MatekDM 1 299 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Jezu, ten batmobil Świetnie go zrobili według mnie, balem się, ze to zepsują, a jakbym teraz gral w Arkham City to byloby dziwnie i słabo bez niego Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 mi tez nie przeszkadza bo jest fajnie zrobiony - troche z burnouta i twisted metal w gameplayu przez niego ale mimo wszystko troche siada przez to klimat i specyfika mrocznego rycerza, jeszcze te turbo trasy wyscigowe w kanalach xD cos jak klimat nolanowskiego batmana nr3, zreszta dark knight to na razie tez duzo czerpie z kreacji bane'a z filmu powtorze sie ale dalej marzy mi sie sandbox w tym uniwersum z zaludnionym miastem Cytuj
Neox 158 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 (edytowane) SCEP robi coraz lepsze akcje związane z grami, tak trzymać Edytowane 24 czerwca 2015 przez Neox 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Ja dzisiaj wieczorkiem sprawdze gre Cytuj
Janush 224 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Mi się właśnie kończy instalować gierka Wczoraj obejrzałem sobie jeszcze raz The Dark Knight Rises i mam niezłą wczuwkę w klimat batka Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Miałem ograć i kupić dużo później, ale dzisiaj narzeczona była na zakupach i przywiozła Batmana , więc chyba jednak zagram przed wyjazdem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Pytanko do tych daleko z fabułą. Czy most do ostatniej wyspy odblokowuje się razem z postępami w fabule? Bo mam misje poboczna w której muszę użyć batmobilu na wyspie na której most jest podniesiony. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Fajny ten breloczek co muve dorzucało: Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Pytanko do tych daleko z fabułą. Czy most do ostatniej wyspy odblokowuje się razem z postępami w fabule? Bo mam misje poboczna w której muszę użyć batmobilu na wyspie na której most jest podniesiony. tak mosty odblokowują sie z fabułą. na wskaźniku mam już 89% fabuły już prawie witam się z gąską Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 jak dalej fabula? ja mam dopiero 40% - zakrecona, sa jakies zwroty i epickie momenty? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 (edytowane) Ta destrukcja otoczenia :o Wspaniała sprawa Edytowane 25 czerwca 2015 przez JJeday Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) jak dalej fabula? ja mam dopiero 40% - zakrecona, sa jakies zwroty i epickie momenty? powiem tak, to co sie dzieje potem, urywa łeb przy (pipi)e. początek gry przy drugiej połowie gry to balas od czasu mass effect 1 i 2 nie kojarzę tak dobrze poprowadzonej historii, twist za twistem pogania twistem, fabularnie najlepsza gra z serii arkham bez dwóch zdań, nie rozumiałem spustów recenzentów ale im dalej w las to już wiem o co chodzi efekty świetlne i dym najlepsze co widziałem w grach wideo, nie widziałem Rendera1886 na ps4 na oczy, więc trudno porównać, jestem ciekaw jak to wyglada w 4 k w full detalach Edytowane 25 czerwca 2015 przez Orzeszek Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Ja jeszcze nie uruchomiłem gry bo patch sciągał mi się wczoraj 5 godzin. Co zabawne, jednogigowe dodatki sciągnęły się w ciągu kilku minut... Jak to jest w końcu z tym batmobilem? To prawda, że sekwencje jazdy i akcje z nim związane są tak wymuszane jak wynikałoby to z recenzji Gamespotu? Czy jeździ się przyjemnie, bez żadnych frustracji i ma to swoje uzasadnienie? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) niektóre misje wymagają batmobila, ma on dwa tryby, jeden normalny do szybkiego poruszania się po mieście i drugi bojowy, bardziej mobilny i "szczela" ogólnie nie ma przymusu jeżdżenia, ja latam z Bat-linką bo imo jest szybciej niż batmobilem z przemieszczaniem się między lokacjami. jeszcze dodam że fizyka zniszczeń podczas jazdy otoczenia też robi robote jak nie wyrobiłem się na zakręcie i na pełnej gurwie zawadziłem o sklep to kawał muru skosiłem, jak mamy budynek postawiony na kolumnach i skosimy większość z nich to sie zawali. Edytowane 25 czerwca 2015 przez Orzeszek Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) Jak sciagasz cokolwiek z psn to klikasz do skutku start/pauza az wynik czasowy bedzie jak nalezy. Mnie te 3GB sciaglo sie w 9 minut. Psn taki jest. Edytowane 25 czerwca 2015 przez KoBik Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Mam pyytanie o te breakable objects, mam je pozaznaczane na mapie, ale jak jakiś rozwalam to nic się nie dzieje. Widzę, że gra się zapisuje, więc pewnie po coś one są. Po co? W ogóle zamiast grać i popychać fabułę do przodu to jeździłem sobie wczoraj w kółko tym batmobilem i ganiałem bandytów po mieście. Niby po raz czwarty to samo, a jednak inaczej. Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 gra jest bardziej zwarta jak Asylum czy to sandbox jak City? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 struktura jak city tylko super dopieszczona, walka i samo skradanie doszlifowane do granic miasto wieksze niz w city wiec dlatego wsadzili batmobil, ktorym jak sie scigamy mamy troche z burnouta, a jak strzelamy to mamy troche z twisted metal czytalem to co wkleiles w CW odnosnie tego jak odbierales AC i hmmm no nie wiem co ci napisac, to doszlifowana kontrukcja AC, AA czyli ta zwarta metroivania zostala zapomniana po tej jednej czesci Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Panowie, czy tylko u mnie tak jest ? Jak probuje zobaczyć rankingi online to mam napisane ze musze się zalogowac do PSN, a jestem zalogowany wiec nie wiem gdzie tkwi problem. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Wczoraj grałem to miałem tak samo. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Port na PC taki dobry, że wstrzymano sprzedaż na steamie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) skonczyłem pro tip, żeby odblokowac pełne zakończenie trzeba wykonac minimum 7 dużych misji pobocznych ze złoczyńcami. Edytowane 25 czerwca 2015 przez Orzeszek Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 wykonac w sensie zaliczyc je do konca? bo duze watki poboczne np catwomen czy tego wampiro-nietoperza sa podzielone na kilka misji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi