Skocz do zawartości

Batman: Arkham Knight

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeśli brać pod uwagę trylogię Nolana to śmierci z rąk Batmana tam nie ma za dużo. Liczenie sekcji w tym klasztorze nie powinno się liczyć, wtedy nie był jeszcze człowiekiem-netoperkiem.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

A jak to jest z tym potrącaniem zbirów? Na gifach widać, że Batmobil nieźle ich masakruje. Wstają jeszcze?

Tuz przed uderzeniem Gacmobil wypuszcza jakis impuls elektryczny w strone zbirow ktory ich odpycha i oglusza.

A co do "spoilera", jak dla mnie jest to swietnie zrobione, jeden z ciekawszych watkow w grze, oraz chyba pierwszy jako taki watek w grach ktory skupia sie na samej personie gacka i jego problemach pod ta maska.

Opublikowano (edytowane)

Z tego co pamiętam, to podobny motyw był w Origins.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

A jak to jest z tym potrącaniem zbirów? Na gifach widać, że Batmobil nieźle ich masakruje. Wstają jeszcze?

Tuz przed uderzeniem Gacmobil wypuszcza jakis impuls elektryczny w strone zbirow ktory ich odpycha i oglusza.

A co do "spoilera", jak dla mnie jest to swietnie zrobione, jeden z ciekawszych watkow w grze, oraz chyba pierwszy jako taki watek w grach ktory skupia sie na samej personie gacka i jego problemach pod ta maska.

W AA

też tak było przy jazdach Scarecrowa. Starzy w kostnicy i Bruce jako dzieciak, który stracił wszystko

Opublikowano

matko jedyna jak sie zesralem ze strachu przy rozpoczeciu misji pobocznej

gdy pierwszy raz atakuje nas wampiro-nietoperz znienacka na dachu budynku

Opublikowano

Ok wrzucam kilka swoich gameplayow smile.png Udalo mi sie nawet pobic swiatowy rekord na jednej trasie Batmobilem ale szrot niestety nie zapisal filmiku :/

115 combo w dosc poczatkowej fazie gry, bez upgrade'u stroju

Krotki pokaz poscigu w batmobilu

Tutaj typek mnie denerwowal i chcialem sprawdzic czy da sie go zdzielic i... lol, tego sie nie spodziewalem, myslalem ze batman po prostu machnie w powietrze reka xD

Troche wiecej walki:

I na koniec... gralem sobie w nocy na sluchawkach, uciekalem przed dronem wiec calkowicie opuscilem garde i... O.O (filmik zawiera lekki spoiler z misji pobocznej)

@Ficus

lol, mialem to samo xDDDDDDDDDDDD Szczegolnie ze w nocy gralem wiec efekt byl mocno nasilony :D

@ragus, Zwyrodnialec

Ale to byly jakies watki krotkie czy zrobione na odwal sie, tutaj to jest niemalze watek glowny i dalej twierdze ze zrobione jest to genialnie, taka walka...

z wewnetrznymi demonami, masakrycznie fajnie im to wyszlo

Gra mi sie bardzo podoba, po sredniawym origins naprawde nie sadzilem ze bede jeszcze sie tak swietnie bawil grajac w Batmana, jednak Rocksteady podolalo, udalo im sie bardziej doszlifowac formule i sprawic ze czlowiek chce ciagle grac. Jedynie te zagadki riddlera, znowu za duzo zbierania tych glupich figurek, powinno byc ich tak z 75% mniej, lepiej latac i roziazywac te zagadki zwiazane z otoczeniem niz szukac po szybach znakow zapytania. Ale tak czy siak, szykujcie sie fani gacka na prawdziwa uczte. :)

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Gra mi sie bardzo podoba, po sredniawym origins naprawde nie sadzilem ze bede jeszcze sie tak swietnie bawil grajac w Batmana, jednak Rocksteady podolalo, udalo im sie bardziej doszlifowac formule i sprawic ze czlowiek chce ciagle grac. Jedynie te zagadki riddlera, znowu za duzo zbierania tych glupich figurek, powinno byc ich tak z 75% mniej, lepiej latac i roziazywac te zagadki zwiazane z otoczeniem niz szukac po szybach znakow zapytania. Ale tak czy siak, szykujcie sie fani gacka na prawdziwa uczte. :)

Dzięki za gameplaye i wrażenia z gry  :thanks:

Ostatnio skończyłem Akrham Asylum i Arkham City. Chciałem jeszcze ogarnąć Origins, ale co za dużo to niezdrowo. Poza tym ukończenie tej części nie jest ponoć konieczne do zrozumienia fabuły i niektórych wątków z najnowszej odsłony. Na Knighta czekałem od samego początku, więc cieszy mnie, że nie zawodzi. Nie mogę się doczekać jutra ;)

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

Bardziej chodzilo mi o sposob ich dostania, czy jest prosty i relaksujacy jak w aa czy taki jak w ac.

Opublikowano

Okej, uruchomiłem i ...

mind-blowing-power-o.gif

Próbowałem grać ale za cholerę nie potrafiłem się skupić bo jak ta gra wygląda, jasna cholera...

Wczoraj skończyłem Wiedźmina 3, z którym spędziłem ponad miesiąc i nie wierzyłem, że B:AA będzie mnie w stanie tak zniszczyć.

Zabawne, że to co wyglądało na trailer podczas tegorocznej konferencji Sony to w zasadzie in-engine gameplay.

A tak w ogóle to radocha z jazdy Batmobilem (podobnie jak i cała reszta oczywiście) rozsadza żyły.

Opublikowano

był ktoś dziś może  Media Expert, mają już?

patrze na status i ciągle jest "w trakcie kompletowania"

brałem z odbiorem osobistym i miały być dzisiaj

Opublikowano

Do tych co grają - jak odniesiecie się do zarzutów, że fabuła jest słaba, a postać Arkham Knighta płytka? Tylko to chciałbym jeszcze wiedzieć ;)

Z góry dzięki za odpowiedź.