Nemesis 1 271 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Od jakiegoś czasu używam modemu USB od Plusa (Huawei E3272). Nie wiem w jaki router się zaopatrzyć i już chyba z 1,5 miesiąca nie mam online w PS3. Oficjalne routery od Plusa kosztują w punkcie 400 zeta a na wolnym rynku ceny sięgają prawie 1k. Jest kilka kompatybilnych z TP-linka ale może ktoś z Was ogarnął wcześniej temat? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 odświeżam temat xd dziś magicznie padły mi dwa modemy do mobilnych internetów naraz. mam internet LTE w play wchodzą dwa scenariusze: modem lte w formie pena np huewei 3372 + ruter tp linka by udostępić w wifi czy nie yebać sie i kupić np http://www.komputronik.pl/product/249021/Elektronika/Sprz%C4%99t_komputerowy/Netgear_AirCard_785_LTE.htmlchodzi mi o to czy będzie ZNACZNA różnica w prędkości przesyłania danych, róznica w hajsie dwukrotna, na korzyść kombinacji alpejskiej z dwoma ciałami obcymi. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Jesli chodzi o kwestie zapłaty 2x więcej to w tym wypadku nie ma sensu, mimo że jestem fanem Netgeara i mam ich dwa routery. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi