Opublikowano 20 marca 201411 l Ja co prawda odbierać juz pewnie nie będę ale dostałem maila od Euro że będzie do odbioru jutro po 14:00.
Opublikowano 20 marca 201411 l Gra jest świetna ale edycja kolekcjonerska byłaby o wiele lepsza gdyby zamiast tej kurtki była figurka. Czapka przyda się na jesień
Opublikowano 20 marca 201411 l Wie ktoś czy idąc jutro do sklepu RTV Euro AGD dostanę grę ? Pisałem przed chwilą z jakimś konsultatem ale jego odpowiedź była "nie wie" i pewnie beda najpierw realizowanie zamowienia przedpremierowe, co mnie w żadnym wypadku nie satysfakcjonuje. Po zapytaniu go czy jak bym złożył teraz zamowienie w ich sklepie internetowym to czy bym dostał grę jutro powiedział, ze "szansa jest" Więc tak na dobra spraw nic się nie dowiedziałem.
Opublikowano 20 marca 201411 l Ze swojego doświadczenia wiem że raczej małe szanse na to są by gra była w sklepie, ale mówię tylko na przykłądzie RTV do którego ja chodzę. Tam nigdy nie mają premierowych gier na półkach pierwszego dnia. No ale zamówienia przedpremierowe złożone przez net zawsze punktulanie w dniu premiery są.
Opublikowano 20 marca 201411 l No tak, tylko czy jest szansa na odebranie jutro gdy zamowie dzisiaj. Też zamiawiałem tam PS4 i God of war Wstąpienie i wszystko było w dniu premiery. Tylko, ze zamawiane ot było z duzym wyprzedzeniem. Patrzyłem też na stronie MM, wyskakuje reklama, że premiera gry 21 marca, ale nic więcej nie ma. gry zamowić się nie da, ceny żadej nie ma. ehhhh I co tu teraz robić Edytowane 20 marca 201411 l przez kidnappa
Opublikowano 20 marca 201411 l Ja czekam na wieści z Ultimy, MGS byl do odebrania wczoraj i licze ze INFAMOUS bedzie dzis.
Opublikowano 20 marca 201411 l Zamawiałem na gram.pl mój status nadal wygląda tak: W Twoim zamówieniu znajduje się produkt, który swoją premierę będzie miał w przyszłości. Zlecenie zostanie wysłane, gdy ten produkt stanie się dostępny
Opublikowano 20 marca 201411 l Zamawiałem na gram.pl mój status nadal wygląda tak: W Twoim zamówieniu znajduje się produkt, który swoją premierę będzie miał w przyszłości. Zlecenie zostanie wysłane, gdy ten produkt stanie się dostępny Też tam zamówiłem i nadal widnieje, że wysyłka 20 marca. Zobaczymy wieczorem czy dali ciała jak muve.pl
Opublikowano 20 marca 201411 l Autor Co za żenada. Zmęczony już jestem polską centralą Sony. Ktoś powinien rozgonić to towarzystwo wzejemnej adoracji w piz... Dzwoniłem na 4 infolinie. MM, Saturna, Empiku i rtv euro. 3 pierwsze na dzień przed premierą, nawet ceny nie są w stanie mi przedstawić, o dostepności towaru nie wspominając. w REA mają faktycznie za 249 zł, ale tylko dla osób zamawiających. Ten kto pójdzie jutro do sklepu nie dostanie, bo towar nie będzie eksponowany - według słów konsultanta. Dzwoniłem jeszcze do 3 lokalnych sklepów. 1 ma edycję specjalną za 279 z czapką, ale po ch...mi czapka!? Gdyby było tam coś "logicznego" to bym pewnie wziął, a tak szukam zwykłej edycji. Jeden gość ze sklepu mi powiedział, że w ogóle nie będą sprzedawać, póki co, bo sony wywaliło dla sprzedawców cenę 259!!!!!, to gość mnie pyta, kto mu kupi za 280-290 zł grę? Cała ta generacja to jest, póki co, kpina i domagam się łbów - bo to nie głowy - w sony pl. Najpierw cuda z premierą PS4 - chociaż to był akurat ogólnoświatowy problem, a teraz "głupia gra" i nikt nic nie wie. Też możemy napisać, żę to ogólnoświatowy problem, bo podobno sony ożeniło 1 mln preorderów na I:SS. Same kłopoty, same. Już się przestaję irytować i idę jutro w robocie do MM/empiku i jak będą mieć to kupię, a jak nie to albo czekam albo biorę Thiefa albo nie wiem co. Wal się sony pl.
Opublikowano 20 marca 201411 l Ultima wysyla dzisiaj, wieczorem mooooze juz odbiory osobiste Rozumiem, że się z nimi kontaktowałeś i stad te informacje? Z ultimą zazwyczaj to tak wygląda, że zamówienie jest do odbioru dzień przed oficjalną premierą. Fajnie by było gdyby i tym razem, tak się stało bo żona wyjechała na konferencję i można bez wyrzutów sumienia zarwać nockę .
Opublikowano 20 marca 201411 l Co za żenada. Zmęczony już jestem polską centralą Sony. Ktoś powinien rozgonić to towarzystwo wzejemnej adoracji w piz... Dzwoniłem na 4 infolinie. MM, Saturna, Empiku i rtv euro. 3 pierwsze na dzień przed premierą, nawet ceny nie są w stanie mi przedstawić, o dostepności towaru nie wspominając. w REA mają faktycznie za 249 zł, ale tylko dla osób zamawiających. Ten kto pójdzie jutro do sklepu nie dostanie, bo towar nie będzie eksponowany - według słów konsultanta. Dzwoniłem jeszcze do 3 lokalnych sklepów. 1 ma edycję specjalną za 279 z czapką, ale po ch...mi czapka!? Gdyby było tam coś "logicznego" to bym pewnie wziął, a tak szukam zwykłej edycji. Jeden gość ze sklepu mi powiedział, że w ogóle nie będą sprzedawać, póki co, bo sony wywaliło dla sprzedawców cenę 259!!!!!, to gość mnie pyta, kto mu kupi za 280-290 zł grę? Cała ta generacja to jest, póki co, kpina i domagam się łbów - bo to nie głowy - w sony pl. Najpierw cuda z premierą PS4 - chociaż to był akurat ogólnoświatowy problem, a teraz "głupia gra" i nikt nic nie wie. Też możemy napisać, żę to ogólnoświatowy problem, bo podobno sony ożeniło 1 mln preorderów na I:SS. Same kłopoty, same. Już się przestaję irytować i idę jutro w robocie do MM/empiku i jak będą mieć to kupię, a jak nie to albo czekam albo biorę Thiefa albo nie wiem co. Wal się sony pl. Po prostu czekaj aż stanieje . Napaleni już kupują a niektórzy na allegro za 2 tygodnie będą wystawiać. Co za różnica czy zagrasz na premiere czy 2 - 4 tyg później ? Przecież to nie titanfall i gra jest na singla więc nikt cię nie przegoni w multi etc
Opublikowano 20 marca 201411 l Ale co to za tłumaczenie. ma ochote pograc na premierę to kupuje na premiere. Tyle.
Opublikowano 20 marca 201411 l Autor Co za żenada. Zmęczony już jestem polską centralą Sony. Ktoś powinien rozgonić to towarzystwo wzejemnej adoracji w piz... Dzwoniłem na 4 infolinie. MM, Saturna, Empiku i rtv euro. 3 pierwsze na dzień przed premierą, nawet ceny nie są w stanie mi przedstawić, o dostepności towaru nie wspominając. w REA mają faktycznie za 249 zł, ale tylko dla osób zamawiających. Ten kto pójdzie jutro do sklepu nie dostanie, bo towar nie będzie eksponowany - według słów konsultanta. Dzwoniłem jeszcze do 3 lokalnych sklepów. 1 ma edycję specjalną za 279 z czapką, ale po ch...mi czapka!? Gdyby było tam coś "logicznego" to bym pewnie wziął, a tak szukam zwykłej edycji. Jeden gość ze sklepu mi powiedział, że w ogóle nie będą sprzedawać, póki co, bo sony wywaliło dla sprzedawców cenę 259!!!!!, to gość mnie pyta, kto mu kupi za 280-290 zł grę? Cała ta generacja to jest, póki co, kpina i domagam się łbów - bo to nie głowy - w sony pl. Najpierw cuda z premierą PS4 - chociaż to był akurat ogólnoświatowy problem, a teraz "głupia gra" i nikt nic nie wie. Też możemy napisać, żę to ogólnoświatowy problem, bo podobno sony ożeniło 1 mln preorderów na I:SS. Same kłopoty, same. Już się przestaję irytować i idę jutro w robocie do MM/empiku i jak będą mieć to kupię, a jak nie to albo czekam albo biorę Thiefa albo nie wiem co. Wal się sony pl. Po prostu czekaj aż stanieje . Napaleni już kupują a niektórzy na allegro za 2 tygodnie będą wystawiać. Co za różnica czy zagrasz na premiere czy 2 - 4 tyg później ? Przecież to nie titanfall i gra jest na singla więc nikt cię nie przegoni w multi etc Odpowiadając w skrócie, na twój post. Dostałem dużą premię i chcę sobie...dogodzić. Chociaż ten 1 raz na rok. Edytowane 20 marca 201411 l przez marcinwks
Opublikowano 20 marca 201411 l JA też chętnie bym zakupił choćby po to aby ps4 się nie kurzyło ale jak widzę cenę to wolę wydać na coś innego pieniądze. Może przedstawie porównanie : W ciągu 2 tygodni kupiłem w cenie łącznej Titanfall i south park za 219 zł , Dark Souls 2 za 179 zł i FF X HD za 139 zł NA ps4 w tym roku kupiłem jedną grę Thief a to tylko dlatego że dorwałem w okazyjnej cenie 209 zł i potem sprzedałem za 170 na forum Nie będę płacił 279 zł za grę a tyle w mm sobie życzą. Jak sony nie chce mojej kasy to zarobi któryś z forumowiczów albo pan z allegro Edytowane 20 marca 201411 l przez blantman
Opublikowano 20 marca 201411 l Kto kupi kto nie kupi to nieistotne dopoki nie ma mozliwosci kupienia ! jak ktos ma jakies dane to idealnie by bylo otrzymac informacje w postaci cena + miejsce
Opublikowano 20 marca 201411 l Autor Nie będę płacił 279 zł za grę a tyle w mm sobie życzą. Jak sony nie chce mojej kasy to zarobi któryś z forumowiczów albo pan z allegro Skąd to info, że MM sobie krzyczy 279 ?
Opublikowano 20 marca 201411 l Wrocław: Blackgames.pl pojawiło się już do odbioru za 279 PLN edycja specjalna + DLC wiec pewnie wszystkie sklepy dzis kolo 15 podstawaly kurierow Trzeba sie przejsc po robocie na rundke po MM i Saturnach
Opublikowano 20 marca 201411 l Second Son - W RTVEuroAGD zmienił mi się status na "przygotowanie do wydania kurierowi". Bałem się że dopiero jutro wysyłka. Bez sensu to sztywne trzymanie się piątku.
Opublikowano 20 marca 201411 l Autor Wrocław: Blackgames.pl pojawiło się już do odbioru za 279 PLN edycja specjalna + DLC wiec pewnie wszystkie sklepy dzis kolo 15 podstawaly kurierow Trzeba sie przejsc po robocie na rundke po MM i Saturnach Wiem, bo gadałem dzisiaj z nim przez telefon, ale zwykłą edycję będą mieć dopiero w poniedziałek.
Opublikowano 20 marca 201411 l No a dziś dzwoniłem do centrali mm to pan powiedział, że nie wie czy jutro będzie, pewno nie miał pojęcia o co chodzi. Mi w razie w napisali z Euro Rtv że jutro po 14 mam do odbioru w sklepie. Edytowane 20 marca 201411 l przez balon
Opublikowano 20 marca 201411 l Ja zamowiłem przed chwilą w Euro i o dziwo mam grę też jutro do odbioru po 14. Jestem zadowolony.
Opublikowano 20 marca 201411 l też wziąłem z EURO bo Saturn/MM może jutro negatywnie zaskoczyć z tym 279, chciałbym się mylić