Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

marcinwks

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś wie gdzie najtaniej i w miarę pewnie można wersje ze steelbookiem bloodborn zamówić? Na razie myślę o ultimie bo zależy mi aby była gra w okolicy premiery u mnie.

Wziąłem w empiku, nawet trochę taniej wyszło.

Opublikowano

Konsoleigry.pl ul.Konopnickiej 1c 05-410 Józefów

chyba mają jakieś sklepy stacjonarne albo punkty odbioru, tutaj można sobie sprawdzić czy w pobliżu nas coś takiego istnieje http://konsoleigry.pl/sklep

O, dzięki.

Wygląda na to, że chyba cała siedziba znajduje się w Warszawie/Józefowie, bo jak wpisuję w tę wyszukiwarkę inne miasta i daję promień 100km, to nic mi nie pokazuję. Wobec tego pozostaje, brać u nich wysyłkowo.

Opublikowano (edytowane)

Własnie chce zamówić Wiedzmina na pleyke z cdp.pl i nie wiem, jaka formę przesyłki wybrać:

paczka w ruchu, paczkomat, poczta Polska, czy kurier(mieszkam zagranica)? pomozcie..  

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Handsome Collection gdzieś ktoś widział za mniej niż 240 PLN? Warunek to aby dostać grę przed weekendem, a najlepiej to przed piątkową premierą :)

Opublikowano

W konsoleigry jest po 224 i mają niby wysyłać środa/czwartek, na chwilę obecną zrobiłem rezerwacje w Euro, bo na stronie mają, że premiera 24/03, tylko cena wynosi 249 :/

Opublikowano (edytowane)

Ultima właśnie wysłała do mnie paczkę. Jutro będzie granie! :obama:

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

a ja kurde zamówiłem po tańszej cenie, dziś dzwonie i mówią, że dopiero jutro bedą rozsyłać

także zagram dopiero w czwartek uhhhhh