Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś odebrał osobiście w Ultimie? Czekam cały dzień i nie ma maila :/. Jak dziś nie kupię to rezygnuję z zamówienia, nie chce płacić za tą grę więcej niż te 219zł.

Opublikowano

A logowałeś się na ultimie i sprawdzałeś status zamówienia? Ja już nie raz miałem sytuację że maila nie było a potem wchodzę na sklep a tam "GOTOWE DO ODBIORU".

Logowałem się i sprawdzałem - jest w statusie zaakceptowane...

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś mi się zdarzyło, że z godzinę przed zamknięciem sklepu dostali dopiero jakąś grę. Ale to dawno było, więc nie wiem jak teraz z dostawami na Chłodną jest. Sam czekam aż dostanę informację, że mój egzemplarz wysłali wreszcie (wersja XO).

Edytowane przez wrog
Gość Orzeszek
Opublikowano

na facebooku ultimy piszą że wersja pc i xboxone jutro

Opublikowano

Tez dostałem tą wersje occupied edition, a zamawiałem w zeszłym tygodniu. Gra ma polskie napisy.

Mam pytanie, wcześniej mowa była że będzie patch 5GB na dzień dobry do wolfensteina, a mi nic nie chce się ściągnąć. Był u was?

Opublikowano

Słuchajcie mam pytanie, w sumie nigdzie nie mogłem zlokalizowac tematu  z Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition, dla tego zadaję pytanie w tym temacie.

Podpowiedzcie mi proszę jaka jest różnica między tymi wersjami? Różnica jest 7,3 Euro tak więc sporo. Chcę zamówi sobie grę z play asia tym bardziej, że jest free shipping a co za tym idzie gra kosztuje mnie około 182 zł, czyli taniej niż w naszych sklepach. Liczę na wasze sugestię.

http://www.play-asia.com/dynasty-warriors-8-xtreme-legends-complete-edition-paOS-13-49-en-70-7ilf.html

http://www.play-asia.com/dynasty-warriors-8-xtreme-legends-complete-edition-paOS-13-49-en-70-7jwt.html

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje, czy preorder Destiny w cenie 60$ na PSN (z dostępem do bety od lipca 2014) to ostateczna cena gry? coś podejrzanie tanio by to było bo wychodziłoby jakieś ok. 190zł

Opublikowano

Watch Dogs można już bez większych problemów zakupić w sieci sklepów: Media Markt w cenie 229zł.

Potwierdzam, w Gorzowie Wlkp też jest i za 229. Kolejny raz beka z preorderów w naszym kraju, chyba tylko przy PS4 i RDR jak na razie opłacało się brać preorder.

No nic za tyle to chyba wezmę :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Orientuje się ktoś z obecnych jaka będzie cene dlc do inFamous, ale na fizycznym nośniku?

Wiem tylko, że wersja cyfrowa ma kosztować 69 czy 79 zł, a wersja pudełkowa wyjdzie 10 września.

Pytałem ultimy, nie wiedzą czy w ogóle pudło wyjdzie w polsce.