Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 163,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Soul
    Gość Soul

Najgorszy Batman ze wszystkich jakie było mi dane ograć, to już nawet wolę AO, tam przynajmniej zachowali starą sprawdzoną formułę gry i był tylko i wyłącznie Batman to był gra o Batmanie a nie wydmus

• idzie zmienic sterowanie batmobilu na hamowanie pod L2 uffff   dla podgrzania hype'u kilka moich fotek, tymczasem znikam na piwko, a batman musi zaczekac na noc albo jutrzejszy poranek  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Znakomity po każdym względem. Mam niespełna osiemdziesiąt procent ukończenia gry po zaliczeniu osi fabularnej. Podczas tych 14 godzin zabawy, dwa, może trzy razy kręciłem nosem. Generalnie jestem za

Opublikowano

Ciekawe jakich złoczyńców przed nami ukrywają. Ucieszyłbym się z Clayface :)

Opublikowano

Mr freeze, Bane, Killer Croc, Joker? i może jeszcze deathstroke.

Opublikowano

sorrki za moja ignorancje (postac batmana jest mi znana tylko z filmow i ostatniej serii gier, komiksow nie czytalem) ale czy np Lazarus Pits nie mogly by miec wplywu na przywrocenie tej postaci w przyszlosci serii tudziez chocby w Arkham Knight?

Opublikowano

maj i czerwiec bedzie zabojczy, niech jeszcze kojima wreszcie rzuci data

Opublikowano

Jest też zupełnie inna opcja

Joker powróci w koszmarach Batmana, pod wpływem gazu Scarecrowa. Po finale z Arkham City i dodatku z Harley Quinn, widać, że na nim dalej ciąży to piętno i czuł się odpowiedzialny za śmierć klauna.

To ostatnia część i moim zdaniem Rocksteady na pewno powróci do tego tematu, tylko można się zastanawiać w jakiej formie.

Opublikowano

wg mnie wiecej niz bardzo prawdopodobne

Opublikowano

Dobry trop. Zwłaszcza gdy fani chcą zobaczyć go ponownie.

Oczekujmy przecieków n.t. pojawienia się nazwiska Hamila wśród przyszłych newsów ;]

Opublikowano

Taki wariant dawalby ogromne mozliwosci w kreacji swiata. Balansowanie Batmana pomiedzy koszmarem i rzeczywistoscia, kurcze jaram sie

Opublikowano

Kurde no wystarczy tego dzołkera ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

reklama tv

Opublikowano

No tak , w czerwcu to mi się tak chce odpalać konsolę że ja pierdziu. Pewno na jesień ogram.

Opublikowano

A ja właśnie na bank będę ogrywał Gacka. Zwykle jak coś w wakacje odpalam to jakieś zaległości a to będzie w końcu jakaś wakacyjna nowość. Oczywiście obok platynowanego Wiedźmina :)

Opublikowano

Voytec ale czy ty juz czasami nie pracujesz? Jak tak to juz nie masz wakacji a jedynie urlop ;)

Ja nie mam ochoty w ogóle łapać pada na wiosnę/lato, jakoś tak podświadomie. W tym roku i tak będę musiał ostro pograć w maju, wiadomo w co.

Żeby nie było na Gacka czekam, bankowo ogram ale raczej nie blisko premiery.

Opublikowano

W sumie pora dziwna jak na wydanie Nietoperza - od zawsze ukazywał się tak na jesieni - z wyjątkiem Arkham Asylum na sierpień '09.

Opublikowano

Tak bo w polsce wiecznie słońce i palemki jak w akapulko. Ch.ujowej pogody z deszczem nie zabraknie żeby gierke ograć. 

Opublikowano

Beka i tyle, nie ma o czym w ogóle rozmawiać, Batmana pobieram DAY ONE , odpalam i jadę z tematem ile fabryka da, ziomuś jest beta testerem i już łupię, mówi, że gacie zerwane  :obama:  Także fajnych wycieczek rowerowych wam życzę a ja tym czasem zwiedzam Gotham! 

Opublikowano

Jaki ból dupy ? człowiek grzecznie i miło życzy chłopakom fajnych wypadów rowerowych  :sir:

Opublikowano

Amazon zdradził czym będzie dodatek z Harley.

For the first time in the Arkham series take on the role of Joker’s psychotic side-kick Harley Quinn and wreak havoc inside the Blüdhaven Police Department. With this exclusive Story Pack experience events in the lead-up to Arkham Knight as you infiltrate Blüdhaven to rescue your partner in crime: Poison Ivy. Delve deep into Harley’s demented nature and utilize her devastating baseball bat to smash, crash and bash your way to a friend very much in need.