Opublikowano 10 marca 201411 l Żona na dniach wylatuje do UK na 2 tygodnie, z chęcią bym poczytał jakieś ich rodzime czasopisma o tematyce konsolowej. Ktoś coś poleca? Byłem 2 latka tam ale już za cholerę nie pamiętam nazw magazynów. PS. Oficjalny PS 3 mag jest do kupienia?
Opublikowano 10 marca 201411 l do tego Edge, Retro Games, Xbox coś tam, Playstion coś tam, PC coś tam i z 20 innych
Opublikowano 10 marca 201411 l Official Playstation Magazine jest do kupienia, niech zona uda sie do najblizszego sklepu WHSmith z gazetami i ksiazkami, tam kupi wszystko naraz. EDGE i Games obowiazkowo, PLAY, PSM3, retro gamer, wez sobie STUFF fajny magazyn o gadzetach. na xa jest official xbox magazine i xone magazine Edytowane 10 marca 201411 l przez Sqtr78
Opublikowano 10 marca 201411 l no tak, plyta zawsze jest, ale nie wiem jak teraz z demkami bo dawno nie kupowalem oficjali. Kupuje tylko psx extreme edge games tm i stuff
Opublikowano 11 marca 201411 l Retro Gamer warto kupić.Oprócz gier jest pełno wspominek, wywiadów i ciekawostek z dawnych lat, świetnie pisane przez redakcję hardkorowych nerdów. Edge głównie doskonała publicystyka, felietony, pismo dla dojrzałego gracza zainteresowanego ogólnie rozrywką elektroniczną. Play bardziej dla młodych, krzykliwe recki i wielkie screeny, mocno fanbojowe. Games nie znam, ale wydaje mi się kopią Edge.