie każe nam cały czas poruszać się Batmobilem. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Ale jest on wymagany do przechodzenia misji i w pewnym momencie zaczynamy czuć, że został tam wepchnięty na siłę. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Nawet jak się nie poruszasz to misje główne potem go wymagają i jest to zbyt częste. Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Ja pyerdole. Po Arkham City wszyscy chcieli Batmobila i Rocksteady spełniło tę prośbę. Teraz okazuje się, że jest przekombinowany. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Fajnie, że jest Batmobil, ale jest go potem za dużo. Zresztą sam zobaczysz. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Dla mnie Batmobil spoko ale tak jak reszta. Czym dalej jest go za dużo, a nawet nie jego, a strzelenia z niego (bo sama jazda to nawet do końca mi soę nie znudziła). Tal czy owak gierka bardzp dobra. Dla mnie klasyczne 8/10, a w cale jakoś za Batmanem nie przepadam. 1 Cytuj
SlimShady 3 440 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Wiadomo jaka sytuacja w wersji PS4 z dodatkami(HQ),misjami scarecrowa?To jest wszystko na plycie czy trzeba kupic odpowiednia wersje lub uzywke ktora nie ma zuzytych kodow? Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 W wersji, którą posiadam, oba kody kody znajdują się w pudełku. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Ja pyerdole. Po Arkham City wszyscy chcieli Batmobila i Rocksteady spełniło tę prośbę. Teraz okazuje się, że jest przekombinowany. No nie wiem ja nie chciałem. Jest go za dużo. Poza tym mogli dać graczom większy wybór odnośnie tego czy chcą, czy nie chcą z niego korzystać. Cytuj
SlimShady 3 440 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Zobaczylem ze to jednak vouchery i chyba zalezne od edycji gry.Dodatki scarecrowa dobre i warte swieczki?bo przez te frajerskie praktyki z wycinaniem zawartosci nie wiem czy nie czekac do pelnej wersji GOTY. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Ja pyerdole. Po Arkham City wszyscy chcieli Batmobila i Rocksteady spełniło tę prośbę. Teraz okazuje się, że jest przekombinowany. No i fajnie, że ja spełnili ale zrobili to w (pipi)owy sposób rozumiesz to ? Jak skończysz grę to się zgłoś to może wtedy załapiesz na co narzekamy. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Jak ktoś lubi wyścigi arcade w stylu Motorstorm/Rollcage i posiada Batmana AK to powinien kupić sobie łącznie za 25zł 3 packi Batmobilów jako DLC (8zł z groszami za jeden pack). Właśnie masteruję czasy: nowe trasy i wyzwania + oczywiście nowe pojazdy. Zabawa lepsza niż sama gra naprawdę! Jedyne do czego można się przyczepić to zbyt "bujany" model jazdy (coś jak Crazy Taxi) ale przymykam na to oko, spoko zabawa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi