Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 163,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Soul
    Gość Soul

Najgorszy Batman ze wszystkich jakie było mi dane ograć, to już nawet wolę AO, tam przynajmniej zachowali starą sprawdzoną formułę gry i był tylko i wyłącznie Batman to był gra o Batmanie a nie wydmus

• idzie zmienic sterowanie batmobilu na hamowanie pod L2 uffff   dla podgrzania hype'u kilka moich fotek, tymczasem znikam na piwko, a batman musi zaczekac na noc albo jutrzejszy poranek  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Znakomity po każdym względem. Mam niespełna osiemdziesiąt procent ukończenia gry po zaliczeniu osi fabularnej. Podczas tych 14 godzin zabawy, dwa, może trzy razy kręciłem nosem. Generalnie jestem za

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaję, że przy poprzednich częściach był większy hype?

Sam czekam na pierwsze recenzje i wtedy zdecyduje- tak w ogóle, to kiedy mija embargo?

Opublikowano

ktoś widział taniej niż 215zł + przesyłka?

właśnie kiedy mają być recki wiadomo?

do zainteresowanych tytułem - robicie preorder czy ze sklepu zgarniacie po premierze?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

do zainteresowanych tytułem - robicie preorder czy ze sklepu zgarniacie po premierze?

ch.uj w dupe Warnerowi, lepiej poczekąc na wersje goty

Opublikowano

Zero ciśnienia, ogra się za pół roku. Te prezesury do miliona rożnych preorderow są obrzydliwe. Teraz i tak wychodzi dużo ciekawych gierek

Edytowane przez ragus

Opublikowano

wiesiek zgarnal u mnie cala pule, puki nie skoncze rpg wszechczasow nie patrze nawet na inne gierki

Opublikowano

Co niby takiego wychodzi? :cool:

Opublikowano

Na xboxie pewnie nic.

Opublikowano

Na xboxie pewnie nic.

Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie. :cool:

Opublikowano

właśnie kiedy mają być recki wiadomo?

Recki podobno mają się pojawić w przyszły piątek, gdzieś na Gafie widziałem tweeta z IGN

Opublikowano

Wiadomo, że Wiedźmina nie przebije ale mocne 9 dostanie wszędzie.  Jestem teraz w niezłej du,pie bo Nietoperz przyjdzie za dwa tygodnie a jeszcze Wiedźmin nie ruszony w ogóle. Moje PS4 ma wrócić dopiero w przyszłym tygodniu. 

Opublikowano

Czas gra na nasza korzysc, takze nie goraczkuj sie.

Opublikowano

ponoć spod lady gdzieniegdzie już można kupić, podobnie jak z Wieśkiem było

batman2.jpg?zoom=1.5&resize=608%2C811

Opublikowano

graficznie to coś jak Infamous tylko jest bardziej mroczno i lepsze uniwersum

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dobry materiał, gra wygląda świetnie i na pewno będzie trzymała poziom Arkham city. Jeszcze chwila momencik i dzień premiery. :)

Opublikowano

yeti, Ty jesteś fanboyem Batmana bo nie wiem czy czekać na Twoją relację. Wolałbym jakiejś osoby, która na trzeźwo podejdzie do gry, bo nie wiem czy brać teraz czy jest to naprawdę AC 2.5 i czekać aż zejdzie do stówki. 

Opublikowano

w piątek recki tak?

Opublikowano

Brac tylko w wersji goty, chyba ze nie macie juz nic ogrywania na wakacje.

Skladanie preorderow :yao: Boicie sie, ze zabraknie w sklepach jak wszystkiego w prlu?