Mustang 1 718 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No te wzywania nie wszystkie takie łatwe, ale w ostatnich Arkhamach i tak znajdźki były bardziej upierdliwe niż reszta jeśli chodzi o calaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Za dużo batmobila w głównej kampanii, słaby wątek arkham knighta, rezygnacja z zamkniętych miejscówek na rzecz prowadzenia fabuły po całym mieście, brak bossów z prawdziwego zdarzenia - sporo mi się w tej odsłonie nie podobało. Ale z drugiej fabuła ma mocne momenty, wątki poboczne są udane, batmobil ma fajne wykorzystanie w zagadkach, Gotham wygląda pięknie i nadal fajnie się po nim szybuje (wole tak się przemieszczać), a walka i cicha eliminacja zostały urozmaicone o nowe bajery. Spędziłem z tą częścią około 35 godzin i nie nudziłem się. Wiele jestem w stanie tej serii wybaczyć bo uniwersum od zawsze uwielbiam i dlatego też zawód nie jest tak bardzo duży (choć mogło i powinno być o wiele lepiej). Do poziomu AA i AC jednak sporo brakuje. 8+/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No ja nie wyobrażam sobie innej eksploracji niż ta za pomocą samego batmana. Jazda tylko batmobilem to duża starata, zważywszy na fakt, że na dużo rzeczy wpadniemy przypadkowo i są one głównie porozmieszczane po wysokich budynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Poczekam na recki, z których się dowiem ile jest Batmobila w Batmanie i na tej podstawie zadecyduję o ewentualnym nabyciu tych dodatków. Może dadzą w końcu jakies walki z bossami. Byłoby fajowo, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A mnie po czasie ten batmobile przekonał. Serio. Walki są efektowne, wszystko wokół się niszczy. Choć dalej uważam, ze to najgorsza część batmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Soczyście zapowiada się ten dodatek. Właśnie tego brakowało nowemu Uszatemu, interesujących potyczek z kultowymi bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 No zapowiada sie bombowo. Ciekawe jaka cena... Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 No zapowiada sie bombowo. Ciekawe jaka cena... 35zł. Najlepiej kupić SP i zrobić wszystko bo dodatek z Batgirl też spoko i resztę krótkich epizodów też warto zaliczyć. No i wyścigi o których pisałem wcześniej rajcują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 walki z bossami, których zabrakło w podstawce wrzucają do DLC i ludzie to jeszcze kupują? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 W nowym Batmanie nie ma walk z bossami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Tylko boss w postaci czołgu Edytowane 24 Grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 xD a jeszcze nie dawno zastanawiałem sie nad kupnem xD to już wole ponownie kupić Batmana AA Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 walki z bossami, których zabrakło w podstawce wrzucają do DLC i ludzie to jeszcze kupują? Tak to sobie możesz tłumaczyć każde wydane DLC cebulo. Akurat szacun dla Rocksteady za to, że wspiera nowego Batmana przez pół roku od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Jak można wspirać grę dla pojedynczego gracza, z wyciętej zawartości z podstawowej wersji w celu nayebania mamony xD? To jest jawne dymanie. Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Papaj Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Szacun dla Rocksteady mialbym jeszcze wiekszy gdyby dali prawdziwe zakonczenie w DLC,ale nie mozna miec wszystkiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Szacun ahahahahahahahahaahahah japrdl Co za typ xd Warner zaplanowano sobie dymanko fanów a ten jeszcze broni no co za typ Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 No zapowiada sie bombowo. Ciekawe jaka cena... 35zł. Najlepiej kupić SP i zrobić wszystko bo dodatek z Batgirl też spoko i resztę krótkich epizodów też warto zaliczyć. No i wyścigi o których pisałem wcześniej rajcują. A SP po ile w ogóle chodzi? Na razie sprzedalem Gacka, ale moze kiedys jeszcze wroce pozbierac zyebane riddlery i ng+ ograc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja z DLC mam tylko kody na Harley i Scarecrowa. Ktoś ogrywał te dodatki? Dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Niestety zwykle g.owna na 10 minut.W przypadku Harley o tyle dobrze ze sa inne zestawy ruchow,ale co z tego jak nie ma kiedy sie tym nacieszyc. Tak odnosnie gry dodam jeszcze,ze meczylem sie z posterunkami/misjami batmobilowymi myslac ze moze w nagrode bedzie walka z jednym z lepszych bossow z Batman Origins,ale nie po co? lepiej dac powtorke z walki z arkham knightem oczywyscie w batmobilu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 W nowym Batmanie nie ma walk z bossami ? Są trzy główne i kilka pobocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 @up Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Taka sytuacja dzisiaj... https://youtu.be/h5GbH1ZyRH4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 No dobra gre ukonczylem ... Tak jakby... Powiem tak..... Juz dawno mnie tak zadna gra nie zmeczyla, znuzyla, poirytowala ale to co oni uczynili na koniec gry to wola o pomste do nieba. Na jakiego ciezkiego wuja karza mi kuwa przechodzic wszystkie misje poboczne ?? No co za ciezki flak to urwa wymyslil ? I jeszcze odpalam ten protokol Knight Fall i sie okazuje ze musze zrobic 100% tej poyebanej gry bo na koncu przywital mnie ekran ze JAK CHCESZ KU.RWA ZOBACZYC ZAKONCZENIE TO NAPIERDALAJ W BATMOBILU TE YEBANE MISJE POBOCZNE .... Dziekuje za uwage <frustracja mode off> Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Na jakiego ciezkiego wuja karza mi kuwa przechodzic wszystkie misje poboczne ?? Nikt Ci nie karze przechodzić tych misji (notabene spoko są, dobre uzupełnienie fabuły, nie licząc riddlerów), tym bardziej że po ich skończeniu nie spodziewaj się super zakończenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi