spencer13 6 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 No jak nikt mi nie karze ?? Jak gra ewidentnie mnie poinformowala ze zeby zobaczyc zakonczenie gry Batman Arkham Knight i zobaczyc caly projek Knight Fall musze oczyscic miasto do konca ?! Nawet nie mam zamiaru tego robic Knight Fall odpalony a brakujace 5 min filmiku na YT dziekuje dobranoc Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 o true endingach żeś słyszał kiedyś? Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) No slyshalem ale powiedz mi w jakim procencie gier sie to stosuje bitch please ...... Na sile wydluzanie gry przez developera jest nie fajne tym bardziej ze wszystkie fajniejsze misje poboczne - te z przestepcami odhaczone zostal ridller i jezdzenie po miescie za posterunkami i wierzyczkami. Miny zrobilem bo sie fajnie w czolgi walilo ale of kors musieli cos wymodzic wiec zamiast 100 % w minach masz 84 % po jakiego grzyba nie wiadomsa.... Edytowane 13 stycznia 2016 przez spencer13 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 zobacz sobie co było wymagne np w takim peace walkerze aby zgarnąć true ending a potem zacznij płacze Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Prosze Cie.... MGS sie rzadzi swoimi prawami ... Nie przypominam sobie zeby chory umysl Hideo zagoscil w rocksteady nie porownuj rzodkiewki do arbuza.... Batman mial pewne standarty robisz glowny watek a jak chces sie bawic w poboczne to krzyz na droge..... Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Spencer zobacz sobie na mój profil, właśnie mam 100% w AK i jestem z tego usatysfakcjonowany i na pewno nie było to sado maso (jak np. w MGSach). Co do ostatniego DLC (rzekomo walki z 4 bossami) to jest beka , bo walczy się tylko z jednym a i tak na "pół gwizdka". Tak więc prawdziwych walk z bossami w grze nie uświadczymy ale i tak grało się spoko. No cóż mam słabość do Batmanów i kilku gier Ubi (Asasyn, Far Cry), czyli tytułów które są mega hejtowane Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Coz moge powiedziec ... PODZIWIAM WSPOLCZUJE mi pierwsze dwie czesci Gacka tez podeszly jak najbardziej w origins jeszcze nie graalem ale mam zamiar odkurzyc ps3 by zweryfikowac czy AK to najslabsza czesc z calej serii. Aczkolwiek pamietam ze po Origins tez jezdzili Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 (edytowane) Nadrabiam zaległości i generalnie prolog w "nowym" batmanie jest :exact: Ależ klimat. No i grafika mocno pieści oczka. Czemu wcześniej w to nie grałem? Edytowane 18 stycznia 2016 przez Hum Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Arkham Knight to jest absolutny top topów jeśli chodzi o grafikę. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Nadrabiam zaległości i generalnie prolog w "nowym" batmanie jest :exact: Ależ klimat. No i grafika mocno pieści oczka. Czemu wcześniej w to nie grałem? Spoko tez sie tak mialem ... Daj znac za 7 godzin ale nie powiem jak za pierwszym razem trafilem do wiezy zegarowej to malo sie nie posikalem z wrazenia Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Arkham Knight to jest absolutny top topów jeśli chodzi o grafikę. A na początku tematu janusze hejtowali grafikę... Może nie jest to top topów: Driveclub, The Order czy Infamous SS po pierwszym uruchomieniu zrobiły na mnie większe wrażenie, ale faktem jest, że deszcz w nocy i kałuże na asfalcie to poezja. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Hum ciekawe czy powiesz to samo po 10h gry gdy zaczniesz wojne z czołgami xD Na poczatku też mi sie gra podobała, ale koniec końców to najsłabszy preorder jaki zrobiłem w 2015 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Niestety ten Batman to przerost formy nad treścią, Panowie z RS zwyczajnie nie dali rady. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Fanek ty calakujesz takie guwna jak syndicate i ordery i masz czelnosc obrazac Bruce'a. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 dobra pany ta gra w koncu jest guwnem czy ok? juz ciul tam z walkami z bosami ale czy same misje, eskploracja i walka sa tak miodne jak w AA i AC? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Wypasna giera. Warto ograc. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 (edytowane) dobra pany ta gra w koncu jest guwnem czy ok? juz ciul tam z walkami z bosami ale czy same misje, eskploracja i walka sa tak miodne jak w AA i AC? Jest OK, zagrać można, walki dalej miodne skradanie też na plus, za dużo jeżdżenia i czołgów, jako gra dobra jako kontynuacja genialnego Arkham City mierna, to już Origins jest lepszy. Edytowane 19 stycznia 2016 przez Soul Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Nie no zagrac warto na pewno Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 (edytowane) Ja planuje kupić batmana zaraz po ograniu obcego, mimo tak rozbieżnych opinii. Myśle ze osobiście bede bawił sie wyśmienicie Edytowane 20 stycznia 2016 przez kacprzak1991 Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 (edytowane) dobra pany ta gra w koncu jest guwnem czy ok? juz ciul tam z walkami z bosami ale czy same misje, eskploracja i walka sa tak miodne jak w AA i AC?Tommo bierz. Moszny ci nie zgilotynuje ale co pewno ważne dla Ciebie można kozacko furaczem napierdalać we wszystko. Gierka solidne 8/10. Edytowane 19 stycznia 2016 przez balon Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 I nawet można je.bnac w bramę przy parkowaniu Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Kilka przemyśleń na świeżo po przejściu gry. Bardzo filmowo opowiedziana historia, ależ to było dobre. Ależ to się świetnie oglądało Piękna grafika i świetne walki oraz skradanie zdecydowanie bardziej rozbudowane niż poprzednio. Przez tą ilość dostępnych gadżetów i możliwości, które otwierały w ogóle się nie nudziłem. Co prawda nie zaliczyłem stu procent - jedynie jakieś 70 z całości, ale już raczej nie wrócę do Gotham. Odnośnie miasta - poza samym wyglądem plusy się kończą. Przez tą noc i ciągły deszcz wszystko się jakoś tak zlewa w jedną miałką papkę, której nawet nie musimy zapamiętywać. W końcu gdy trzeba, to wskaźnik i tak pokaże gdzie lecieć, lub strzałki na jezdni same pokierują. Batmobil jakoś strasznie nie irytował, tak jak część z Was pisała. Fakt, było go sporo i walki nim czasami bywały zbyt długie, ale jakimś wielkim minusem dla mnie nie był. Zdecydowanie najlepsza część. 1 Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Bez kitu też w ogóle tego miasta nie kumałem. W sumie jak w każdej części (deszcz, noc, blabla noc, deszcz, blabla) ale w tej jeszcze doszedł batmobil gdzie przy jego prędkości wsio się zlewa tak jak to Hum określił w jedną ciemną, mroczną papkę. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Panowie, jak tutaj wygląda sprawa z dodatkowymi zadaniami typu zagadki, strażacy oczekujący na pomoc itp? Obecnie cisnę fabułę i zastanawiam się czy po jej ukończeniu będzie można śmigać swobodnie po mieście i pozaliczać wszystko na sto procent. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi