Hubert249 4 278 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 Brak Bossów z prawdziwego zdarzenia, jest słabe w uj Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 Skisniecie jak zobaczycie z jakim przeciwnikiem sie walczy na koncu No i platyna wbita I AM The Batman All in all dobra giereczka, smialo polecam kupic jak stanieje lub wyjdzie edycja complete. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) No przecież pisałeś kto jest na końcu. xdd edit: ale nie wszyscy czytali, w koncu to spoiler Może i spoiler, ale raczej każdy średnio rozgarnięty osobnik domyśli się kto to. Edytowane 26 czerwca 2015 przez suteq Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 Ja dotąd grałem łącznie 4h i więcej chyba było cut scenek niż samej gry. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 Ja chciałem go kupić w poniedziałek. Jeszcze ze dwa takie posty i wezmę ten dodatek do Wolfensteina Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) heh ja muszę się zmusić aby skończyć grę bo mnie po 10 h znużyła i zacząłem w dark souls 2 ponownie na ps4 grać Już 8 h w dark souls 2 i nie nudzę się wcale a to moje 3 podejście do singla Niestety to świadczy o tym że batman to odgrzewany kotlet. I to odgrzewany w mikrofali Na początku wow im dalej w las tym gorzej i nudniej. Fabuła przewidywalna i jedyne fajne są jego "majaki" Edytowane 26 czerwca 2015 przez blantman Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 blantman to daruj sobie granie w rpg bo w zyciu tych gier nie skonczysz. Kampanie na 20h to idelane gry dla kazdego, powyzej tego czasu to nawet wiedzmin czy inny dragon age znuzy.Nowy batman ma kampanie na 20+ h godzin i polecam ja kazdemu fanowi wczesniejszych gier rocksteady o czlowieku nietoperku. Batman arkham knight=AC=AA Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 po zrobienu wątku glownego (przejsciu gry) mozna grac dalej i robic poboczne? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 po skończeniu głównego wątku z koła zadań mamy możliwość robienia dalszych zadań, by odblokowac finałowe zakonczenie jesli nei zrobiliśmy kilku poboczynych, jest tez ng+ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Ja tam uwielbiam. Najlepsza postac z uniwersum DC, imo. Lepszych gier tego typu nie ma i nie bylo. Gdybym nie byl fanem Gacka to nawet nie spojrzalbym na serie. A tak, klimacik rekompensuje wszystko. Jest miejsce na Wieska, molocha rpg ale i mam czas dla zupelnie innej kategorii jaka jest Batman. A reszta za duzo filozofii wklada w plastikowy krazek z gierka dla dzieci.. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Jak na grę "18" s(pipi)ili jeden motyw: Kiedy Batmanowi wydaje się, że widzi scenę z "zabójczego żartu", w której Joker przychodzi do Barbary i strzela jej w brzuch a następnie robi jej zdjęcia. W oryginale najpierw ją rozebrał a potem cykał jej nagie foty. Szoker był większy, tu wyszło nijako Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 blantman to daruj sobie granie w rpg bo w zyciu tych gier nie skonczysz. Kampanie na 20h to idelane gry dla kazdego, powyzej tego czasu to nawet wiedzmin czy inny dragon age znuzy.Nowy batman ma kampanie na 20+ h godzin i polecam ja kazdemu fanowi wczesniejszych gier rocksteady o czlowieku nietoperku. Batman arkham knight=AC=AA Heh ale to mój ulubiony gatunek:( W tym roku skończyłem pillars of eternity, wiedźmina 3, bloodborne i Pandora tower. Ja batmana skończę ale mam to samo co z far cry 4. Czuje przesyt. Wszystko to już było. Nic oryginalnego a fabuła taka se. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Bansai juz wbiles platyne? Rozumiem, ze nie jest mega trudna ani czasochlonna? Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 No przecież pisałeś kto jest na końcu. xdd edit: ale nie wszyscy czytali, w koncu to spoiler Może i spoiler, ale raczej każdy średnio rozgarnięty osobnik domyśli się kto to. Serio? xD nie mogę xD. Za dużo poucinali w tych DLC. A z tego, co czytam warto je mieć, żeby lepiej poszczególne wątki zrozumieć. Poczeka się na edycje GOTY. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) PS4 vs Xbox - pomimo 900p na Xboxie oglądając to na monitorze 24" jest prawie identycznie, obraz w ruchu na PS4 może minimalnie ostrzejszy dopiero na większych ekranach pewnie widać te różnice, na obu konsolach stałe 30fps Edytowane 27 czerwca 2015 przez Fanek 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) Fanek te porównania nikogo poza Tobą już nie obchodzą. Zacznij grać w gry a nie w grafikę Edytowane 27 czerwca 2015 przez blantman 4 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) gdyby gra nie chodziła tak solidnie na obu konsolach, to raczej wiele osób by obchodziło jak w przypadku Wieska na PS4 gdzie ten fps na kilku lokacjach ciągle pływa no ale w sumie chyba masz racje Edytowane 27 czerwca 2015 przez Fanek 1 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Piekna to giera. Masa rzeczy wpada do zrobienia. No plawie sie w grywalnosci. Dawkuje zeby nie skonczyc za szybko. Cudo. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 gdyby gra nie chodziła tak solidnie na obu konsolach, to raczej wiele osób by obchodziło Bo to powinien być standard, że gra po prostu ma chodzić w minimum 30fps. Nikt nie chwali nikogo za standard. Ale jak gra nie radzi sobie i płynność jest godna pożałowania, to wtedy ludzie się wkur,wiają i się o tym (niestety) mówi. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 a ja mam mnieszane uczucia. pod wieloma wzgledami najlepsza czesc, ale te walki z dronami batmobilem sa idiotyczne. kompletnie do tej gry nie pasuja. szlag mnie trafia. 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Dla mnie to chyba najlepsza część Batmana - sam batmobil jest istnym cudeńkiem, ale ilość zawartości w tej grze, fabuła czy szereg smaczków wręcz nie pozwalają odejść od konsoli, bo chce się więcej i więcej i więcej Wciąga niczym chodzenie po bagnach, staram się zrobić wszystko po drodze, co mogę, bo poruszanie się Batmanem i latanie po Gotham jest za(pipi)iście przyjemne. Jak to Kobik wspomniał - tony grywalności 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 te skiny batmana to jakiś kretynizm dodawany do pre-orderów w każdym sklepie inny, czy są to skórki które w grze odblokowuje? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 27 czerwca 2015 Autor Opublikowano 27 czerwca 2015 te skiny batmana to jakiś kretynizm dodawany do pre-orderów w każdym sklepie inny, czy są to skórki które w grze odblokowuje? Myślę że w głębi znasz odpowiedź na to pytanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi