44bronx 459 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 chodzenie do kina z ziomkiem to pedalstwo? https://www.youtube.com/watch?v=ipHUvyaA2C4 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 ciemna sala - można jechać na krzyżaka nikt się nie połapie. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Z Plejem, Pajgim i Rysiem chodzimy se razem do kina od początku tego wieku i jest cudownie za każdym razem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Nie jest źle. Podczas oglądania nie czułem tej sterylności bijącej ze zwiastunów. Po prostu 3 kolejne historie z Sin City. Jak ktoś lubi jedynkę, to i tutaj coś dla siebie znajdzie. Problemem dwójki jest moim zdaniem jednak kto, że o ile historia Dwighta mocno daje radę, tak części poświęcone Nancy i Johhnyemu trochę blado przy niej wypadają. W jednyce wszystkie 3 były jakoś tak porządniej zrobione. Tutaj mamy Damulkę wartą grzechu i wciśnięte pozostałe 2 historie. Dobry Brolin, Rourke niszczy jak w jedynce, ale szoł i tak kradnie Eva Green. O jezu. Ujęcia lepsze niż z chmury <3. Alba też dobrze kręci du,pą. Jucha leci lepiej niż w jedynce. 7-/10, polecam się wybrać do kina. Boże, te sceny z Evą Green. Wy jeszcze nie wiece. Edytowane 5 września 2014 przez ragus Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 no ale ona chyba wszystko juz pokazała w tym filmie co ja dwoch ten tego a ona tez ten tego ich. jest więcej? co za beznadziejna fryzura Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 a nie widziałem jest tyle samo Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 no ale ma lepsza fryzure? ok mam Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Przecież masz na trailerze. Podostawali premiumy i nagle jacy roszczeniowi się zrobili. Kolejny plus filmu - Cy Tolliver z Deadwooda. Je,bany stworzony jest do takich ról. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 ale ja mowie o tej drugiej fryzurze dzizzz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 sorry nie załapałem, wcześniej przeczytałem post yana i mi zostało druga fryzura chyba lepsza, ale ciemno było trochę i mało widać Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Bylem wczoraj i potwierdzam to co pisał ragus. Cały film kradnie Eva Green [te piersi <3], Brolin i Levitt w ok, Alba tylko kręci tyłkiem i nic więcej, Willis lol 5min w filmie? Tylko wątek damulki wartej grzechu jest ciekawy, pozostałe są bo są, historyjka Johnnego jeszcze ujdzie ale kontynuacja motywu z Nancy jest po porostu słaby i cała historia powinna się zakończyć na 'jedynce'. Z drugiej strony film już nie robi takiego mega komiksowego feelingu jak pierwsza część. Rodriguez chyba nie ma szczęścia do sequeli [vide macheta] 7=/10 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Spodziewam się zalewu takich opinii. Nie dało się tego 2 raz tak samo dobrze zrobić. A po Expendables długa lista znanych aktorów w obsadzie nie robi już wrażenia. Czekam aż sam zobaczę. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Wizualnie ponownie cymes, Marv w wydaniu Rourke'a prawie kradnie film, jego prolog, historia Gordon-Levitta bardzo dobre, ale największe gwiazdy "dwójki" to zjawiskowa Eva Green i segment "Damulka warta grzechu" - bardzo sympatyczna historia, którą znałem już z wersji papierowej, ale i tak robi wrażenie. Bardzo duży minus za historię Nancy, która jest po prostu fatalna - podejrzewam, że co druga osoba na tym forum wymyśliłaby lepszą kontynuację jej losów po śmierci Hartigana niż to, co przez 10 minut na kiblu napisał Frank Miller. Niemniej jednak solidne 7 się należy. "Jedynka" wciąż niedościgniona. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Dziękujemy za XXI wiek i bluray. :banana: Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 spoczko film. gorszy niz jedynka, ale rozrywka i tak na dosc wysokim poziomie. eva green i jej piersi podwyzszaja ocene. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Płakałem jak oglądałem, największy zawod tego roku. 3 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 (edytowane) macie może napisy pl ? prosze o PM jak coś Edytowane 28 września 2014 przez Fanek Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 macie może napisy pl ? prosze o PM jak coś Ych ta młodzież. Obecnie Polska scena napisowa to kinomania i napusy24. Jeśli tam nie znajdziesz napisów zostają złote strzały z translatora na opensubtitles. Jeśli nie to zostaje ci katalog polskich torrentów gdzie najszybciej o napisy do najnowszych filmów te są jednak wtapiane w filmy. Ich jakość pozostawia jednak często wiele do życzenia. Wybacz, że nie piszę ci wprost co robić bo liczę, że na tyle domyślny jesteś i uzupełnisz braki. Jakbyś coś nie wiedział wal śmiało. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 byłem wcześniej w tym miejscach co wymieniłeś i nigdzie nie ma ale podali mi już na pewnym forum, wyciągniete z filmu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Sin City jest na tyle zawiłym filmem i pełnym trudnych zwrótów, że bez napisów ani rusz. Zgoda. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Jakoś 30 minut przed zakończeniem filmu, zdałem sobie sprawę z jednej bardzo ważnej rzeczy "Wow, mam kompletnie wy(pipi)ane na to jak ten film się skończy." Słabizna, szczególnie jak chwilę wcześniej widziało się 1nkę Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Sin City jest na tyle zawiłym filmem i pełnym trudnych zwrótów, że bez napisów ani rusz. Zgoda. wez pod uwage ze kiedys w szkolach byl rosyjski a nie angielski. Mlody jestes, mozesz nie pamietac. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Ja miałem francuza 5 lat. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 O życiu erotycznym w innym topicu pisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi