Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Premiera w lutym, wstrzymałbym się z preorederem, aż zostanie z 2-3tyg do premiery i wtedy szukał jak będzie pewne, że gra wyjdzie w terminie, wtedy często aktualizują ceny i są korzystniejsze.

Jak tak bardzo chcesz zamówić, to co szkodzi za tą cenę kupić teraz i po przejściu puścić dalej ze stratą 30zł?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 313,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

tak jak pisałem w #193 icon_share.png Fanek

napisze jeszcze raz:

z 1 msc temu widzialem do kupienia po blisko 200zł, teraz 225zł + przesyłka, na ps stroe w tej cwhili 255zł gdy bylo 220zł

cena jak widac idzie w goore, cieakwe czy im blizej premiery jezcze nie podskoczy

cchce ograc The Order w dniu premiery bo czekam ten tytul, dlatego chcialbym zrobi preoerder terz po rozsadnej cenie, widze najtaniej po 225zł, gdy wczsniej bylo po 200zl

i stad moje pytanie czy ktos widziel taniej! ??

Opublikowano

Tak jak napisałem, wstrzymaj się jeszcze to mniejsze sklepy na allegro będą wystawiać preordery, empik powinien mieć niedługo preorder, i powinny ceny polecieć w dół, SCEP jako dystrybutor sam jeszcze pewnie nie wie jaką cenę narzucić, im bliżej premiery tym więcej ofert, i lepsze ceny. nawet muve.pl nie ma preordera.

Jak by ktoś znalazł taniej to na bank by tu wrzucił.

Druga sprawa to to, że gra zapowiada się januszowato i nie wartej ceny premierowej to mało kogo obchodzi i większość czeka na obieg z drugiej ręki. :reggie:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Rzucili gdzieś Dying Light?

Opublikowano

W oln w empiku już mają ALE nie mogą do jutra sprzedać jest zakaz. W mm też dopiero jutro wystawia na półkach.

Opublikowano

W oln w empiku już mają ALE nie mogą do jutra sprzedać jest zakaz. W mm też dopiero jutro wystawia na półkach.
Ktoś w temacie DL pisał, ze ma dzis do odbioru w RTV euro AGD o 14- tej, ale zamowienie składał wczoraj.

<grałbym> :/

Opublikowano

ja na stronie cdp.pl składem, na PS4. Bo dodawali steelbooka gratis. 219 zł, cena była.

Opublikowano

Widzę, że można zamówić paczkę do Ruchu. Wysyłają to do konkretnego kiosku czy do siedziby Ruchu? Bo jak do kiosku to bym miał darmową dostawę prosto do pracy :D

E: dobra, już wiem. Dostawa tylko do wybranych kiosków

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Widzieliscie gdzies Order w dobrej cenie? Przynajmniej zeby z wysylka w tych 200-220 zmiescic. 250 to przesada, a to Sony obiecalo, ze ceny na nowa generacje nie wzrosna. Tym czasem to ich gry tylko przekraczaja 2 stowy na premiere ;/

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

także sie przyłaczam bo chce zrobić preorder, ale czuje że za 200 nigdzie

Opublikowano

tydzien po premierze...ba nawet po pierwszym weekendzie to bedzie juz smigac po 200 lub mniej za uzywke - zobaczycie, ja sie nie napalam, jak nie wyrwe za 200zl na premiere to poczekam tydzien i tyle

Opublikowano
  • Autor

Widzieliscie gdzies Order w dobrej cenie? Przynajmniej zeby z wysylka w tych 200-220 zmiescic. 250 to przesada, a to Sony obiecalo, ze ceny na nowa generacje nie wzrosna. Tym czasem to ich gry tylko przekraczaja 2 stowy na premiere ;/

Obawiam się, że trzeba będzie - podobnie jak w przypadku inFamous:SS - liczyć się z wydatkiem rzędu 249 zł w sklepach. Czy się to komuś podoba czy nie, to The Order: 1886 to najbardziej wyczekiwana przez wielu graczy pozycja w 1Q 2015, więc zakup musi boleć. Brak multi sprawi, że zapewne w ciągu 3-4 tyg. cena poleci o 50-70 w dół, ale ...kto chcę czekać miesiąc, aby poznać fabułę tej gierki!? No kto?

Ceny gier na nową generację nie wzrosły przecież. Od 2011/12? wynoszą ciągle tyle samo. Bodajże 279 zł.

Ja łykam na premierę i zapewne będę się cieszył z zakupu w trakcie gry, a banan z mordy mi nie zejdzie przez całą przygodę.

Opublikowano

Ja tak samo biorę na premierę The Order: 1886. Nie słucham tych wszystkich malkontentów co marudzą, że gra "na raz". że korytarzowa rozgrywka. Jestem pewny, że to będzie jeden z lepszych tytułów tego roku. Co do ceny to mam nadzieję, że Media Expert nie zawiedzie i będzie u nich poniżej 200 zł.

Opublikowano

w Media Expert na premiere AC unity był po 199zł, FC4 po 239zł, nie wiem jak z exami Sony, ale poniżej 200 bym nie liczył

Opublikowano
  • Autor

Ja tak samo biorę na premierę The Order: 1886. Nie słucham tych wszystkich malkontentów co marudzą, że gra "na raz". że korytarzowa rozgrywka. Jestem pewny, że to będzie jeden z lepszych tytułów tego roku. Co do ceny to mam nadzieję, że Media Expert nie zawiedzie i będzie u nich poniżej 200 zł.

Nie chcę cię zmartwić, ale jak pamięć długa i szeroka to nie przypominam sobie gry od Sony, która by na premierę była poniżej 220-250 zł, po podniesieniu cen przez polską centralę. The Last of Us na PS3 w empiku był za 199 zł, ale empik już jest w stanie agonalnym (pewnie niebawem przestanie istnieć), więc spodziewaj się bitego 249 zł.

Opublikowano

jakby co dajcie znac jak znajdziecie cos za 200zl :ogor:

Opublikowano

Co do ceny to mam nadzieję, że Media Expert nie zawiedzie i będzie u nich poniżej 200 zł.

Nie licz na to. Wydawcą jest Sony, a nie rodzimy Techland czy CDP RED tak więc cieszcie się, że cena preordera wynosi od 230 do 250zł a nie po 279zł

e. wyprzedzili mnie :P

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

jakby co dajcie znac jak znajdziecie cos za 200zl :ogor:

vgp z wysylka z Kanady ok 210zl po obecnym kursie
Opublikowano

zanim to przyleci z kanady to juz uzywki beda chodzic ponizej 200zl :P :P

Opublikowano

Co do ceny to mam nadzieję, że Media Expert nie zawiedzie i będzie u nich poniżej 200 zł.

Nie licz na to. Wydawcą jest Sony, a nie rodzimy Techland czy CDP RED tak więc cieszcie się, że cena preordera wynosi od 230 do 250zł a nie po 279zł

e. wyprzedzili mnie :P

Zgadza się :P zapomniałem, że exy zawsze są droższe :) w jakim serwisie widziałeś pre order za 230 zł ?