Skocz do zawartości

Sin City: A Dame to Kill For

Featured Replies

Opublikowano

Dało się, ale miałem wtedy 9 lat mniej na karku i nie miałem stałego łącza.

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 10,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Pajgi może rozwieś plakaty w Krakowie, że nie lubisz Zacka Snydera ani zbyt wiernych komiksowych adaptacji filmowych.

Opublikowano

Snydera nie lubię, ale co to ma wspólnego z przenoszeniem komiksowych kadrów na duży ekran? Tak jak wspomniałem, Sin City w swoim czasie podobało mi się (i to bardzo, ale trudno mi stwierdzić po takim czasie, jaką ocenę dałbym dzisiaj), 300 jak wiesz też jest moim zdaniem ok, podobnie Watchmen, mimo że to 2x Snyder. Zwyczajnie przetrawiam te filmy pomimo jego osoby, właśnie ze względu na wierne trzymanie się komiksowego scenariusza.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Pajdżi ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już nie pamiętam ale wydawało mi się, że poprzedni film wyglądał lepiej jakoś. Jak patrze na te trailery to mi przypomina filmiki jakie ludzie robią na potrzeby yt tylko że ze znanymi aktorami. Nie znam się.

Opublikowano

przez to, że ten film był tak długo przeciągany w czasie teraz wygląda jak relikt poprzedniej epoki. fajny gimmick to przenoszenie kart komiksu niemal żywcem na ekran, ale w tym momencie jakoś mnie nie ekscytuje. pewnie obejrzę, ale podjara bliska zera.

Opublikowano

troche w  tym prawdy jest, ten film powinien być jednym rzutem po max 2 latach, ale z drugiej strony inaczej wygladac nie powinien.

Opublikowano

po  3 minutach wyłączyłem, facet ma pretensje  o narracje, ok.

i ma pretensje o to że Marv strzelił w kamienny posąg, (pipi)a teka, nawet nie odpisuj prosze cie

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

tu działa syndrom mausa, wiem ze to ma byc zabawne ale nie jest.

Opublikowano

przeczytałbyś chociaż tego magneto jak masz czelność podszywać się pod arystokracje.

Opublikowano

jestem rudy i brzydki ehehehe

Opublikowano

duży rozstrzał pomiędzy krytykami, a widownią. na comicbookresources nawet pochwalili - będzie okej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzwoni kolega i się pyta czy idę z nim do kina. Na co, się pytam.

"Sin City 2"

... Faktycznie dzisiaj premiera. No to idę.

Opublikowano
  W dniu 5.09.2014 o 11:03, ragus napisał(a):

Dzwoni kolega i się pyta czy idę z nim do kina. Na co, się pytam.

"Sin City 2"

... Faktycznie dzisiaj premiera. No to idę.

Dzwoni kolega i pyta czy idziesz z nim do kina?

Sirius biznes.