Opublikowano 27 marca 201510 l Na papierze ten koncept wygląda dobrze, jakie miałoby to przełożenie na sam gameplay? Dziadki w parku na ławkach, ludzie na zakupach itd Ogólnie miejski zgiełk, a pośród tego Batman w Batmobilu torujący sobie drogę rakietami, by przedrzeć się do grup zbirów? Zadania typu uratuj obijanych cywilów to i tak pewniak, skoro coś takiego było już w AC.
Opublikowano 27 marca 201510 l I tutaj dochodzimy do sedna materii: Szanowne Rocksteady, jeżeli nie umiesz zrobić wiarygodnego Gotham City, to go nie rób. Dzięki Zwyrodnialcu, że pomogłeś nam to udowodnić. Edytowane 27 marca 201510 l przez ragus
Opublikowano 27 marca 201510 l Lepsze takie, niż żadne, pozdrawiam mam nadzieje, że pomogłem No już panowie przestańcie sapać jak pedofile w smyku. B:AC ludzi nie było i w niczym to nie przeszkadzało, tu raczej też nie widzę aby to miało jakiś większy wpływ na gorszy odbiór gry. Nie wiem jak tu ale w AC gra działa się podczas jednej nocy a jak wiadomo w nocy ludzie śpią, a robią to tym bardziej jak jest rozróba na mieście, dla mnie do przełknięcia, większe bzdury w grach człowiek obserwuje i żyje. Edytowane 27 marca 201510 l przez Soul
Opublikowano 27 marca 201510 l W GOTHAM WSZYSCY ŚPIĄ BO RANO DO ROBOTY W 5 CZĘŚCI WYJADĄ Z GRYPĄ ŻOŁĄDKOWĄ XDDDD
Opublikowano 27 marca 201510 l Już mniejsza o te bzdurne wytłumaczenia braku cywilów, ale po prostu to ostatnia część serii, jest robiona najdłużej i w dodatku powstaje z myślą o nowych sprzętach - to oczywiste, że ludzie spodziewali się jakiegoś sporego progresu, a takim mogło być właśnie żyjące miasto. I wku.rwia mnie takie pier.dolenie, że "kolejne nudne GTA by by było", no tak, bo każda gra z otwartym światem i ruchem ulicznym to GTA.
Opublikowano 28 marca 201510 l I jak ja mam zagrać w to wszystko. W3, dodatek do Destiny, Bloodborne i jeszcze Batman. Kiedy ja mam mieć na to wszystko czas
Opublikowano 28 marca 201510 l Tylko jak się posypią 9-10 to nie przepraszajcie Batman nie wybacza. 10 na pewno nie, bo to takie AC 2.5, ale 8 i 9 jak najbardziej.
Opublikowano 31 marca 201510 l http://www.ppe.pl/news-34819-sony_zapowiedzialo_wyjatkowe_playstation_4_z_batman__arkham_knight.html Edytowane 31 marca 201510 l przez kes
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Mimo wszytko prezentowałaby się lepiej, gdyby była wypuszczona w kolorze czarnym.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l 27 kwietnia zobaczymy nowy trailer. Obecnie jest tylko krótka zapowiedź powrotu Azraela. A jeśli już przy powrotach, to nie zabraknie Robina, Nightwinga i Catwoman. http://www.arkhamverse.com/news/2015/04/four-returning-characters-confirmed-via-batman-arkham-knight-website/ Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Warner Bros. Interactive Entertainment and DC Entertainment today announced the Season Pass and Premium Edition for Batman™: Arkham Knight, the epic conclusion to the award-winning Arkham trilogy from Rocksteady Studios. Both the Batman™: Arkham Knight Season Pass and Batman™: Arkham Knight Premium Edition are now available for pre-order from parti(pipi)ting retailers. The Season Pass is priced at £32.99 and the Premium Edition, which includes both the Season Pass and the main game, is priced at £87.98 for console, and £67.98 for PC. The Batman™: Arkham Knight Season Pass will deliver regular new content for six months post-launch including new story missions, additional super-villains invading Gotham City, legendary Batmobile skins, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks. The Batman™: Arkham Knight Premium Edition includes the main game and the Season Pass. 32,99 funty czyli około 180zł, Śmiech na sali
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Zaczęliśmy zgadzać się w przeszłości na różne kwiatki to nie będzie lepiej.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l 4 postacie do mortala za polowe gry, teraz season pass za 3/4 premierowej ceny gry - cudowna generacja, czekam na tytuly gdzie za continue bedziemy placic