Bansai 11 198 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 I nie przyszlo ci do glowy zeby sprawdzic kontre jak peleryna nie dzialala? xDTaka dobra rada, jak widzisz pioruny nad glowa wroga, wcisnij trojkat, jak widzisz pioruny nad 2 wrogami, wcisnij 2 razy trojkat. no Bansai - nie mam na to tyle czasu co Ty, gdy w gacka grałeś po 12h + dziennie Moja konsola ciagle jest na chodzie, co nie znaczy ze gram 12h dziennie gdy samo przejscie gacka z platyna zajelo mi jakies 30 xD Poza tym rzeczywiscie, multum godzin trzeba rozkminiac w samouczku jak sie kontruje jednym klawiszem XD Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 jak ty wbiłeś platyne w bloodborne xd ? Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Pewnie napierdalał z plaskacza bo nie wiedział jak wyekwipować broń Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 a co tam mozna bylo bron upgrejdowac teraz mowicie Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Co ja potrzebuje do ostatniej zagadki Ridlera? Niby gadżet z arkham city ale co? I gdzie to dostać? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 (edytowane) Już wiem co. Kurcze jak się robi spoiler?? Edytowane 2 lipca 2015 przez creatinfreak Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 (edytowane) ten temat Edytowane 2 lipca 2015 przez Rozi Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Najlepiej zyebac na bugi bo nie umiem grac. xD Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Skończyłem grę na 87%. Zajęło mi to naprawdę sporo czasu. Myslę, że sama historia (główna fabuła) była ok. Dopiero pod koniec zaczęła irytować. Czołgi, czołgi i jeszcze raz czołgi. Czołgi do wyrzygania! I jeszcze więcej czołgów. Gdyby nie to gra podobałaby mi się jeszcze bardziej bo zagadki z batmobilem mi nie przeszkadzały. Walka z czołgami była za to frustrująca i z mojego okna z pewnoscią sąsiedzi spacerujący pod blokiem co chwilę słyszeli te bardziej popularne polskie przekleństwa na K i na CH. Niemniej nie żałuję zakupu gry bo jest ona naprawdę dobra. Dużo nawiązań do uniwersum, raj dla szperaczy. Nawet walk z bossami tak bardzo nie brakuje chociaż za dużo jest cutscenek i czasem to przypomina bardziej oglądanie filmu niż granie na konsoli. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) Ta gra sie az prosi o jakies epickie starcia z bosami ! Przeciez ten scenariusz misji pobocznych wyglada jakby go na kolanie pisali. Wpieprzyli milion postaci z uniwersum, ktorzy co jakis czas staja na naszej drodze, albo ewentualnie nam pomoga, zamienmy z nimi 2 zdania i to byloby na tyle... Tak jak pisal Ficus - totalnie zmarnowany potencjal ! Mozna w ogole jakos przestawic przyciski w tej grze ? gratulacje dla kogos, kto wpadl by rozwalaka byla pod kombinacja Kwadrat+Kolko, niby jak mam te przyciski wcisnac kciukiem ? Edytowane 5 lipca 2015 przez easye Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Mam jakies 28% fabuly a juz mnie irytuje rozwalanie tych czolgow. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) poziom trudności w grze podnoszą chyba ilością czołgów na mapie za łatwo? dodajmy 20 czołgów, wciąż za łatwo? dodajmy kolejne 20 czołgów Nie podoba mi sie ten Batman, osobiście jeden ze słabszych tytułów na PS4 jakie grałem jest po prostu nudno i dziwie sie właśnie skąd tyle zachwytów innych mam 80% fabuły, skończe i gra trafia od razu do pudełka i idzie dalej Edytowane 5 lipca 2015 przez Fanek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Ta gra sie az prosi o jakies epickie starcia z bosami ! Przeciez ten scenariusz misji pobocznych wyglada jakby go na kolanie pisali. Wpieprzyli milion postaci z uniwersum, ktorzy co jakis czas staja na naszej drodze, albo ewentualnie nam pomoga, zamiennmy z nimi 2 zdania i to byloby na tyle... Tak jak pisal Ficus - totalnie zmarnowany potencjal ! Mozna w ogole jakos przestawic przyciski w tej grze ? gratulacje dla kogos, kto wpadl by rozwalaka byla pod kombinacja Kwadrat+Kolko, niby jak mam te przyciski wcisnac kciukiem ? Czy coś się zmieniło w AK pod tym wzgledem? Bo w całej serii rozwałka to ogłuszenie przeciwnika peleryną (kółko) i obijanie go pięściami (kwadrat). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Mam jakies 28% fabuly a juz mnie irytuje rozwalanie tych czolgow. weź zepnij dupę i nie bądź (nene)eusz. Co tam cię tak irytuje? nie potrafisz pifpafować? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Może mu się zwyczajnie nie podoba? Co ty tak sie spinasz z tym batmanem xD. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Remaster AA i AC końcem roku to potwierdzone info? Mam ochotę na więcej Batmana ale nie dam rady przejść znowu tej gry w ng+ przez te czołgi. Wolałbym odświeżyć sobie te gry na mocniejszym sprzęcie. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Dobra, nie bardzo wiem gdzie to wrzucić ale właśnie napotkałem na coś takiego Gierkę mają robić twórcy AO: http://i.imgur.com/mEmCxlj.gif Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Ta czcionka jak z gry Deadpool. Z resztą, kto lubi Supermana, no szanujmy się. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Remaster AA i AC końcem roku to potwierdzone info? Mam ochotę na więcej Batmana ale nie dam rady przejść znowu tej gry w ng+ przez te czołgi. Wolałbym odświeżyć sobie te gry na mocniejszym sprzęcie. Tak. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Ta czcionka jak z gry Deadpool. Z resztą, kto lubi Supermana, no szanujmy się. Na Supermanie wychowałem się nie w mniejszym stopniu niż na Batmanie i Spider-manie. Więc tak, ja lubię Supermana i to bardzo. Gdyby powstała o nim gra na poziomie serii Arkham to bym się porobił ze szczęścia. Ale to najprawdopodobniej fake. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 bes sęsu grać nieśmiertelnym supermenem ktory potrafi podniesc ziemie. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Joker go uśpi, posadzi w czołgu, zapnie pasami z kryptonitu i jakoś to będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi