grzybiarz 10 314 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) Monika, jak trafiłaś do PE? Edytowane 7 marca 2014 przez grzybiarz Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 7 marca 2014 Autor Opublikowano 7 marca 2014 Monika, jak trafiłaś do PE? Zdradzę Ci, że Monika chyba wyprzedziła pytanie i w jubileuszowym numerze popełniła większy wywód na ten temat . Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Czym zajmują się zawodowo Zgredzi ( branże) poza PE (hobby)?Wykształcenie ?Czy Hiv sam wymyśla listy do kącika?Perez napisz skąd się wziąłeś w PE na tak wysokim stanowisku ?Hobby ZgredówSamochody Zgredów ( oczywiście Ferrari) Cytuj
dKc 9 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) Co u Myszaqa?Dlaczego w ostatnich PSX Extreme widzimy np. felietony osób pracujących przy innych vortalach, np gamezilli? Może to chamskie pytanie, ale czy chodzi o to, że oni sobie u was trochę "dorabiają" do pensji?Po co dzisiaj na portalach o grach pisze się o zwolnieniach w branży skoro ci ludzie i tak dzień później znajdą sobie pracę?Ile zarabiał przeciętny redaktor, w czasach kiedy w kioskach był numer #100? Edytowane 7 marca 2014 przez dKc Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Jak sprzedaje się PE? W górę czy w dół. I jak bardzo skoczyła sprzedaż po zawieszeniu N+ Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Ile dzieci mają zgRed.y i w jakim stopniu zaawansowania znajduje się ich "sztuka uników"? Jak godzicie pracę/granie z "Tata/mama! Daj mi jeść!"? Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Do Butchera - czy nadal uważa że wersje konsolowe BF3 wyglądały tak jak wersja PC z pokazów. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Czy możecie w końcu wyjaśnic dlaczego Shiva odszedł? Cytuj
Gość Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Shiva sam to tu wyjaśnił, żałuję, że nie zrobiłem print screena ale skąd mogłem wiedzieć, że nawet tu nie pozwolą mu na słowa wyjaśnienia i pożegnania,a post zniknie po paru minutach. Kto wywalił posta tylko się domyślam, a treści nie przytoczę bo to było w cholerę lat temu i mógłbym coś pokręcić. Fakt taki, że mu się wcale nie dziwiłem. Ciekawe ile ten post się utrzyma ;p Edytowane 8 marca 2014 przez Gość Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Zgaduje, Shiva kupił PESa od Butcha i okazało się mu wcisnął wersję bundle zamiast sklepowej? Ten powód miałby sens. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 (edytowane) Shiva sam to tu wyjaśnił, żałuję, że nie zrobiłem print screena ale skąd mogłem wiedzieć, że nawet tu nie pozwolą mu na słowa wyjaśnienia i pożegnania,a post zniknie po paru minutach. Kto wywalił posta tylko się domyślam, a treści nie przytoczę bo to było w cholerę lat temu i mógłbym coś pokręcić. Fakt taki, że mu się wcale nie dziwiłem. Ciekawe ile ten post się utrzyma ;pJa pie.rdole jaka komuna Edytowane 12 marca 2014 przez Bjały Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Powoli zbliżamy się do magicznej końcówki PE#200. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś palące kwestie do zgRedakcji - NOW IS THE TIME! Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 czy żałujecie po czasie, że wystawiliście taką a nie inną ocenę jakiejś grze, chodzi mi szczególnie o 10/10, jakie są to gry i dlaczego Halo 3 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Ja mam kilka - Jaka jest "kondycja" PE ? Jak sobie radzicie jako niemalże monopolista na polskim rynku - Czy są plany, że ktoś ze starej gwardii znowu zacznie pisać? MYQ ? Star? Shiva () ? - Czy w redakcji są jakieś konflikty, ktoś kogoś nie lubi? Jak Kuba z Bobkiem w Borussi ? - Czy przez gry rozpadł się jakiś związek któregoś zgreda ? - Najdłuższa sesja na PS/360 jaka gra i ile godzin bez przerwy? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Jaka jest najdroższa gra jaką kiedykolwiek kupiliście - obojętnie czy bundle pack, kolekcjonerka, special edition itp. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 (edytowane) .. Edytowane 19 marca 2014 przez Yakubu 2 Cytuj
dKc 9 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 (edytowane) A ja przepraszam, jeśli to nie tajemnica czy mogę spytać jaki jest nakład PSX Extreme? Inne pytanie będzie bardziej pasowało do Hyde Parku: Czy ktoś z redakcji miał taką sytuację, że grał w jakąś głośniejszą grę i był kompletnie zdezorientowany - nie wiedział jak się gra, np. czym sie przeładowuje broń albo kompletnie nie kumał logiki gry? Nie chodzi mi tu o grę pod wpływem. Które z E3 z perspektywy czasu redakcja zapamiętała najbardziej? (jeśli odpowiedź na to już padała, to prosiłbym o podanie mi info w którym numerze to się odbyło) Czy jeśli dziewczyna pokonała mnie raz w Tekkena w ciągu ostatnich dwóch tygodni to jest to powód do wstydu? Czy ktoś z redakcji tak miał? Czy ktoś z redakcji ma jakieś marzenie, które chciałby, żeby producenci sprzętów/gier spełnili w przyszłości (np. kontroler odbierający fale mózgowe umożliwiający sterowanie postacią za pomocą myśli)? Czy w trakcie tworzenia pisma padały jakieś pomysły na kąciki, które były odrzucane? Edytowane 17 marca 2014 przez dKc Cytuj
nutovsky 0 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 A mnie ciekawi, ile to godzin Zgredy de facto graja w tygodniu/miesiacu. Chodzi o jakiekolwiek granie tzn praca+rozrywka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi