Daffy 10 628 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 bez problemu po watku glownym mozesz wracac Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Panowie, jak tutaj wygląda sprawa z dodatkowymi zadaniami typu zagadki, strażacy oczekujący na pomoc itp? Obecnie cisnę fabułę i zastanawiam się czy po jej ukończeniu będzie można śmigać swobodnie po mieście i pozaliczać wszystko na sto procent. Bez problemu wbiłem stówę po fabule Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 To jeszcze jedno pytanko: jakiś czas temu trafiłem na info w tym temacie by nie robić wszystkiego przed zakończeniem fabuły (blokowało to chyba dostęp do prawdziwego zakończenia czy czegoś podobnego). Wiecie o co chodzi dokładnie? Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Fabułę normalnie możesz skończyć, żeby mieć "true ending" musisz zrobić 100% zanim aktywujesz ostatnią sekwencję. NIe da się tego przegapić, będziesz wiedział że to już. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) Kupiłem dzis giere i pograłem z 1.5 h. Ogólnie to pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, co ten gacek wyczynia juz od początku gry to bajka niestety czas lecieć do roboty ale po dłuższym ograniu wypowiem sie bardziej szczegółowo. Zeby robic misje z ratowaniem strażaków to mam och szukać na ślepo czy pokaże sie to pozniej na mapie? Mam ok 25% gry i jak dla mnie ta gra to majstersztyk. Misje sa prowadzone w świetny sposob a zróżnicowanie rozgrywki jest idealne. Nie ma kiedy sie nudzić. Same walki z czołgami mi sie podobają tez fajna odskocznia od mordobicia. Misje w których kogoś ścigamy to tez iście filmowe wrażenie A grafa to poezja, jestem pod wrażeniem ile twórcy wcisnęli tam detali, na które większość nawet nie zwróciłaby uwagi a jednak tam sa ;p niestety trzeba isc do roboty i czasu na grę to raczej mam nie wiele ale w kazdej wolnej chwili odpalam te cudeńko. Edytowane 25 lutego 2016 przez kacprzak1991 Cytuj
badzejo 379 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 witam zastanawiam się czy ma ktoś podobny ''problem'' z deformacją ręki batmana,jedna łapa jest długa i napakowana druga krótsza i mizerna,problem występuje tylko w kampanii w każdym stroju,w prezentacji jest ok Cytuj
badzejo 379 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) To od mashowania heh no mi po głowie chodził tenis kurde jak by ktoś mógł sprawdzić na swojej wersji czy ma podobnie czy tylko mnie to dopadło,niby w grze to nie przeszkadza ale jakoś mi dziwnie biegać dzwonnikiem z gotham tu w innym stroju Edytowane 9 marca 2016 przez badzejo Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Za dużo walisz byka i nawet gra to widzi. Cytuj
badzejo 379 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Za dużo walisz byka i nawet gra to widzi. hah no dobra pośmialiśmy się ale tak serio czy mógłby ktoś to sprawdzić będę wdzięczny Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Jeżeli zostały mi na blake island 2 elementy do zniszczenia te od riddlera a kiedyś napewno przez przypadek znokautowałem typa do przesłuchania co jest podświetlony na zielono to nie znajdę juz innego? Bo nie mam na mapie wlasnie tylko 2 rzeczy i nie wierze ze mam teraz tego sam szukać. Wydawało mi sie ze jak jednego rozwale przypadkowo to ktoś inny w zastępstwo bedzie Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 witam zastanawiam się czy ma ktoś podobny ''problem'' z deformacją ręki batmana,jedna łapa jest długa i napakowana druga krótsza i mizerna,problem występuje tylko w kampanii w każdym stroju,w prezentacji jest ok U mnie jest ta sama sytuacja. Btw. Gra jest świetna, krótka ale ile dodatków jeszcze, zdecydowanie jeden z najlepszych gacków (ta grafika, muzyka, klimat) Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Gierka bardzo dobra. Na plus idzie Batmobil ale nie podobało mi się to co zrobili ostatecznie z Rycerzem Arkham bo spodziewałem się większego badassa pod maską a dostałem zagubionego chłoptasia i już od momentu kiedy podczas gry Batman widzi scenki z Jasonem tylko kompletny idiota nie połapie się, że to właśnie jest Rycerz. Edytowane 17 kwietnia 2016 przez Nemesis Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Podobno szykują remaster AA i AC...remaster...remaster...remaster Cytuj
okens 541 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 No tak, tyle, ze po pierwsze to nie jest remaster tylko port HD. Po drugie jeszcze nie zapowiedziany oficjanie. Ale wiecie co mnie wkurza? Bylo o tym glosno chyba z dwa lata temu i od tamtej pory cisza. A ja nie gralem jeszcze w zadnego z Batmanow, a bardzo chcialem to zrobic wiec cierpliwie czekalem. I czekalem. Az uznalem to za plotke i kupilem sobie obdwie czesci na ps3. I nie uwiezycie.... wydaja go w HD -___- Wezme bo Batman to moj ulubiony bohater, ale cudow w stosunku do oryginalu sie raczej nie spodziewam. Wrecz tylko podbita rozdzialke. No ale seria podobno jest wielka wiec wezme... Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Napisałem i podkresliłem "remaster", bo dzisiaj wszystkie remastery=podciagnięta rozdzielczosć. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Ja ograłem niedawno arkham nighta i jak stanieje ten hd pakiet to kupie używkę wlasnie po przejściu najnowszej odsłony naszła mnie ochota na ogranie poprzednich które ogrywalem na xboxie a ze pierwsza czesc mi sie zawieruszyła a od city było bez sensu zaczynać to progranie w poprawionej grafie dla mnie na plus tym bardziej ze bardzo lubię te serie i chce mieć ja w kolekcji Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 No tak, tyle, ze po pierwsze to nie jest remaster tylko port HD. Czyli nic innego jak remaster. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Stare Batmany nawet dzisiaj wyglądają dobrze. Ale gdyby tą kolekcję puścili na silniku Arkham Knight... Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Jak dla mnie zabrakło tego co najbardziej mi się podobało w Batmanach , epickich bossów . Nawet AO był zdecydowanie lepszy pod tym względem , na plus na pewno grafika , klimat no i oczywiście Fenomenalny jak zawsze Joker . Za dużo grania batmobilem przez co momentami czułem się jak bym grał w grę o czołgach a nie batka . Nie wiem co tu nie pykło że 2 wcześniejsze odsłony od tego studia miały świetne walki z bossami a tutaj pod tym względem tragedia. No nic gra i tak sama w sobie dobra ale stawiam trochę wyżej niż AO do AA i AC nadal daleko. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Wczoraj zacząłem grać w Arkham Knight i o ile sama zabawa z Batmobilem mi się podoba, to po 3h mam już dosyć strzelania do czołgów Za dużo tego. I szczerze mówiąc to chętnie bym ten deszcz w grze wyłączył, po 3h latania po mieście już mnie zaczyna denerwować, że ciągle leje. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 W tej grze niestety jest tylko jedna pora dnia i pogoda, od początku do końca. Mi jakoś nie przeszkadzało strzelanie do czołgów batmobilem w wątku głównym, dopiero jak się zabrałem za poboczne to zacząłem rzygać tęczą z tego powodu. Na całe szczęście wątek główny wynagradza wszystkie zgrzyty. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 No klimat zimy i żwiąt + śnieg zmacznie bardziej mi pasił w poprzedniej części. Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Dla mnie to gra idealna. Klimat, gameplay- całe życie czekałem na taką grę z Batmanem. Nie wiem dlaczego ludziom tak przeszkadzają walki czołgów- dla mnie było ich nawet za mało. Te segmenty przypominały mi stare gry typu bullet hell. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 I piszesz to po przejściu gry? Biorąc pod uwagę finałowe godziny? :O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi