Skocz do zawartości

Pytania do Dave'a Czezkiego do 250. nru PSX EXTREME

Featured Replies

Opublikowano

Perez a kiedy wywiad ze mna?

Na 250. numer mam już stronę zaplanowaną ;)

To można juz przy okazji zbierać pytania do czeskiego.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Zachecam rowniez do zadawania pytan otwartych.

Opublikowano

Z kim bys wolal wyladowac na bezludnej wyspie, z Rozim czy Yano?

Opublikowano

zbierasz na przeszczep czy pogodziłeś się z łysieniem?

Opublikowano

Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad zmianą płci lub zostaniem homoseksualistą? Podniecają Cię dziewczynki w wieku 11-14lat?

Opublikowano

myjesz du/pe i rence?

Opublikowano

które z atencyjnych dziwek-celebrytów w show biznesie są dla ciebie największym natchnieniem ? 

oddasz misie ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

jak możesz go nie znać? jak w ogóle można go nie znać? giń

Opublikowano

Widziałeś dziub-dziuba?

Opublikowano

co sądzisz o kwarkach?

Miałem swiadomosc, że kwark to bardzo niewielka czastka, natomiast czym jest dokladnie dowiedzialem sie z jednej z najlepszych moim zdaniem przygodowek jakie kiedykolwiek powstaly - ZERO ESCAPE VIRTUE'S LAST REWARD.

Jeden z glownych bohaterow ma na imie wlasnie Quark.

Opublikowano

Nie gluptasie, masz na mysli SKWARKE.

Czy przestałeś bić kobiety i małe dzieci?

Tak/Nie

Jest jedno zwierze, ktore kazdy z nas bije i ja nie jestem tutaj wyjatkiem.

Widziałeś dziub-dziuba?

...tak!

Do swojej dziewczyny zwracam sie najczesciej per "Dziubku", ona zreszta do mnie tez ;)

Z kim bys wolal wyladowac na bezludnej wyspie, z Rozim czy Yano?

Mysle ze w rzeczywistosci to sa spoko chlopaki (oprocz roziego).

KFC czy macdonald?

Tylko hot wingsy. Szkoda ze pala 2 razy ;/

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Czy sławny klub w Warszawie Bizariusz to świetne miejsce na zrobienie 18 urodzin?

Opublikowano

Jesli lubisz starych dziadow walacych sobie gruche na krzyzaka, transeksualistow bawiacych sie swoim dorobionym sprzetem i obspermione sciany to bizariusz bedzie wspanialym miejscem na slodkie (slone?) 18 urodziny.

Opublikowano

Załóżmy, że Yano jest zajebistą rudą dupeczką z fajnym cycem i kształtnymi pośladkami, umiałbyś tworzyć z taką osobą długotrwały związek, czy ukróciłbyś kontakt z nią do relacji łóżkowych lub w ogóle nią się nie zainteresował? Proszę o poważną odpowiedź.

Opublikowano

co sądzisz o kwarkach?

Miałem swiadomosc, że kwark to bardzo niewielka czastka, natomiast czym jest dokladnie dowiedzialem sie z jednej z najlepszych moim zdaniem przygodowek jakie kiedykolwiek powstaly - ZERO ESCAPE VIRTUE'S LAST REWARD.

Jeden z glownych bohaterow ma na imie wlasnie Quark.

Kolejne pytanie.

Dlaczego udajesz konesera przygodówek skoro nie przeszedłeś 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors?

Opublikowano

Sam sobie co chwilę zmieniasz nick, awatar i sygnaturę, czy masz rozdwojenie jaźni?

Opublikowano

Czy budowanie "fejmu" na tym forumku m.in. przez tak za.(pipi)i.ste, a zarazem sprytne topiki wymyślasz sam czy doradza Tobie jakaś dobra agencja PR np Sigma ?

Opublikowano

w paszczu czy rzopu?