YETI 10 993 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Pierwsza, ta tańsza i wyceniona na 449,99 złotych zawierać będzie: Unikatowe pudełko Steelbook™ z grą Limitowaną edycję komiksu od DC Comics 80-stronicowy album z grafikami z gry Trzy unikatowe skórki postaci do wykorzystania w grze 30-centrymetrową figurkę Batmana Zamówicie ją między innymi tutaj. Droższa, wyceniona na 899,99 złotych (dostępna tutaj) zawierać będzie: Unikatowe pudełko Steelbook™ z grą Limitowaną edycję komiksu od DC Comics 80-stronicowy album z grafikami z gry Trzy unikatowe skórki postaci do wykorzystania w grze W pełni transformowalny model Batmobila http://www.pssite.com/news-38076-kolekcjonerka_za_900_zl__najdrozsza_edycja_batman__arkham_knight_dostepna_w_polsce.html Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 mocno przesadzone ceny kolekcjonerek, sama gre lykam day one Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Jeden nowy screen z nokautem przez okno. Tune in to see Batman face off against an even great challenge. W sobotę o 19 na Playstation Experience. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Ostatnia część. Edytowane 6 grudnia 2014 przez Zwyrodnialec Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Misje ze Scarecrowem tylko dla PS4. https://www.youtube.com/watch?v=JluTid8Y1-o Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Kurde mam dość dlc ekskluzywnych. Ja rozumiem jak gra wychodzi tylko na jedną konsolę. To jedt ex który sprzedaje konsolę. Jednak multiplatformy z ekskluzywnymi dlc to przegięcie. Człowiek na xbox one zapłaci tyle samo kasy a dostanie mniej kontentu. To (pipi)a już normalne ruchanie w pupke klientów. Tak samo fifa ultimate team bez legend na ps4 czy mniej rzeczy w dlc do destiny na xbox one. Kasę którą sony i ms przeznaczaja na te godne porzałowania dlc ekskluzywne powinni przeznaczyć na jakiś nowy ip. 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Zgadzam sie. Do tego z reguly konczy sie to tak, ze te dodatki sa nic nie warte i nie grajac w nie nic sie nie traci. Vide takie Assassin's Creed. Ekskluzywne DLC dla PlayStation za kazdym razem byly daremne, nie warte ogrania. Raz tylko do Brotherhooda pojawil sie kopernik. Misje slabe, ale z fajnymi cutscenkami. Reszta to dno. I tak jest w wiekszosci przypadkow. Microsoft z drugiej strony potrafi zadbac o dobry deal. Legendy do FIFY to jedno, ale Epizody do GTA to najlepszy deal zeszlej generacji. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Ekskluzywny grywalny Joker w AA, to nie było byle co. A ten dodatek z nowej części zapowiada się też fajnie, takie nawiązanie do fantastycznych etapów z pierwszej części. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Nowe informacje i trochę screenów z najnowszego numeru Edge. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 znalazłem jakieś shoty ze stycznia, pewnie z jakiegoś filmiku zbyt kosmiczne to dla mnie, nie jaram sie Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Grales w poprzednie czesci Fanek? ;( Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Za to jarasz się nowym Uncharted, dzisiejsze pokolenie jest stracone. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Jarasz się Batmanem, a wypominasz komuś jaranie się Uncharted? Żartujesz, prawda? 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Batman to the best komiksowy bohater ever, klimat powala, Drejk to marna kopia Indiany Jones'a, nie nie żartuje. A i na koniec mimo, że U to dobra szpila w szczególności druga część to i tak Batman >>>>>>>>>>>>>>>>>>>Uncharted. Edytowane 7 stycznia 2015 przez Soul 2 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Jarasz się Batmanem, a wypominasz komuś jaranie się Uncharted? Żartujesz, prawda? Batman jest wspaniala i zroznicowa gra, a uncharted zwyklym shooterkiem (okropnie oskryptowanym) ze slabym feelingiem strzelania. Soul ma 100% racji. Won do CW. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Nietoperz zostanie grą roku - powiadam Wam. Dla tej gry kupuję PS4 bo w innym przypadku czekałbym do zakupu z Uncharted 4. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Jarasz się Batmanem, a wypominasz komuś jaranie się Uncharted? Żartujesz, prawda? Batman jest wspaniala i zroznicowa gra, a uncharted zwyklym shooterkiem (okropnie oskryptowanym) ze slabym feelingiem strzelania. Soul ma 100% racji. Won do CW. Jestem po prostu trochę zmęczony formułami obu gier. Tylko tyle. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Nieźle, ładnie, ślicznie, Batman. Edytowane 9 lutego 2015 przez Sylvan Wielki Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Nie chcę być złośliwy ale poprzednie części na screenach promocyjnych wyglądały bardzo podobnie... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 No to jest Unreal Engine i dlatego każda gra wyglada podobnie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 No i to jest jeszcze wcześniejsza wersja (choć mocno zmodyfikowana) Unreala, a nie 4-ka. Dopiero nowy projekt będzie robiony na innym silniku (raczej u4, bo Warner współpracuje z Epic) Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) I po co zaczynacie ? gry różne ale to jak się zapowiadają można ocenić. ZAPOWIADA SIĘ OGÓLNIE NA TO, ŻE BĘDZIE LEPSZĄ GRĄ, MOŻE I NAWET GRĄ ROKU. Edytowane 9 lutego 2015 przez Soul 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Nie, bo zapowiedź nowej płyty Anthraxa zapowiada się znacznie lepiej. W sumie zagram w to dla fabuły i wątków, reszta mnie nie interesuje. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Jeden z chu,jowszych strojów batmana jakie widziałem. Ogólnie design to padaka Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Ok mam nadzieje ze bedzie juz spokoj Skupcie sie na grze a nie licytacjach co sie lepiej zapowiada i zakazywaniu komus pisania tutaj bo gra go nie interesuje. @Sylvan Mi to wyglada na ostre bullshoty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi