20inchDT 3 361 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Nie w sklepie, a zdjęcie jest z tego artykułu https://news.xbox.com/en-us/2021/03/10/discover-games-on-xbox-in-your-preferred-language/ Chyba lepiej się na razie nie napalać za bardzo, bo to może być photoshop. Ceny gier nie pasują. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Wbijal jakis wariacik na 100% trofea z dodatkow wszystkich? No przyznam przy The Courtain Falls troszke rączki sie zatrzasly jak zostalo 3 mobkow do wbicia trofeum Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Mi brakuje 4 dzbanków, w tym właśnie tego, ale kusi, żeby wrócić, bo gierka wciąż pierwsza klasa. I jak to nadal wygląda na PS4. 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Harley ma chyba najlepiej zrobione cyce w grach Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Tez zrobilem screena w identycznym momencie xD Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 fajny jest ten sezon pass? ciekawe misje, jakies historie ? Ostatnioo skonczylem Origins i chyba zagralbym jeszcze raz w Knighta (zakladam ze trzeba skonczyc podstawke aby moc uruchomi DLC) Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Oczywiście! Season of Infamy to must have, bo fajnie zamyka kilka wątków z poprzednich odsłon. Jak lubisz tę serię i batmobil ci nie przeszkadza to bierz też dodatki z trasami i pojazdami. No i koniecznie mapy z wyzwaniami. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 RUMOR: Placeholder entries for an RTX Remaster of Batman Arkham Knight developed by Lightspeed Studios, Arkham Underworld, Gotham Knights & Batman Citybuilder (working title) by WBIE have been discovered on an unlocked NVIDIA GeForce NOW database. Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Super kurwa, ciekawe kiedys dojdziemy to tego momentu w historii jak juz nie bedzie nowych gier tylko remastery. Najpierw srali tymi Batmanami tasmowo az sie odbilo na jakosci serii a teraz jak juz najwyzszy czas na kontynuacje to oni beda robic remaster gry z generacji ktora jeszcze nawet dobrze nie przeminela. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 To bylo do przewidzenia. Na poprzedniej generacji tez zremasterowali i zrobili kolekcje. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Chętnie bym przytulił nowego nietoperza, nawet ostatnio sobie sprawdzałem co klepie Rocksteady i wychodzi jakiś chłam o legionie samobójców w przyszłym roku. Szkoda, Batman to moim zdaniem najlepszy materiał na solidną gierkę i to co wyszło z tym bohaterem nie zawodziło a wręcz przeciwnie, uwielbiam ten klimat serii. Jest jeszcze coś o tytule Arkham Knights, ale to od gości stojących za Batman Origins więc nie ma co nawet komentować. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 45 minut temu, 20inchDT napisał: To bylo do przewidzenia. Na poprzedniej generacji tez zremasterowali i zrobili kolekcje. Się chyba tego boosta nie doczekamy widzę Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 (edytowane) Taki mroczny urealniony (w stylu Nolana) Batman by mógł powstać. Nawet w otwartym świecie- część Gotham w stylu Manhattanu. Batmobil zostawić do jazd/pościgów i zagadek. Cała reszta taka jak w Knighcie spokojnie by sprzedała tytuł. Łotrów nie brakuje, mechanike walki tylko ewentualnie poprawić. Batmobila osobiście bym chciał z BvS i JL, bo wygląda świetnie. A właśnie- mam płytową wersję na PS4 z dodatkami- jak pobiorę tą wersję z ps+collection to będę mógł je pobrać, czy muszę instalować z płyty? Edytowane 14 września 2021 przez PiotrekP Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Miałem przeleciec przez fabułę aby przypomnieć co i jak się działo przed ograniem dodatkow...oczywiscie nic z tego nie wyszło i z przyjemnością zamknąłem prawie wszystkie sprawy (zostały te ubismieci i "?"). Nadal gierka robi wrażenie i gra się przyjemnie. No ale do cholery co oni robią od 2015 roku? Zagrałbym już w coś nowego w tym świecie. Widzę że dodatki i ich bohaterowie to taki przedsmak Gotham Knight. No i gra jakoś z 10 razy mi się freezowala na przerywnikach filmowych Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Gotham Knights robi inne studio (ci od Arkham Origins) i raczej będzie miało mało wspólnego z Arkhamverse. Widać to choćby po samej mechanice walki. Natomiast panowie odpowiedzialni za Arkham Asylum, Arkham City i oczywiście Arkham Knight od kilku lat pracują nad Suicide Squad: Kill the Justice League. Ta gra podobno jest osadzona w tym samym uniwersum, co trzy wyżej wymienione tytuły i już na dniach w ramach DC FanDome mają zaprezentować nowe materiały z tejże gry. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 19 godzin temu, LukeSpidey napisał: Z tym wstępem to GK to chodziło mi różnorodność bohaterów i możliwość pogrania nimi. Batgirl wydaje się bardzo spoko natomiast moim ulubieńcem jest Red Hood . To jest Arkham Knight? No kozackie ma ruchy. Teraz jakoś przychylniej patrzę na GK Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 21 maja 2022 Opublikowano 21 maja 2022 Forumki, czy gra dostała w końcu patch pod 60 klatek? Ściągnąłem wersję z PS+C i wyglądało jak surówka z PS4. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 31 października 2022 Opublikowano 31 października 2022 Kurde, początkowo byłem mega podjarany, ale dziś zagrałem i chyba nie dam rady. Klimat i detale to mistrzostwo, ale ta ilość syfu najebana na mapie, a nawet nie tyle na mapie, co przed naszymi oczyma - miliony znaczników, jakieś AR Challenge wszędzie, punkty ulepszeń, no powiało ubiraczyskiem. Nie wiem, może to wina tego, że mam wszystkie DLC zainstalowane od razu i przez to tak wygląda, ale strasznie mi burzy immersje ten śmietnik i chaos na ekranie. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 Akurat w Batmanie wszystko mi się robiło tak jakby przyjemnie, chyba właśnie dzięki Gotham. W deszczu, nadal robi robotę. Dziwne, że Rocksteady nie zdecydowało się na remaster gierki. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 4 minutes ago, Nemesis said: Akurat w Batmanie wszystko mi się robiło tak jakby przyjemnie, chyba właśnie dzięki Gotham. W deszczu, nadal robi robotę. Dziwne, że Rocksteady nie zdecydowało się na remaster gierki. Wystarczyłoby wypuszczenie patcha 60 fps. Bardzo mi się podobało na PS4 i pograłbym jeszcze raz na XSX ale nie chce mi się ze względu na klatkarz. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 Plus to, że gierka ma już tak dopięty system walki, że wszystko działa. Kontrowania, rzuty, używanie przedmiotów wroga, wzbijanie się ponad tarczę, gadżety. Można wyczyniać cuda. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Wystarczyłoby wypuszczenie patcha 60 fps. Bardzo mi się podobało na PS4 i pograłbym jeszcze raz na XSX ale nie chce mi się ze względu na klatkarz. Nie no rozdziałka też, albo chociaż jakiś porządny AA, bo ząbki i migotanie obiektów to masakra momentami. Ale i tak jest pięknie 1 Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 Też teraz ogrywam i nawet głupi patch pod Pro podbijający rozdzielczość do 1440p/4k CB by dużo dał, przy tym mocno kontrastowym oświetleniu widać ząbki. Do 30 fps-ów można się przyzwyczaić bo i tak gra się o wiele lepiej niż w niedorobioną edycję PC. Sam klimat i design miejscówek jest elegancki i świetnie to wszystko współgra z ambilightem w TV. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi