Perez 1 817 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 W numerze jubileuszowym planujemy opublikować spowiedź... zgRedów. W tym przypadku nie obejdzie się jednak bez Waszego wsparcia - jeżeli macie jakieś konkretne pytania do zgRedów - piszcie śmiało. Tematyka dowolna - praca, gry, prywata. Rzecz jasna mogą być ogólne do redakcji, ale też jak najbardziej do konkretnych osób. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 HIV nadal jest redaktorem? Jeżeli tak, to: Czy nie uważasz, że twoja opinia o Xboxie 360 z numeru, w którym testowano konsolę, była bardzo nieprofesjonalna i pochopna? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Pytanie do całej redakcji: Śledzicie czasem Console Wars na forumku? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Czy zgredzi w ogóle śledzą forum? Fajnie by było z nimi częściej podyskutować w jakiś normalny sposób, a nie czytać czasami jakiś komentarz czy odpowiedź na komentarze tych Szprotek z ppe.pl Cytuj
Łuku 3 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Hiv - czy w związku z małą ilością nadchodzących listów w formie papierowej, przerzuciłeś się na ogrzewanie gazowe? W ramach przypomnienia (albo przynajmniej ci nowsi zgredzi) moglibyście dać odpowiedź na: "Mój pierwszy dzień w redakcji/pierwsze spotkanie z Alienem". Fajnie byłoby zobaczyć rubryczkę zgredzi wczoraj i dziś. Co prawda wszystko idzie wyinternetować, ale fajnie by było zobaczyć taki artykuł. 1 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 6 marca 2014 Autor Opublikowano 6 marca 2014 Perez a kiedy wywiad ze mna? Na 250. numer mam już stronę zaplanowaną . Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 To można juz przy okazji zbierać pytania do czeskiego. Cytuj
Kosmos 2 746 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Czy planujcie melanż z okazji jubileuszu, taki na pełnej (pipi)ie, czy też skromna lampka szampana bo jesteście dojrzali i dorośli ? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Kiedy kolejna impreza PSXE? Fajnie było się z Wami spotkać i pogadać w jakiś sposób Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Czy można zadawać pytania dawnym Zgredom? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Pytanie do Redakcji, o wymienienie swoich TOP 3 płyt muzycznych. Chciałbym poznać gusta muzyczne Zgredów. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Gdzie jakaś konsekwencja w ocenianiu gier? Dajmy za przykład Batman Arkham City (ocena 9-), które w krótkim czasie zostaje grą roku, po czym w rankingu action/adventure ledwo łapie się do zestawienia na 19 miejscu za "megahitami" na ocenę 8. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Prawda jest, że Koso miał ofertę, aby zostać naczelnym Psxa? Czy myśleliście kiedyś, o zmianie nazwy miesięcznika? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Czy wszyscy zgredzi mają mature i kursy na wózki widłowe w razie jakby branża upadła? Czy któryś z was ma drugą lub trzecią żonę? To ważne. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Co zrobil Butcher Shivie, ze ten drugi odszedl z PE. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Robicie kupę w pracy czy po powrocie do domu? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Co zrobil Butcher Shivie, ze ten drugi odszedl z PE. To była dzwina afera, chłopaki mocno na łamach pisma i forum mocno się po nim przejechali. Shive bardzo lubiłem za kącik sportowy i wesoły styl. Btw mozna by było w końcu wyjaśnić o co w tej aferze chodziło. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Czy jest szansa aby ściera pisął jakieś felietony albo chociaż coś do Hyde Parku ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Co zrobil Butcher Shivie, ze ten drugi odszedl z PE. To była dzwina afera, chłopaki mocno na łamach pisma i forum mocno się po nim przejechali. Shive bardzo lubiłem za kącik sportowy i wesoły styl. Btw mozna by było w końcu wyjaśnić o co w tej aferze chodziło. Butcher chyba zarzucał Shivie, że kopiował jego tekst z psx.net.pl, później chyba Shiva odgrażał się sprawą sądową. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Ja mam pytanie z innej beczki - jak długo jeszcze Mutti będzie figurował w stopce redakcyjnej jako zgRed? Osobiście nic do człowieka mieć nie mogę, no ale wystarczy przeczytać jego typy na najlepsze gry 2013 albo obadać Resident Evil - Przez Pryzmat Serii, żeby uświadomić sobie, że zupełnie stracił kontakt z grową rzeczywistością. Czuć niestety, że gra raz na ruski rok. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 zaraz ktoś wyskoczy z pytaniem o zmianę szaty graficznej i czy Monika musi pisać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi