44bronx 459 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 chodzenie do kina z ziomkiem to pedalstwo? https://www.youtube.com/watch?v=ipHUvyaA2C4 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 ciemna sala - można jechać na krzyżaka nikt się nie połapie. Cytuj
Masorz 13 266 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Z Plejem, Pajgim i Rysiem chodzimy se razem do kina od początku tego wieku i jest cudownie za każdym razem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Nie jest źle. Podczas oglądania nie czułem tej sterylności bijącej ze zwiastunów. Po prostu 3 kolejne historie z Sin City. Jak ktoś lubi jedynkę, to i tutaj coś dla siebie znajdzie. Problemem dwójki jest moim zdaniem jednak kto, że o ile historia Dwighta mocno daje radę, tak części poświęcone Nancy i Johhnyemu trochę blado przy niej wypadają. W jednyce wszystkie 3 były jakoś tak porządniej zrobione. Tutaj mamy Damulkę wartą grzechu i wciśnięte pozostałe 2 historie. Dobry Brolin, Rourke niszczy jak w jedynce, ale szoł i tak kradnie Eva Green. O jezu. Ujęcia lepsze niż z chmury <3. Alba też dobrze kręci du,pą. Jucha leci lepiej niż w jedynce. 7-/10, polecam się wybrać do kina. Boże, te sceny z Evą Green. Wy jeszcze nie wiece. Edytowane 5 września 2014 przez ragus Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 no ale ona chyba wszystko juz pokazała w tym filmie co ja dwoch ten tego a ona tez ten tego ich. jest więcej? co za beznadziejna fryzura Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 a nie widziałem jest tyle samo Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 no ale ma lepsza fryzure? ok mam Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Przecież masz na trailerze. Podostawali premiumy i nagle jacy roszczeniowi się zrobili. Kolejny plus filmu - Cy Tolliver z Deadwooda. Je,bany stworzony jest do takich ról. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 ale ja mowie o tej drugiej fryzurze dzizzz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 sorry nie załapałem, wcześniej przeczytałem post yana i mi zostało druga fryzura chyba lepsza, ale ciemno było trochę i mało widać Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Bylem wczoraj i potwierdzam to co pisał ragus. Cały film kradnie Eva Green [te piersi <3], Brolin i Levitt w ok, Alba tylko kręci tyłkiem i nic więcej, Willis lol 5min w filmie? Tylko wątek damulki wartej grzechu jest ciekawy, pozostałe są bo są, historyjka Johnnego jeszcze ujdzie ale kontynuacja motywu z Nancy jest po porostu słaby i cała historia powinna się zakończyć na 'jedynce'. Z drugiej strony film już nie robi takiego mega komiksowego feelingu jak pierwsza część. Rodriguez chyba nie ma szczęścia do sequeli [vide macheta] 7=/10 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Spodziewam się zalewu takich opinii. Nie dało się tego 2 raz tak samo dobrze zrobić. A po Expendables długa lista znanych aktorów w obsadzie nie robi już wrażenia. Czekam aż sam zobaczę. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Wizualnie ponownie cymes, Marv w wydaniu Rourke'a prawie kradnie film, jego prolog, historia Gordon-Levitta bardzo dobre, ale największe gwiazdy "dwójki" to zjawiskowa Eva Green i segment "Damulka warta grzechu" - bardzo sympatyczna historia, którą znałem już z wersji papierowej, ale i tak robi wrażenie. Bardzo duży minus za historię Nancy, która jest po prostu fatalna - podejrzewam, że co druga osoba na tym forum wymyśliłaby lepszą kontynuację jej losów po śmierci Hartigana niż to, co przez 10 minut na kiblu napisał Frank Miller. Niemniej jednak solidne 7 się należy. "Jedynka" wciąż niedościgniona. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Dziękujemy za XXI wiek i bluray. :banana: Cytuj
Ölschmitz 1 576 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 spoczko film. gorszy niz jedynka, ale rozrywka i tak na dosc wysokim poziomie. eva green i jej piersi podwyzszaja ocene. Cytuj
Shen 10 598 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Płakałem jak oglądałem, największy zawod tego roku. 3 Cytuj
Fanek 677 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 (edytowane) macie może napisy pl ? prosze o PM jak coś Edytowane 28 września 2014 przez Fanek Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 macie może napisy pl ? prosze o PM jak coś Ych ta młodzież. Obecnie Polska scena napisowa to kinomania i napusy24. Jeśli tam nie znajdziesz napisów zostają złote strzały z translatora na opensubtitles. Jeśli nie to zostaje ci katalog polskich torrentów gdzie najszybciej o napisy do najnowszych filmów te są jednak wtapiane w filmy. Ich jakość pozostawia jednak często wiele do życzenia. Wybacz, że nie piszę ci wprost co robić bo liczę, że na tyle domyślny jesteś i uzupełnisz braki. Jakbyś coś nie wiedział wal śmiało. Cytuj
Fanek 677 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 byłem wcześniej w tym miejscach co wymieniłeś i nigdzie nie ma ale podali mi już na pewnym forum, wyciągniete z filmu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Sin City jest na tyle zawiłym filmem i pełnym trudnych zwrótów, że bez napisów ani rusz. Zgoda. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Jakoś 30 minut przed zakończeniem filmu, zdałem sobie sprawę z jednej bardzo ważnej rzeczy "Wow, mam kompletnie wy(pipi)ane na to jak ten film się skończy." Słabizna, szczególnie jak chwilę wcześniej widziało się 1nkę Cytuj
Shen 10 598 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Sin City jest na tyle zawiłym filmem i pełnym trudnych zwrótów, że bez napisów ani rusz. Zgoda. wez pod uwage ze kiedys w szkolach byl rosyjski a nie angielski. Mlody jestes, mozesz nie pamietac. Cytuj
Masorz 13 266 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Ja miałem francuza 5 lat. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 O życiu erotycznym w innym topicu pisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi