Pupcio 18 311 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 W dniu 18.11.2022 o 00:08, Zwyrodnialec napisał: Jaka chujowa? Bardzo dobra, po prostu przesadzili z walką w batmobilu. To jest poniekąd wina graczy, bo zawsze od sequeli chcą czegoś nowego, no i w Rocksteady poszli na całość robiąc z pojazdu bohatera niemal równego Batmanowi. Trochę szkoda, bo sam Batman potrafi w tej części nieźle przypierdolić i system walki w takim Arkham Asylum to bieda przy tym co zrobili w AK. Powinni zostawić normalne pojedynki z bossami to by nie było problemu. No jak tam sobie chcecie chłopaki. Dla mnie gra która mnie męczy od połowy to nie jest dobra gra. Przy pierwszych dwóch częściach to nawet nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 To ciekawe co by z tobą robił Ghotam Cztery gry z Arkham gackiem wciąż są o wiele lepsze niż większość tego typu rzeczy na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 8 godzin temu, łom napisał: Walka i sekcje skradankowe też dla mnie słabsze niż w poprzednich częściach (a chwilę pograłem po ukończeniu Knight) bo Batman ma przesadzone skille i kompletnie to psuje wyzwanie. Można to tłumaczyć większym doświadczeniem i lepszym uzbrojeniem, ilość wrogów nigdy nie stanowiła dla niego zagrożenia. Z wyjątkiem tych uzbrojonych w broń palną kiedy próbujesz iść na nich z pięściami. Chociaż w filmie dla Pattinsona nawet to nie było problemem i brał na klatę milion kul. Zresztą Batman od początku był w tej serii w swojej szczytowej formie. Przezwyciężał gaz Scarecrowa, a schodząc do kanałów od razu miał gotowy plan jak załatwić Killer Croca. Gracz czuje napięcie, że gdzieś pod tymi kładkami czai się bestia, ale Batmanowi nawet nie drgnie powieka, zbiera próbki i wabi go w pułapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2022 Po prostu, facet radzi sobie w każdej sytuacji i tak też go przedstawiono. Niebawem wracam, ogarnąć wszystkie dodatki na 100%. Zebrałem do kupy całą zawartość AK, to grania jest tam tyle, że zostałoby jeszcze trochę miejsca po AC i AA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 października 2023 Powinien mieć właściwości jak w filmie zapewniając nieśmiertelność na broń palną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2023 Chłop gada, że bardzo dobre porty, stałe 30 klateczek. No a Arkham Knight wiadomo, rozmazane, ale 30 klatuń trzymało. A no i dostaniemy te stroje i rękawice, co w Batmanie na WiiU. Czekam na te porty, ogram jeszcze raz z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 16 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2023 Dzisiaj zassało mi jakąś łatkę i wychodzi na to, że to strój Battisona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2023 daj znać Roziemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 16 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2023 Już chyba widział Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi