simonldz 21 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Aby wypełnić misję "upadek rycerza" i oficjalnie zakończyć grę to trzeba wszystkie znajdzki człowieka zagadki znaleźć? Miałem zamiar dobic do 100% z zadaniami ale te 270 znajdziek to jednak dla mnie zbyt wiele i czy bez tego da radę? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 No rocksteady z tym przegieli, musisz załatwić ridlera aby wszystkich wsadzić za kratki. Ale aby z nim walczyć musisz znaleźć jego wszystkie trofea. Sam upadek rycerza można zainicjować wcześniej( prawie wszyscy za kratkami), ale zakończenie nie jest do końca "pełne". Ja też podziękowałem i te durne zagadki olałem. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 (edytowane) No planuje właśnie jeszcze deadshota dobić bo widziałem, że jeszcze jednego typa muszę złapać żeby upadek rycerza rozpocząć. Nie będę się bawił w znajdzki bo nigdy ich nie lubiłem i byłem zaskoczony, że po uwolnieniu seleny muszę tego (pipi) szukać po całej mapie a w kolejce są jeszcze wszystkie dlc i Batman vr więc szkoda czasu. Ta gra jest genialna i polecam wszystkim niezdecydowanym bo ciężko się oderwać. Edytowane 5 grudnia 2016 przez simonldz Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Ta gra jest genialna i polecam wszystkim niezdecydowanym bo ciężko się oderwać. Ja tam oderwałem się bez problemu - za dużo gier, co chwila coś innego odwraca moją uwagę, więc i Batman poszedł w odstawkę. Niby to ładne, ale ciemno i ciągle pada Nie no rozumiem - konwencja, ale to w sumie znów kolejny Batman, tyle że z dodatkiem World of Tanks - wywaliłem z dysku, bo instalka zajmuje ponad 70 GB (na chooy mi wtedy płyta???). Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Jestem gdzieś po 30 minutach gry i mam już dość sekwencji z batmobilem. Mam nadzieję, że w końcu się opamietaja i wroca do formuły znanej z AA, czyli mniejsza, ale bardziej dopracowana mapa, która aż chce się odkrywać. A nie byle przelecieć jak najszybciej z punktu a do wyglądającego identycznie punktu b na drugim końcu miasta. 1 Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 oj ktos tu sie mocno rozczaruje Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Graj dalej. Potem jest lepiej. nie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Jestem gdzieś po 30 minutach gry i mam już dość sekwencji z batmobilem. Mam nadzieję, że w końcu się opamietaja i wroca do formuły znanej z AA, czyli mniejsza, ale bardziej dopracowana mapa, która aż chce się odkrywać. A nie byle przelecieć jak najszybciej z punktu a do wyglądającego identycznie punktu b na drugim końcu miasta. Mieć nadzieję piękna sprawa. Zapraszam na Pchli Targ. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Qvstrze chodziło, ze twórcy Batka w końcu sie opamietają. A nie, ze AK okaze sie lepszą grą. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 A może tak walkę z bossem w batmobilu? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Ta gra powinna mieć podtytuł Arkham Batmobil. Nie myślałem, że tak szybko znajdę bardziej denerwujący środek transportu w grach od Płotki. I jeszcze to sterowanie, w poprzednich częściach było bardzo wygodne, a tu co rusz zamiast odpalić menu z gadżetami przyzywam ten nieszczęsny Batmobil. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Batmobil jako środek transportu byłby nawet w porządku gdyby nie te zagadki i ciągłe walki z nim związane. Ale ten temat był już wałkowany. Zagrałbym teraz w jakiegoś nowego Batmana, ale nie od Rocksteady, im się temat juz przejadł. Marzy mi się gra tak bardzo nasączona klimatem komiksów jak to tylko możliwe. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Wczoraj dopiero się wziąłem za ogrywanie bo kupiłem za grosze na PS4. Musze tylko ogarnąć jazde Batmobilem bo ciągle biore za hamulec L2. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Hehe, to samo mam, L2 samo wchodzi jako hamulec ;) w ogóle Batmobil to pomyłka w tej grze. Ani toto fajnie nie jeździ, a już zagadki z nim i jeżdżenie po dachach to porażka. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 (edytowane) Moim zdaniem zagadki z nim związane były udane i fajnie urozmaicały rozgrywkę. Problemem jest zbyt duża ilość walk z czołgami, nie zagadki. Edytowane 23 kwietnia 2017 przez Lukas_AT Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Co Wy chcecie od tego Batmobilu? Przecież porusza sie wybornie. Jest mega-responsywny i do tego te walki z czołgami to dla mnie jedna z fajniejszych opcji rozgrywki. Jakby nie było pojazdu to byście narzekali, że znowu nie ma Batmobilu XD Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Walki z czołgami fajne? Chyba graliśmy w inną grę. Cała "walka" sprowadza się do wciskania R2, zero wyzwania, zero frajdy, i jest ich na pęczki, przez co wieje nudą. Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Mi też się podobały walki w Batmobilu. Przywodzą na myśl klasyczne arcade'owe shoot-em-upy. Nie wiem dlaczego ludzie tak się tego czepili. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Bo jednak gra powinna być o Batmanie a nie w 70% o Batmobilu. Od takiej rozgrywki jest pewna darmowa gra o czołgach. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Mi tam sie podobała rozpieducha czołgiem. Największy wpływ na to miała destrukcja otoczenia i fizyka. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Same walki nie były złe, tylko było ich stanowczo za dużo. Ale ogólnie sama realizacja Batmobilu i zagadki z nim związane wyszły bardzo dobrze. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Walki Batmobilem sprowadzają sie tylko do unikania laserów i odpalania pocisków. Jazda jest niestety taka sobie. Kamera troche za blisko i za nisko, wiec ja głównie odbijalem sie od ścian przy ostrzejszych zakrętach. Za to wykorzystanie go w zagadkach na plus, bo mogli dać tylko walki z czołgami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi