Opublikowano 28 maja 20159 l Podrasowany engine. Szczerze? Zejdzie do stowki moze wezme. 4 raz to samo w zasadzie. Tylko dla psychofanow Gacka imo. Rage Soula za 3,2,1...
Opublikowano 28 maja 20159 l Jaki tam Rage, nie podoba się ? trudno u mnie day one, wreszcie jakiś porządny gameplay który przekonał mnie do Batmobila, myślałem, że w ogóle nie będę chciał tym jeździć, oj jak bardzo się myliłem Wygląda za(pipi)iście, już chyba więcej z tego silnika wyciągnąć się nie da, to stary dobry Batman, dopieszczony do granic możliwości w każdym aspekcie, które seria od zawsze serwowała na najwyższym poziomie. Masa fajnych smaczków, fajnych ujęć kamery plus Batmobil w pełnej klasie, pewno fabuła z (pipi)nięciem ogólnie mają mnie Przypominam, że AC to 10/10 także jeżeli to jest AC 2.5......... Edytowane 28 maja 20159 l przez Soul
Opublikowano 28 maja 20159 l na PS4 ma być 1080p 30 czy 60fps, wiadomo już? graficznie świetnie to wygląda Edytowane 28 maja 20159 l przez Fanek
Opublikowano 28 maja 20159 l na PS4 ma być 1080p 30 czy 60fps, wiadomo już? graficznie świetnie to wygląda 1080/60 A na Xboksie w 792p i 30 fpsach
Opublikowano 28 maja 20159 l Po Wiedźminie 3 batman mnie już w ogóle nie rusza. Wezmę na premierę ale bez jakiegoś hype'u po prostu wszystko i tak kupuje Zastanawiam się czy brać na konsoli czy na pc. Bo po Wieśku boję się o konsolowy port. Znowu na ps 4 zrobią 1080 p kosztem 30 klatek stałych
Opublikowano 28 maja 20159 l Jakie znowu? W Batmanach od Rocksteady animacja trzyma perfekcyjny poziom, bez względu na to ile było postaci na ekranie.
Opublikowano 29 maja 20159 l Po Wiedźminie 3 batman mnie już w ogóle nie rusza. Wezmę na premierę ale bez jakiegoś hype'u po prostu wszystko i tak kupuje Zastanawiam się czy brać na konsoli czy na pc. Bo po Wieśku boję się o konsolowy port. Znowu na ps 4 zrobią 1080 p kosztem 30 klatek stałych Nie wiedziałem, że Batmana na ps4 robi CD Projekt.
Opublikowano 29 maja 20159 l Pytanie bo nie sledze newsow etc. Czy w grze bedzie jakis tryb multi (oprocz tego, gdzie do gracza moze dolaczyc jakis sidekick)?
Opublikowano 29 maja 20159 l kazdy batman od rocksteady nawet na przekombinowanym ps3 to byl praktycznie rocksolid30fps - arkham knight przeciez powstaje dalej na wypieszczonym unreal engine3, ktore te studio opanowalo do perfekcji - o stabilny framerate jestem spokojny nie porownujcie tego do wieska3 - pierwszej gry w historii tej firmy, ktora powstawala roznoczesnie na kilka sprzetow, a nie tylko na pc, do tego redzi nigdy mistrzami optymalizacji nie byli do tego gameplaye niby caly czas z ps4, a nie jak u redow gdzie wersje na ps4 pokazali 2tyg przed premiera
Opublikowano 29 maja 20159 l na PS4 ma być 1080p 30 czy 60fps, wiadomo już? graficznie świetnie to wygląda Nowy Uszaty wygląda kapitalnie. Pytanie tylko czy gracze taką jakość otrzymają. Już w ubiegłym roku pokazało filmik niby z PS4 (ponieważ pojawiały się ikonki z maszyny Sonu), a później wyszło, że całosc na mocnym PC hulała. Ja jednak byłbym spokojny, pamiętam bowiem pierwsze materiały z pierwszej części. Były świetne, a sama gra prześliczna. Przy PS4 stawiałbym raczej na 1080 i trzydzieści k/s. Sześćdziesiąt jest cięzko uzyskać w reedycjach, a co dopiero przy nowych, pisanych tylko na bieżącą generację, grach.
Opublikowano 29 maja 20159 l Oczywiscie, że bedzie 30fpsów nie wiem czego wy oczekujecie. Sześćdziesięciu Ponad setka gier na PSX śmigała w takiej ilości, to i tu by się postarali, choć to mało realne. Edytowane 29 maja 20159 l przez Sylvan Wielki
Opublikowano 29 maja 20159 l Pamietasz czasy psxa a nie pamietasz takiej prostej zależnosci, że jak gra nie wymaga tych 60fpsów (tj bijatyka, sportówka, arcade wyscigi) to tworcy robią wszystko byle cisnąć grafike.
Opublikowano 29 maja 20159 l Ja (pipi)ie co ja czytam O_O, stałe 30 fps od zawsze a ten wyskakuje jak filip z konopi z PSXem i 60 fpsami.
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Batman, Red Hood, Harley Quinn, Catwoman, Nightwing i Robin, w wyzwaniach będzie od chuja grania.
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Catwoman, Nightwing i Robin będą osobno grywalnymi postaciami w challengach? Nie tylko przyzywani podczas kombosow? Do tego jeszcze Batgirl dojdzie. Wspaniale.
Opublikowano 2 czerwca 20159 l No właśnie, zapomniałem o Batgirl. Co do pozostałych postaci to nie wyobrażam sobie by nie udostępnili ich w pełnym zakresie, skoro całość już od dawna mają gotową. Sam patent z przyzywaniem pomocników jest dla mnie zbędny, ciekawostka do sprawdzenia akcji tagowych i tyle. Obijanie oprychów w tej serii to sama przyjemność, a to już totalne ułatwienie dla januszy.