II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Padaka? Widziales jak dobrze to zrealizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Mało mnie obchodzi jak to jest zrealizowane, po prostu śmieszy mnie, że nie mogli odejść od tego elementu skoro wyraźnie go usunęli w poprzedniej części. No c'mon, ileż można. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Mnie malo obchodza zdania jutubowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Bez otwierania spoilera i tak dokładnie wiadomo o czym mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Niby mam kodzik na gierkę od NVidii za zakup GPU, ale idzie w cholerę na pewnym serwisie aukcyjnym i czekam na edycję GOTY z wypasioną okładką pełną cytatów z szanowanym pism branżowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Mnie malo obchodza zdania jutubowcow. Tak bardzo boli dupa. @Voytec No oczywiście, że tak. Nie da się tego w żaden sposób ukryć. Poza tym chyba każdy podświadomie wiedział, że Rocksteady nie ma jaj, żeby to porzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) Beka w ch,uj z tym spoilerem. W kolejnej części wszczepią go do mózgu batmana. Edytowane 21 czerwca 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 maly blad mi sie wkradl w spoiler nie zarazono innych toksynami tylko oczywiscie krwia kiedy byl chory i w tych 5 osobach rozsprzestrzenia sie jego choroba Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Mnie malo obchodza zdania jutubowcow. Tak bardzo boli dupa. @Voytec No oczywiście, że tak. Nie da się tego w żaden sposób ukryć. Poza tym chyba każdy podświadomie wiedział, że Rocksteady nie ma jaj, żeby to porzucić. boli? nie, jojczenie jest słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 xD nie dość że gameplayowo to samo to jeszcze fabularnie sobie beke kręcą z ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 odnosnie tego o czym gadamy w spoilerach daleko nie jestem wiec nie wiem ile w tym sie potwierdzi ale ten jeden z pieciu co juz wygladal jak joker i gadal jak joker pojawia sie na doslownie 5minut i ginie w eksplozji, potem dzieki oparom stracha na wroble batman widzi jokera tak jakby swoje sumienie w niektorych scenach i joker w swoj sposob komentuje sytuacje, gdzies w tle przejdzie obok postaci itp - taki demon z przeszlosci batmana, ktory za nim podaza, wbrew pozorom fajnie jest to zrealizowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Batman: A to był jednak on! Spring 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil. Wiem, ze bym je zrobil ale do tego guwna obesranego trzeba miec jeszcze motywacje, ktorej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Ficus dokladnie. Tak to jest zrobione. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 odnosnie tego o czym gadamy w spoilerach daleko nie jestem wiec nie wiem ile w tym sie potwierdzi ale ten jeden z pieciu co juz wygladal jak joker i gadal jak joker pojawia sie na doslownie 5minut i ginie w eksplozji, potem dzieki oparom stracha na wroble batman widzi jokera tak jakby swoje sumienie w niektorych scenach i joker w swoj sposob komentuje sytuacje, gdzies w tle przejdzie obok postaci itp - taki demon z przeszlosci batmana, ktory za nim podaza, wbrew pozorom fajnie jest to zrealizowane Czyli potwierdziło się to o czym już tutaj jakiś czas temu pisałem. Była to zbyt ważna część historii, żeby to na dobre porzucono. A halucynacje to najłatwiejszy sposób na powrót klauna. Joker ma głos Hamilla, czy Bakera? A jeszcze co do tożsamości AK i tu leci mocny spoiler to Rocksteady też zbytnio się nie wysilili, jak już dawno przewidywano, za maską kryje się Jason Todd, drugi Robin Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany Czytales co ci napisalem odnosnie trofow w multi? Do tej pory bys 5 razy juz je zrobil. Wiem, ze bym je zrobil ale do tego guwna obesranego trzeba miec jeszcze motywacje, ktorej nie mam Voytec, to może ja też to dokończę - odpalimy tą padakę, pogadamy na Skype i będzie raźniej Edytowane 21 czerwca 2015 przez WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 czolgi sa bezzalogowe jakby ktos sie pytal czemu tyle ich batman rozwala mimo kodeksu, ze nie zabija Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 O tych czołgach to już było mówione podczas pierwszej zapowiedzi gry czy tam pierwszego gameplayu z czołgiem. Gdyby czołgi były załogowe to by to było bez sensu, bo normalnie ogłusza, ale w czołgach zabija? Nah. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 A jak to jest z tym potrącaniem zbirów? Na gifach widać, że Batmobil nieźle ich masakruje. Wstają jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Ty byś wstał? Myślę, że są "połamani" bo przecież nie mogą zginąć. To wbrew zasadom Gacka Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Oj tam oj tam, przecież to Batmobil zgarnia fragi, a nie sam Batman Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 a czemu batman nie zabija Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 To nie pasuje do faceta w lateksowych gaciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 a czemu batman nie zabija Jest hipsterem, idzie pod prad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi