Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Ale łamie im kości na śmierć, to tak jakby zabił. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Dlatego filmy są lepsze od komiksów i gier bo w nich Batman się nie (pipi)i https://www.youtube.com/watch?v=N3wM7_Bch1Y Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) Jeśli brać pod uwagę trylogię Nolana to śmierci z rąk Batmana tam nie ma za dużo. Liczenie sekcji w tym klasztorze nie powinno się liczyć, wtedy nie był jeszcze człowiekiem-netoperkiem. Edytowane 21 czerwca 2015 przez raven_raven Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 A jak to jest z tym potrącaniem zbirów? Na gifach widać, że Batmobil nieźle ich masakruje. Wstają jeszcze? Tuz przed uderzeniem Gacmobil wypuszcza jakis impuls elektryczny w strone zbirow ktory ich odpycha i oglusza. A co do "spoilera", jak dla mnie jest to swietnie zrobione, jeden z ciekawszych watkow w grze, oraz chyba pierwszy jako taki watek w grach ktory skupia sie na samej personie gacka i jego problemach pod ta maska. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) Z tego co pamiętam, to podobny motyw był w Origins. Edytowane 21 czerwca 2015 przez ragus Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 A jak to jest z tym potrącaniem zbirów? Na gifach widać, że Batmobil nieźle ich masakruje. Wstają jeszcze? Tuz przed uderzeniem Gacmobil wypuszcza jakis impuls elektryczny w strone zbirow ktory ich odpycha i oglusza. A co do "spoilera", jak dla mnie jest to swietnie zrobione, jeden z ciekawszych watkow w grze, oraz chyba pierwszy jako taki watek w grach ktory skupia sie na samej personie gacka i jego problemach pod ta maska. W AA też tak było przy jazdach Scarecrowa. Starzy w kostnicy i Bruce jako dzieciak, który stracił wszystko Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Uuuuuuu pierwsze akcje w TAGu z kicia to poezja dla oczu Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 matko jedyna jak sie zesralem ze strachu przy rozpoczeciu misji pobocznej gdy pierwszy raz atakuje nas wampiro-nietoperz znienacka na dachu budynku Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Ok wrzucam kilka swoich gameplayow Udalo mi sie nawet pobic swiatowy rekord na jednej trasie Batmobilem ale szrot niestety nie zapisal filmiku 115 combo w dosc poczatkowej fazie gry, bez upgrade'u stroju Krotki pokaz poscigu w batmobilu Tutaj typek mnie denerwowal i chcialem sprawdzic czy da sie go zdzielic i... lol, tego sie nie spodziewalem, myslalem ze batman po prostu machnie w powietrze reka xD Troche wiecej walki: I na koniec... gralem sobie w nocy na sluchawkach, uciekalem przed dronem wiec calkowicie opuscilem garde i... O.O (filmik zawiera lekki spoiler z misji pobocznej) @Ficus lol, mialem to samo xDDDDDDDDDDDD Szczegolnie ze w nocy gralem wiec efekt byl mocno nasilony @ragus, Zwyrodnialec Ale to byly jakies watki krotkie czy zrobione na odwal sie, tutaj to jest niemalze watek glowny i dalej twierdze ze zrobione jest to genialnie, taka walka... z wewnetrznymi demonami, masakrycznie fajnie im to wyszlo Gra mi sie bardzo podoba, po sredniawym origins naprawde nie sadzilem ze bede jeszcze sie tak swietnie bawil grajac w Batmana, jednak Rocksteady podolalo, udalo im sie bardziej doszlifowac formule i sprawic ze czlowiek chce ciagle grac. Jedynie te zagadki riddlera, znowu za duzo zbierania tych glupich figurek, powinno byc ich tak z 75% mniej, lepiej latac i roziazywac te zagadki zwiazane z otoczeniem niz szukac po szybach znakow zapytania. Ale tak czy siak, szykujcie sie fani gacka na prawdziwa uczte. 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Premierowy trailer Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Ostatnio kawałki podkładane pod te trailery wołają o pomstę do nieba Edytowane 22 czerwca 2015 przez chris85 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Gra mi sie bardzo podoba, po sredniawym origins naprawde nie sadzilem ze bede jeszcze sie tak swietnie bawil grajac w Batmana, jednak Rocksteady podolalo, udalo im sie bardziej doszlifowac formule i sprawic ze czlowiek chce ciagle grac. Jedynie te zagadki riddlera, znowu za duzo zbierania tych glupich figurek, powinno byc ich tak z 75% mniej, lepiej latac i roziazywac te zagadki zwiazane z otoczeniem niz szukac po szybach znakow zapytania. Ale tak czy siak, szykujcie sie fani gacka na prawdziwa uczte. Dzięki za gameplaye i wrażenia z gry Ostatnio skończyłem Akrham Asylum i Arkham City. Chciałem jeszcze ogarnąć Origins, ale co za dużo to niezdrowo. Poza tym ukończenie tej części nie jest ponoć konieczne do zrozumienia fabuły i niektórych wątków z najnowszej odsłony. Na Knighta czekałem od samego początku, więc cieszy mnie, że nie zawodzi. Nie mogę się doczekać jutra Edytowane 22 czerwca 2015 przez Bigby Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Ostatnio kawałki podkładane pod te trailery wołają o pomstę do nieba Zgadzam się. Ten nadal jest najlepszy, świetna muzyka i idealny montaż. https://www.youtube.com/watch?v=r9fSkcAYyZ8 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Bansai zagadki Riddlera sa bardziej z ac czy z aa? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Przecież w AC były takie jak w AA. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Bardziej chodzilo mi o sposob ich dostania, czy jest prosty i relaksujacy jak w aa czy taki jak w ac. Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Okej, uruchomiłem i ... Próbowałem grać ale za cholerę nie potrafiłem się skupić bo jak ta gra wygląda, jasna cholera... Wczoraj skończyłem Wiedźmina 3, z którym spędziłem ponad miesiąc i nie wierzyłem, że B:AA będzie mnie w stanie tak zniszczyć. Zabawne, że to co wyglądało na trailer podczas tegorocznej konferencji Sony to w zasadzie in-engine gameplay. A tak w ogóle to radocha z jazdy Batmobilem (podobnie jak i cała reszta oczywiście) rozsadza żyły. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Co tu za akcje są co chwile to Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 był ktoś dziś może Media Expert, mają już? patrze na status i ciągle jest "w trakcie kompletowania" brałem z odbiorem osobistym i miały być dzisiaj Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 playergames juz w piatek wysylali, dzisiaj dostalem swoja kopie no i chyba maja najtaniej. Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Te trzy szoty mówią więcej niż całe akapity wychwalające oprawę tej gry. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Do tych co grają - jak odniesiecie się do zarzutów, że fabuła jest słaba, a postać Arkham Knighta płytka? Tylko to chciałbym jeszcze wiedzieć Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi